*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Zelfgemaakte kurkuma en gemberthee om hartziekten te voorkomen, cholesterol te verlagen en de gezondheid van uw hersenen te verbeteren

Zelfgemaakte kurkuma en gemberthee om hartziekten te voorkomen, cholesterol te verlagen en de gezondheid van uw hersenen te verbeteren

Chronische uitdroging van het lichaam kan de belangrijkste oorzaak zijn van tal van gezondheidsproblemen, zoals weerstand tegen de bloedstroom, huidproblemen, hoge bloeddruk en een verhoogd risico op obesitas, diabetes type 2 en kanker.

De volgende kurkuma en gember ijsthee is een heerlijke en verfrissende manier om het lichaam gehydrateerd te houden, de gezondheid van hart en hersenen te ondersteunen en de algehele gezondheid te verbeteren. Gember is taxonomisch bekend als Zingiber officinale, terwijl kurkuma de wetenschappelijke naam Curcuma longa draagt.
Beide kruiden bevatten afzonderlijk verschillende medicinale en gezondheidsvoordelen, en als ze worden gecombineerd, hebben ze nog meer waarde. De verschillende fytochemicaliën die erin zitten, werken zeer goed samen om de potentie van hun voordelen te vergroten.

Kurkuma-gemberthee heeft krachtige ontstekingsremmende eigenschappen die ontstekingen in het lichaam bestrijden, diabetes bestrijden, kanker voorkomen en van nature een lager cholesterolgehalte hebben. Ondanks het verlichten van tal van gezondheidsproblemen, produceren de geneeskrachtige en therapeutische eigenschappen van gember en kurkuma samen ook een algeheel en allrounder-effect van gemak, comfort en welzijn.

Deze twee krachtige kruiden zijn door de geschiedenis heen op grote schaal gebruikt voor zowel culinaire als medische doeleinden. Hun combinatie in de vorm van kurkuma-gemberthee heeft een overvloed aan medicinale en nutritionele effecten.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat kurkuma de voortgang van hartaandoeningen kan omkeren, en het actieve ingrediënt, curcumine, verbetert de functie van het endotheel, dat de bekleding van de bloedvaten is, en regelt dus de bloeddruk en bloedstolling. Het verbetert ook de gezondheid van de hersenen en helpt bij beroertes en Alzheimer.
Gember is een ander veelzijdig kruid dat krachtige ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen biedt. Het verbetert de gezondheid van het hart, verlaagt het cholesterolgehalte en voorkomt de oxidatie van LDL of ‘slechte’ cholesterol en atherosclerose.

Het komt ook de hersenen ten goede door de niveaus van belangrijke neurotransmitters te verhogen, chemicaliën die door de hersencellen worden gebruikt om met elkaar te communiceren en het vermogen om zich te concentreren, slapen, onthouden en concentreren te regelen.

Je zult deze thee met honing zoeten, een ander natuurlijk wonder dat op zichzelf tal van gezondheidsvoordelen biedt. Het verbetert de gezondheid van de hersenen en de hoge antioxidantniveaus voorkomen cellulaire schade en verlies van hersencellen. De krachtige antioxidanten en therapeutische verbindingen bleken cognitieve achteruitgang en dementie te voorkomen en het cholinerge systeem en de bloedsomloop te verbeteren.

De kleine hoeveelheid zwarte peper in het recept verbetert de smaak en verhoogt de biologische beschikbaarheid van kurkuma.

Hier is hoe het te bereiden:

ingrediënten:

4 theelepel gedroogde organische kurkuma
4 theelepel gedroogde gember (of twee centimeter verse gemberwortel)
¼ kopje honing
¾ theelepel zwarte peper
1 kop plus 3 kopjes water (1 kop voor weken, 3 voor verdunning)

instructies:

Meng kurkuma, gember en zwarte peper in een kleine steelpan en giet een kopje water erbij. Breng het mengsel aan de kook en zet het vuur laag. Laat een paar minuten sudderen en zet het vuur uit.

Zoet met honing. Bedek de steelpan, laat het 1 uur of een nacht trekken, en zeef het mengsel vervolgens met kaasdoek. U kunt het concentraat bewaren en één drankje per keer maken, of de 3 kopjes water toevoegen en in een pot van ongeveer een kwart in de koelkast bewaren.

 

Previous Dit Berlijnse bedrijf verandert koffiedik in gerecyclede herbruikbare bekers
Next Koriander kan binnen 42 dagen 80% van de zware metalen uit het lichaam verwijderen. Hier is wat u moet doen

You might also like

Natuurlijk genezen

Stop dit in je mond en zeg vaarwel tegen kiespijn In seconden

De tandpijn kan echt frustrerend en pijnlijk zijn, vooral als een zenuw beschadigd is, maar er kunnen ook andere oorzaken aanwezig zijn. Tand infecties, gom kwesties, plaque, tandbederf, verwondingen, gebroken

Natuurlijk genezen

krachtige siroop voor het smelten van nierstenen

Iedereen die ooit problemen heeft gehad met nierstenen weet dat het een zeer pijnlijke aandoening is, vooral wanneer de steen vast zit in de urinewegen, die van de nieren naar

Natuurlijk genezen

BINNEN ÉÉN MINUUT VAN EEN VERSTOPTE NEUS AF

Nu het steeds kouder wordt, overkomt het de meeste mensen steeds vaker; een verstopte neus. Snotteren, niezen en een verstopte neus; daar wil je zo snel mogelijk vanaf. Wat kan je het