*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Op blote voeten lopen kan uw gezondheid verbeteren en er is wetenschap om dit te ondersteunen

Op blote voeten lopen kan uw gezondheid verbeteren en er is wetenschap om dit te ondersteunen

‘Aarden’, ook wel blootsvoets lopen genoemd, is getransformeerd van een speelse trend naar een wetenschappelijke praktijk met een overvloed aan gezondheidsvoordelen. Het bleek de antioxidanten in het lichaam te verhogen, de slaap te verbeteren en ontstekingen te verminderen.

Laten we wat dieper ingaan op de voordelen, maar laten we eerst eens kijken naar de theorie achter blootsvoets lopen.

Op blote voeten lopen: een introductie

Op blote voeten lopen of aarden, is gewoon blootsvoets op gras, zand of aarde lopen. U moet van het trottoir afstappen en uw voeten op een natuurlijke ondergrond plaatsen.

Studies tonen aan dat de voordelen voortkomen uit de somatische relatie met de elektronen in de aarde.

Onze planeet heeft zijn eigen lading en we doen het beter als we in direct contact staan ​​met deze lading.

Laten we nu eens kijken naar de voordelen ervan.

De voordelen van blootsvoets lopen

Een paper gepubliceerd in het Journal of Environmental and Public Health benadrukte hoe het absorberen van elektronen van de planeet iemands gezondheid kan verbeteren.

In een ander geval gebruikten patiënten met chronische pijn geaarde matrassen van koolstofvezel en werd waargenomen dat ze beter sliepen en minder pijn hadden.

Een andere studie ontdekte dat blootsvoets lopen de elektrische activiteit van de hersenen veranderde, gemeten met EEG. Andere voordelen die werden waargenomen, waren huidgeleiding, gematigde hartslagvariabiliteit, verbeterde glucoseregulatie, verminderde stress en ondersteunde immuunfunctie.

We hebben enkele potentiële voordelen in detail gepresenteerd:

1: Beter slapen
Volgens deze studie, als je aan slapeloosheid lijdt, probeer dan in het park te wandelen in plaats van pillen te slikken. Je kunt het ook bereiken en je slaapcyclus verbeteren door elke ochtend ongeveer 30 minuten op blote voeten op gras te lopen.

2: Kan ontstekingen verminderen
Aarden kan de werking van uw organen verbeteren. Dit kan meervoudig zijn. De ene kan te wijten zijn aan reflexologie, de volgende kan zijn dat je vitamine D krijgt van zonlicht (ontstekingsremmende eigenschap), en ten slotte vanwege de elektronen van het magnetische veld van de aarde.

3: Kan de gezondheid van uw hart reguleren
Op blote voeten op gras lopen kan je ook helpen je hartslag te synchroniseren. Dit heeft verschillende voordelen, variërend van het reguleren van de lichaamstemperatuur tot de hormoonsecretie.

4: Oppervlaktelading van RBC’s
Een studie gepubliceerd in het Journal of Alternative and Complementary Medicine stelde dat blootsvoets lopen de oppervlaktelading van rode bloedcellen verhoogt. Deze cellen voorkomen dan samenklontering, wat vervolgens de viscositeit van het bloed verlaagt. [Hoge viscositeit is een belangrijke factor bij hartaandoeningen.]

Wandelen moet uiteindelijk meer worden dan een oefening. Het moet een vorm worden van het verlichten van stress, genezing en het vervangen van de versleten onderdelen door welzijn, op mentaal en fysiek niveau.

Dit is eigenlijk een win-win situatie voor iedereen. Als u eenmaal begint te lopen, traint u uw hart en spieren, verbetert u uw mentale gezondheid, vermindert u stress en verbetert u uiteindelijk uw algehele welzijn. Je kunt deze voordelen van lopen gemakkelijk vermenigvuldigen door je schoenen uit te doen en je te verbinden met de natuurlijke elektrische lading van de aarde.

Het is van het grootste belang dat u zich bewust bent van uw omgeving. Zorg er wel voor dat het veilig is om op blote voeten te lopen.

U kunt ook uw huisarts raadplegen als u zich afvraagt ​​of blootsvoets lopen de juiste stap voor u is.

In een notendop, het is het beste voor u om uw schoenen voor een korte tijd uit te trappen.

Dit is ook heel logisch op evolutionair niveau. We zijn dicht bij deze planeet geëvolueerd en het is recentelijk dat we ons van de natuur hebben verwijderd. Dit is misschien wel de beste tijd om een ​​stap terug te doen en te synchroniseren met de planeet.

Previous Studie vindt enkele van 's werelds laagste dementiepercentages bij inheemse groepen in het Amazonegebied
Next De natuur vernietigen in naam van groene energie

You might also like

Natuurlijk genezen

De rol van magnesium bij Autisme en ADHD

Magnesium zit in alle lichaamscellen en speelt een cruciale rol bij tientallen lichaamsprocessen. Het is een essentieel mineraal dat overal in de natuur voorkomt en het menselijk lichaam bevat gemiddeld

Natuurlijk genezen

Door deze huismiddeltjes heb jij NOOIT meer last van bronchitis en hoestaanvallen!

Dit is vast herkenbaar tijdens de winter.. Bronchitis en andere ziektes waar je alles behalve vrolijk van wordt. Ik zelf heb veel last van verkoudheid en heftige hoestaanvallen. Acute bronchitis

Natuurlijk genezen

De zaden van een watermeloen verbergen een heleboel geheimen voor onze gezondheid

Watermeloen zaden zijn goed voor patiënten die met geelzucht, begeleide ziekten of een ontsteking worstelen. Watermeloen zaden bevatten citrulline, dit is een anti-oxidant dat van essentieel belang is bij de behandeling van