*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


‘Vitamine C’ kan elk virus doden dat bij de mensheid bekend is
maart 7, 2020 4600 Views

‘Vitamine C’ kan elk virus doden dat bij de mensheid bekend is

Als u last heeft van vermoeidheid, spierzwakte, pijnlijke gewrichten en spieren, bloedend tandvlees of beenuitslag – kunt u vitamine C-tekort hebben. Alles, van verkoudheid tot kanker, kan de genezende kracht van vitamine C niet weerstaan. Er is zelfs geen bekend virus dat kan overleven in aanwezigheid van deze essentiële antioxidant.

Hoe helpt vitamine C om ongewenste virussen te doden en ziekten te voorkomen?

Vitamine C-expert, Dr. Thomas Levy, zegt: “Vitamine C wordt een antioxidant genoemd die zijn elektronen afgeeft of opgeeft. Aan de andere kant is een toxine, infectie of iets dat een medisch symptoom in het lichaam veroorzaakt, een gevolg van oxidatieve stress of vanwege een gebrek aan elektronen. ” Dus het is echt vrij eenvoudig, als ons lichaam onvoldoende elektronen heeft – zullen we ziek worden.

Dit is de gemakkelijkste manier om te begrijpen waarom een ​​gezond dieet – rijk aan fruit en groenten (boordevol vitamine C) – ons helpt om ziekten letterlijk te voorkomen. Door voldoende vitamine C en antioxidantrijke voedingsmiddelen te eten, is het vrijwel onmogelijk voor ons lichaam om cellulaire ontsteking te ervaren. En vergeet niet dat ontsteking een essentieel onderdeel is van zowat elke chronische, degeneratieve ziekte – inclusief kanker. Zelfs het nieuwe corona virus dat de wereld teistert kan ermee worden bestreden!

Van vitamine C is aangetoond dat het lood helpt ontgiften, kankercellen doodt en nog veel meer

Volgens het werk van Linus Pauling en het Linus Pauling Instituut is aangetoond dat vitamine C-therapie ernstige gezondheidsproblemen, zoals kanker, voorkomt of zelfs omkeert. Over het algemeen beveelt het Linus Pauling Instituut aan dat gezonde mannen en vrouwen ‘dagelijks minstens vijf porties (2 kopjes) fruit en groenten eten’ – wat ongeveer 200 mg vitamine C oplevert. Als u aan een chronische ziekte lijdt, kunnen grotere hoeveelheden nodig zijn en niet alleen mondeling.

Onderzoek heeft aangetoond dat slechts 10 mg vitamine C per dag de dreiging van scheurbuik kan elimineren. Natuurlijk vereisen ziekten zoals kanker en hartziekten veel grotere hoeveelheden. Maar het belangrijkste punt is dat gezondheidsproblemen zoals kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, jicht, hoge bloeddruk en beroerte allemaal kunnen worden behandeld met vitamine C-therapie.

Dr. Thomas E. Levy is een board-gecertificeerde cardioloog en heeft zes boeken geschreven over gezondheidsgerelateerde kwesties. Het grootste deel van zijn werk is gericht op het herstellen en behouden van een goede gezondheid in het licht van de vele verschillende vormen van toxiciteit waarmee we allemaal worden geconfronteerd, meestal op dagelijkse basis. Hij heeft niet langer een klinische praktijk van geneeskunde en cardiologie. Integendeel, hij beperkt zich momenteel tot onderzoek en schrijven, en hij werkt momenteel aan zijn zevende boek, Death by Calcium: The Supplement that Kills.

Het grootste deel van zijn werk in de afgelopen tien jaar is gericht op het belang van het handhaven van een gezonde antioxidantstatus in het lichaam. Zijn werk richt zich momenteel op het belang van liposomale technologie als een manier om vitamine C, glutathion en andere voedingsstoffen optimaal oraal in het lichaam te brengen, en lijkt zelfs de biologische beschikbaarheid te overtreffen die wordt waargenomen bij de intraveneuze toediening van deze antioxidanten.

Bronnen:

 

 

 

 

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Overdag dutjes doen kan stress verminderen en uw gezondheid verbeteren
Next Goed bezig: Ethiopië beweert 350 miljoen bomen te hebben geplant in slechts 12 uur

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Ook nieuwsgierig naar Quinoa?

Het eten van een kom quinoa per dag kan het risico op vroegtijdig overlijden aan ziekten zoals kanker, hart- en vaatziekten, aandoeningen van de luchtwegen en diabetes verlagen met 17

Natuurlijk genezen

Artritis? Probeer cannabis om je conditie te verbeteren

Er is een systeem in het menselijk lichaam dat pijn reguleert en het immuunsysteem moduleert. Dit weinig bekende systeem van het lichaam is een belangrijke toegangspoort voor het reguleren van

Natuurlijk genezen

Als je een wasknijper 5 seconden aan je oorlel laat hangen, is dit het ongelooflijke effect

Heb je stress? Je kunt de volledige lichaamsmassage misschien overslaan en kiezen voor oorreflexologie. Richard Randing, een erkende reflexoloog, focust op verschillende drukpunten in het oor om stress te verlichten