*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


WAT ZEGT DE VORM VAN UW VOET OVER UW PERSOONLIJKHEID?
april 2, 2018 18355 Views

WAT ZEGT DE VORM VAN UW VOET OVER UW PERSOONLIJKHEID?

We hebben allemaal verschillende voeten en tenen, maar niemand denkt na over op welke manier dit verband houdt met onze persoonlijkheid. Blijkbaar kan de vorm van uw voet veel vertellen over uw persoonlijkheid.

1) De Romeinse voet

De Romeinse voetvorm is eigenlijk de meest voorkomende voetvorm bij mensen. Het is gemakkelijk te onderscheiden omdat de eerste drie tenen een rechte lijn vormen. Mensen met deze voetvorm zijn meestal erg vriendelijk en sociaal. Hun persoonlijkheid is extravert en ze vinden het heel leuk om uit hun comfortzone te komen en nieuwe culturen en omgevingen te ontdekken.

2) De boerenvoet

Wanneer alle tenen dezelfde lengte hebben, lijkt deze voetvorm hoekig maar stabiel. Het zijn eigenlijk zeldzamere voetvormen. Mensen met dergelijke voeten zijn erg praktisch, kalm en redelijk. Zeer betrouwbaar op serieuze zaken.

3) De Griekse voet

Dit wordt ook vaak de Vlamvoet of Vuurvoet genoemd en is de tweede teen groter dan de grote teen. Mensen met dit soort voeten zijn meestal erg emotioneel, artistiek en neigen ertoe sterke leiders te worden. Deze voetvorm is heel gebruikelijk bij atleten.

4) De Egyptische voet

Dit is een vrij algemene voetvorm en het betekent dat je tenen samen een perfecte lijn vormen, de grote teen is de langste en de volgende vier dalen in een hoek van 45 graden. Mensen met dergelijke voeten staan bekend als gevoelig voor stemmingswisselingen. Ze zijn eenlingen en kunnen heel mysterieus zijn, ze willen niet veel over zichzelf onthullen.

Previous Voordelen van Kala Namak of zwart zout voor uw huid, gezondheid en haar
Next Dit eenvoudige voetbad zal alle gifstoffen in je lichaam elimineren!

You might also like

Algemeen

Deze 5 ‘gezonde’ producten bevatten meer zout dan een zak chips, shocking!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We zijn ons er allemaal bewust van dat er enorm veel zout zit in een lekkere zak chips.

Algemeen

Hier is een alarmerend feit: meer dan 90% van de medicijnen kan allergische reacties veroorzaken

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Bij een allergische reactie denken veel mensen eerst dat deze verband moet houden met iets dat ze hebben

Algemeen

Zonnebrandcrème WAARSCHUWING: hier zijn de schadelijkste ingrediënten voor zonnebrandcrème om op te letten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Tijd doorbrengen in de zon is ongetwijfeld gunstig voor de menselijke gezondheid: het is de beste manier om