‘Vitamine C’ kan elk virus doden dat bij de mensheid bekend is

‘Vitamine C’ kan elk virus doden dat bij de mensheid bekend is


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

Als u last heeft van vermoeidheid, spierzwakte, pijnlijke gewrichten en spieren, bloedend tandvlees of beenuitslag – kunt u vitamine C-tekort hebben. Alles, van verkoudheid tot kanker, kan de genezende kracht van vitamine C niet weerstaan. Er is zelfs geen bekend virus dat kan overleven in aanwezigheid van deze essentiële antioxidant.

Hoe helpt vitamine C om ongewenste virussen te doden en ziekten te voorkomen?

Vitamine C-expert, Dr. Thomas Levy, zegt: “Vitamine C wordt een antioxidant genoemd die zijn elektronen afgeeft of opgeeft. Aan de andere kant is een toxine, infectie of iets dat een medisch symptoom in het lichaam veroorzaakt, een gevolg van oxidatieve stress of vanwege een gebrek aan elektronen. ” Dus het is echt vrij eenvoudig, als ons lichaam onvoldoende elektronen heeft – zullen we ziek worden.

Dit is de gemakkelijkste manier om te begrijpen waarom een ​​gezond dieet – rijk aan fruit en groenten (boordevol vitamine C) – ons helpt om ziekten letterlijk te voorkomen. Door voldoende vitamine C en antioxidantrijke voedingsmiddelen te eten, is het vrijwel onmogelijk voor ons lichaam om cellulaire ontsteking te ervaren. En vergeet niet dat ontsteking een essentieel onderdeel is van zowat elke chronische, degeneratieve ziekte – inclusief kanker. Zelfs het nieuwe corona virus dat de wereld teistert kan ermee worden bestreden!

Van vitamine C is aangetoond dat het lood helpt ontgiften, kankercellen doodt en nog veel meer

Volgens het werk van Linus Pauling en het Linus Pauling Instituut is aangetoond dat vitamine C-therapie ernstige gezondheidsproblemen, zoals kanker, voorkomt of zelfs omkeert. Over het algemeen beveelt het Linus Pauling Instituut aan dat gezonde mannen en vrouwen ‘dagelijks minstens vijf porties (2 kopjes) fruit en groenten eten’ – wat ongeveer 200 mg vitamine C oplevert. Als u aan een chronische ziekte lijdt, kunnen grotere hoeveelheden nodig zijn en niet alleen mondeling.

Onderzoek heeft aangetoond dat slechts 10 mg vitamine C per dag de dreiging van scheurbuik kan elimineren. Natuurlijk vereisen ziekten zoals kanker en hartziekten veel grotere hoeveelheden. Maar het belangrijkste punt is dat gezondheidsproblemen zoals kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, jicht, hoge bloeddruk en beroerte allemaal kunnen worden behandeld met vitamine C-therapie.

Dr. Thomas E. Levy is een board-gecertificeerde cardioloog en heeft zes boeken geschreven over gezondheidsgerelateerde kwesties. Het grootste deel van zijn werk is gericht op het herstellen en behouden van een goede gezondheid in het licht van de vele verschillende vormen van toxiciteit waarmee we allemaal worden geconfronteerd, meestal op dagelijkse basis. Hij heeft niet langer een klinische praktijk van geneeskunde en cardiologie. Integendeel, hij beperkt zich momenteel tot onderzoek en schrijven, en hij werkt momenteel aan zijn zevende boek, Death by Calcium: The Supplement that Kills.

Het grootste deel van zijn werk in de afgelopen tien jaar is gericht op het belang van het handhaven van een gezonde antioxidantstatus in het lichaam. Zijn werk richt zich momenteel op het belang van liposomale technologie als een manier om vitamine C, glutathion en andere voedingsstoffen optimaal oraal in het lichaam te brengen, en lijkt zelfs de biologische beschikbaarheid te overtreffen die wordt waargenomen bij de intraveneuze toediening van deze antioxidanten.

Bronnen:

 

 

 

 

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Adequate vitamine D-spiegels verminderen complicaties en overlijden door COVID-19
Next Voedsel als medicijn: Terug naar de natuur

You might also like

Natuurlijk genezen

Hoe urinezuurkristallen in gewrichten te verwijderen voor jicht en gewrichtspijn

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Ondersteun gezondheid, vruchtbaarheid en het hart met frambozenblad

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Zet een tomaat op je gezicht, het resultaat zal je versteld laten staan.

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar