*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Vernieuw je knieën en gewrichten met dit recept – Artsen zijn verbaasd!

Vernieuw je knieën en gewrichten met dit recept – Artsen zijn verbaasd!

Veel mensen lopen rond met pijn in hun knieën en gewrichten. Hiervoor kan je naar een hele dure fysiotherapeut gaan of je gebruikt wat recepten die ze op het internet aanbevelen. Dit recept wordt zelfs door artsen omhoog geprezen voor zijn werking.

De natuurlijke remedie herstelt de goede werking van de knieën en de gewrichten. ook zal het de structuur van de botten verbeteren en de samenhang ervan.

Al benieuwd hoe je dit natuurlijke mengsel moet maken?

Benodigdheden:
– 4 eetlepels sesamzaad
– 40g pompoenpitten
– 200g honing
– 3 eetlepels rozijnen
– 2 eetlepels van niet-gearomatiseerde gelatine in totaal 40 gram
– 8 theelepels flaxseeds

Hoe te maken?
Stop alle ingrediënten in een grote kom en meng dit goed zodat het een mooi mengsel wordt. Pak iets waar je het in kan bewaren zoals een glazen pot en giet het mengsel hier in.

Gebruik: Het is belangrijk dat je dit mengsel dagelijks consumeert. Neem een theelepel vóór het ontbijt en een theelepel vóór het avond eten.

Deel deze tip met je als je hier wat aan gehad hebt!

Previous Kom van striae af met deze eenvoudige citroen truc!
Next Wrijf een bananenschil over je gezicht. DIT is het geweldige resultaat!

You might also like

Natuurlijk genezen

Weegbree, dit doodgewone oprit onkruid, is één van de meest krachtige geneesmiddelen van de natuur!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het staat bekend als een hardnekkige onkruid dat opkomt in tuinen, op gazons en zelfs in oprit scheuren.

Natuurlijk genezen

10 Dodelijke gewoontes die ernstige schade toebrengen aan uw nieren

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Onze nieren zijn super belangrijk voor onze gezondheid. Ze filteren ons bloed, produceren hormonen, absorberen mineralen, produceren urine, ontgiften

Natuurlijk genezen

Leg wat schijfjes citroen in je slaapkamer, het resultaat is verbluffend!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Velen beginnen de dag met wat koffie of thee, maar hier moet verandering in komen. Je kan namelijk