Truc met twee ingrediënten om bruine plekjes op je huid te verwijderen
mei 26, 2019 5585 Views

Truc met twee ingrediënten om bruine plekjes op je huid te verwijderen


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

“Iedereen heeft ze: oud, jong, van middelbare leeftijd, mannen en vrouwen”, legt Drew uit van het YouTube-kanaal Fitlife.

Je weet waar hij het over heeft: ouderdomsvlekken. De kleine bruine vlekken die na een lange tijd in de zon op de huid verschijnen, kunnen mooi zijn, maar ze zijn ook tekenen van veroudering. Dit is de reden waarom ouderdomsvlekken het vaakst voorkomen en in hogere concentratie op mensen ouder dan 50. Wie echter een aanzienlijke hoeveelheid tijd in de zon doorbrengt, kan zien dat ze op hun huid verschijnen. Op het hoogtepunt van de zomer ziet u zonnevlekken op uw huid.

Wat veroorzaakt ze?

Drew legt in een YouTube-video uit dat ouderdom (of zon) vlekken worden veroorzaakt door ultraviolette stralen van de zon. Wanneer uw huid wordt blootgesteld aan ultraviolette stralen, produceert het lichaam melanine als een manier om de huid te looien, waardoor een natuurlijk pantser effectief wordt opgebouwd om de diepere lagen van de huid te beschermen. Dit is de reden waarom ouderdomsvlekken meestal voorkomen op de armen, nek, schouders, gezicht en andere delen van het lichaam die het vaakst worden blootgesteld aan de zon.

Hoewel zonnevlekken normaal niet gevaarlijk zijn, als u merkt dat sommige veel donkerder zijn dan andere, snel zijn gegroeid of vreemd gevormde randen hebben, moet u naar een arts gaan. Als ze rood, gevoelig of bloedend zijn, moet u onmiddellijk een arts raadplegen.

Wat te doen?

Zelfs als je ouderdomsvlekken onschadelijk zijn, kun je het beu zijn om naar ze te kijken. Gelukkig legt Drew in de volgende video uit dat er een methode is om ze te verwijderen! De methode, ontwikkeld door Doug Willen, D.C., een voedingsdeskundige van NYC en auteur van Quantum Paleo, gebruikt slechts twee eenvoudige ingrediënten: ui en appelciderazijn.
Om de zelfgemaakte oplossing te maken, snijd je de verse ui en leg je de stukjes in een plastic zak. Gebruik vervolgens een soort zwaar voorwerp om de uien te pletten om hun sappen te extraheren. Giet de ui met 1/2 kopje appelciderazijn in een blender en mix tot het goed gemengd is. Dompel vervolgens een katoenen bal of doek in het mengsel en breng de oplossing rechtstreeks op de ouderdomsvlekken aan. Voor de beste resultaten beveelt Drew aan dit een keer per dag te doen. Na 2 tot 4 weken zou je verbetering moeten zien.

“Deze remedie is misschien geen oplossing voor een nacht, maar het is buitengewoon effectief”, zegt Drew.

Hij legt uit dat de oplossing werkt, omdat uien een antioxiderende eigenschap hebben die vrije radicalen neutraliseert en genezing op de buitenste laag van de huid stimuleert, terwijl het alfa-hydroxyzuur in appelciderazijn de dode huidlaag verwijdert, waar de meeste ouderdomsvlekken eigenlijk voorkomen.

Kun je ze voorkomen?

Hoewel het recept van Dr. Willen voor verwijdering van ouderdomsvlekken wonderen kan doen, is de beste manier om met ouderdomsvlekken om te gaan, te voorkomen dat ze in de eerste plaats verschijnen!

Volgens Dr. Ray Peat, Ph.D., in een artikel voor Harpers Bazaar, worden ouderdomsvlekken niet alleen veroorzaakt door de zon. Je hormonen en dieet kunnen ook een rol spelen. Onverzadigde vetten en overtollig ijzer zijn boosdoeners die verband houden met een dieet. Om ouderdomsvlekken te voorkomen, elimineert u meervoudig onverzadigde vetten uit uw dieet en raadpleegt u uw arts om erachter te komen of uw ijzergehalte te hoog is.

Previous Dit is wat het nieuwste onderzoek zegt over migraine en hoe het je vandaag kan verhelpen
Next Als u een van deze symptomen heeft, krijgt u mogelijk niet voldoende slaap en dit is wat u eraan kunt doen

You might also like

Natuurlijk genezen

Druk op deze punten van je lichaam en houd vast gedurende twee minuten. Het resultaat is meteen zichtbaar. Geweldig!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Brandnetel ontlast het immuunsysteem en remt ontsteking

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Dit moet je eten als je last hebt van haaruitval, broze nagels of niet goed slaapt

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar