*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


WOW! De wonderlijke werking van kardemom is spectaculair!
juni 11, 2016 8769 Views

WOW! De wonderlijke werking van kardemom is spectaculair!

Veel mensen kennen kardemom helemaal niet. De geur is onmiskenbaar, maar vroeger werd kardemom niet gebruikt om te koken, maar als ontsmetter. Het koste vroeger een vermogen, maar in de laatste eeuw is het heel erg makkelijk te krijgen.

Niet geheel verrassend is dat kardemom ook veel andere fantastische werkingen heeft op het lichaam. Zo kan een dagelijkse inname van kardemom ervoor zorgen dat je gewicht kan verliezen.

– Door kardemom in je eten te doen, wordt je stofwisseling aangezwengeld om sneller te gaan werken. Dit zal er voor zorgen dat calorieën sneller wordt verbrand.

– Kardemom brengt je bloedsuikerspiegel in balans, waardoor je minder insuline aanmaakt. Insuline bevordert de vetopslag.

– Kardemom kan ook gebruikt worden om je niet meer hongerig te laten voelen. Dat is uiteraard heel erg handig als je probeert af te vallen.

Verpulver eens een peul in een vijzel en er zal een wereld voor je open gaan. Doe een beetje poeder in je koffie, in je yoghurt, zelfs in je Aziatische maaltijd! Het geeft het net even dat exotische randje en is zoals je net gelezen hebt ook nog eens geniaal voor je gezondheid.

Sla dus kardemom in en begin nu alvast aan je zomerlijf voor 2016! Vergeet dit niet te delen met al je vrienden op Facebook!

Previous Als je tegen je duim aan blaast, heeft dat DIT verrassende effect op je lichaam
Next Ze legt een potje met een soort vloeistof in de tuin en jaagt daar alle slakken mee weg!

You might also like

Natuurlijk genezen

Vele mensen weten niet welke gevolgen het heeft om je maar eens om de 2 dagen te douchen.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Voor vele mensen behoort douchen tot de dagelijkse routine. Maar waarom eigenlijk elke dag douchen? Niet iedereen ploetert

Natuurlijk genezen

Bestrijd gewrichtspijn op natuurlijke wijze met dit geniale drankje!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Gewrichtspijn is iets wat op latere leeftijd steeds vaker voorkomt. Het weefsel tussen de botten wordt minder elastisch

Natuurlijk genezen

Deze natuurlijke drank zal uw longen zeer snel reinigen! Elke roker en ex-roker zou het moeten proberen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een van de meest verslavende gewoonten van mensen is tegenwoordig absoluut roken. Het tast de volledige gezondheid van

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply