Op blote voeten lopen kan uw gezondheid verbeteren en er is wetenschap om dit te ondersteunen

Op blote voeten lopen kan uw gezondheid verbeteren en er is wetenschap om dit te ondersteunen

Luister naar dit artikel

‘Aarden’, ook wel blootsvoets lopen genoemd, is getransformeerd van een speelse trend naar een wetenschappelijke praktijk met een overvloed aan gezondheidsvoordelen. Het bleek de antioxidanten in het lichaam te verhogen, de slaap te verbeteren en ontstekingen te verminderen.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Laten we wat dieper ingaan op de voordelen, maar laten we eerst eens kijken naar de theorie achter blootsvoets lopen.

Op blote voeten lopen: een introductie

Op blote voeten lopen of aarden, is gewoon blootsvoets op gras, zand of aarde lopen. U moet van het trottoir afstappen en uw voeten op een natuurlijke ondergrond plaatsen.

Studies tonen aan dat de voordelen voortkomen uit de somatische relatie met de elektronen in de aarde.

Onze planeet heeft zijn eigen lading en we doen het beter als we in direct contact staan ​​met deze lading.

Laten we nu eens kijken naar de voordelen ervan.

De voordelen van blootsvoets lopen

Een paper gepubliceerd in het Journal of Environmental and Public Health benadrukte hoe het absorberen van elektronen van de planeet iemands gezondheid kan verbeteren.

In een ander geval gebruikten patiënten met chronische pijn geaarde matrassen van koolstofvezel en werd waargenomen dat ze beter sliepen en minder pijn hadden.

Een andere studie ontdekte dat blootsvoets lopen de elektrische activiteit van de hersenen veranderde, gemeten met EEG. Andere voordelen die werden waargenomen, waren huidgeleiding, gematigde hartslagvariabiliteit, verbeterde glucoseregulatie, verminderde stress en ondersteunde immuunfunctie.

We hebben enkele potentiële voordelen in detail gepresenteerd:

1: Beter slapen
Volgens deze studie, als je aan slapeloosheid lijdt, probeer dan in het park te wandelen in plaats van pillen te slikken. Je kunt het ook bereiken en je slaapcyclus verbeteren door elke ochtend ongeveer 30 minuten op blote voeten op gras te lopen.

2: Kan ontstekingen verminderen
Aarden kan de werking van uw organen verbeteren. Dit kan meervoudig zijn. De ene kan te wijten zijn aan reflexologie, de volgende kan zijn dat je vitamine D krijgt van zonlicht (ontstekingsremmende eigenschap), en ten slotte vanwege de elektronen van het magnetische veld van de aarde.

3: Kan de gezondheid van uw hart reguleren
Op blote voeten op gras lopen kan je ook helpen je hartslag te synchroniseren. Dit heeft verschillende voordelen, variërend van het reguleren van de lichaamstemperatuur tot de hormoonsecretie.

4: Oppervlaktelading van RBC’s
Een studie gepubliceerd in het Journal of Alternative and Complementary Medicine stelde dat blootsvoets lopen de oppervlaktelading van rode bloedcellen verhoogt. Deze cellen voorkomen dan samenklontering, wat vervolgens de viscositeit van het bloed verlaagt. [Hoge viscositeit is een belangrijke factor bij hartaandoeningen.]

Wandelen moet uiteindelijk meer worden dan een oefening. Het moet een vorm worden van het verlichten van stress, genezing en het vervangen van de versleten onderdelen door welzijn, op mentaal en fysiek niveau.

Dit is eigenlijk een win-win situatie voor iedereen. Als u eenmaal begint te lopen, traint u uw hart en spieren, verbetert u uw mentale gezondheid, vermindert u stress en verbetert u uiteindelijk uw algehele welzijn. Je kunt deze voordelen van lopen gemakkelijk vermenigvuldigen door je schoenen uit te doen en je te verbinden met de natuurlijke elektrische lading van de aarde.

Het is van het grootste belang dat u zich bewust bent van uw omgeving. Zorg er wel voor dat het veilig is om op blote voeten te lopen.

U kunt ook uw huisarts raadplegen als u zich afvraagt ​​of blootsvoets lopen de juiste stap voor u is.

In een notendop, het is het beste voor u om uw schoenen voor een korte tijd uit te trappen.

Dit is ook heel logisch op evolutionair niveau. We zijn dicht bij deze planeet geëvolueerd en het is recentelijk dat we ons van de natuur hebben verwijderd. Dit is misschien wel de beste tijd om een ​​stap terug te doen en te synchroniseren met de planeet.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Studie vindt enkele van 's werelds laagste dementiepercentages bij inheemse groepen in het Amazonegebied
Next De natuur vernietigen in naam van groene energie

You might also like

Natuurlijk genezen

Het ongelooflijke verhaal van wat deze man heeft gebruikt om zijn diabetes te overwinnen zonder medicijnen (video)

Luister naar dit artikel Enkele jaren geleden werd bij een jonge man diabetes en hoge bloeddruk vastgesteld. Het gebruik van insuline en pillen met hoge bloeddruk was onvermijdelijk. Hij kwam

Natuurlijk genezen

HOE DE DARMEN TE BEHANDELEN, ONZE TWEEDE HERSENEN VOOR ANGST EN DEPRESSIE

Luister naar dit artikel Zorgen voor de darm is de sleutel tot het behoud van een goede emotionele gezondheid. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we

Natuurlijk genezen

Deze 4 verschillende vormen van hoofdpijn vertellen jou iets over je gezondheid

Luister naar dit artikel Iedereen kent het wel, kom je net thuis van werk (of erger nog je bent op werk) en je krijgt een drukkend gevoel in je hoofd.