*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Pijn tijdens de bevalling overdreven? Deze 2 mannen vinden dat, maar gaan het nu zelf ondervinden. Dit moet je echt even zien!
mei 13, 2017 6796 Views

Pijn tijdens de bevalling overdreven? Deze 2 mannen vinden dat, maar gaan het nu zelf ondervinden. Dit moet je echt even zien!

Een bevalling is een van de meest mooie momenten uit het leven van een stelletje. Het is ongelooflijk dat je leven kan doorgeven op zo’n mooie manier. Toch geven veel vrouwen aan dat ze zich niet veel meer kunnen herinneren van de bevalling.

Maar een bevalling heeft ook zijn minder leuke kanten. Naast het feit dat het de mooiste dag van je leven kan zijn, is het vaak ook het pijnlijkste moment uit je leven! Toch is niet iedereen het daar mee eens. In onderstaande video zie je twee kerels die denken dat de pijn tijdens een bevalling ‘wel meevalt’, totdat ze het zelf mogen “meemaken”! De mannen worden gelegd aan een simulator die de pijn van een bevalling simuleert. Zo kunnen de mannen voelen hoe het nu is om te bevallen.

Wat denk jij? Gaan ze het uitschreeuwen van de pijn? Of blijven ze net zo stoer als aan het begin? Bekijk de onderstaande video en kom er achter!

 

Vond jij dit een leuke video? Deel dit bericht dan met je vrienden op facebook!

Previous 'Rozemarijn geeft het geheugen een boost'
Next Deze tien dingen gebeuren als je 2 bananen per dag eet! Wist ik dit maar eerder!

You might also like

Algemeen

Haar Huis Ruikt Altijd Geweldig En Niemand Weet Waarom. DIT Is Haar Geheim!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Soms loop je iemands huis binnen en word je gewoon weggeblazen door de heerlijke geur die er hangt.

Algemeen

Reken af met die vieze geurtjes in je schoenen! Dit is de oplossing

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Misschien ken je het product maïzena wel, maar niet iedereen heeft het in huis. Echter vrij veel supermarkten

Algemeen

Kent u alle verborgen namen van palmolie?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Er zijn veel verwerkte ingrediënten die zich onder alternatieve namen verbergen, waardoor het moeilijker wordt om te identificeren