Hier is een eenvoudige ademhalingsoefening die uw risico op hartaandoeningen aanzienlijk kan beïnvloeden

Hier is een eenvoudige ademhalingsoefening die uw risico op hartaandoeningen aanzienlijk kan beïnvloeden


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

We weten allemaal dat roken en een zittende levensstijl belangrijke risicofactoren zijn voor hartaandoeningen. Maar wist u dat als u in een stedelijke stad woont die worstelt met luchtvervuiling, u ook een groter risico loopt op hartaandoeningen? Volgens een studie van oktober 2016 gepubliceerd door het medische tijdschrift Circulation Research van de American Heart Association, veroorzaakt luchtvervuiling door auto’s en fabrieken, evenals brand en sigarettenrook, bloedvaten en veroorzaakt het ontstekingen bij verder gezonde jonge volwassenen.
Hoewel niemand voorstaat om naar het bos te verhuizen om hartaandoeningen te voorkomen, raden we een paar tips aan om de blootstelling aan vervuiling te verminderen en het lichaam van schadelijke stoffen te ontgiften.

1. Vermijd dennen- en citrusgeuren. Preventie waarschuwt voor schoonmaakproducten en luchtverfrissers met dennen- en citrusgeuren. Deze populaire thuisgoederen kunnen reageren met de ozon in de lucht om vervuilende deeltjes in uw eigen huis te vormen.

2. Wees slim over buitenactiviteiten. Vermijd joggen op plaatsen in de buurt van gebieden met veel verkeer, zoals drukke wegen en snelwegen, zegt Preventie. Hoewel lichaamsbeweging altijd wordt aanbevolen voor de gezondheid van het hart, wees wijs en oefen binnenshuis op dagen dat de vervuilingsniveaus gevaarlijk hoog zijn. Je kunt de luchtkwaliteit van je stad controleren door airnow.gov te bezoeken

3. Laat je schoenen bij de deur staan. Als je thuiskomt, trek je schoenen onmiddellijk uit. Dit vermindert de hoeveelheid verontreinigende stoffen die je in huis brengt, zegt Natural Society. Om deze gewoonte gemakkelijker te maken, houd je gezellige slippers bij de deur om je schoenen binnenshuis te vervangen.

4. Vredeslelies. Dit is een van de vele kamerplanten die Natural Society aanbeveelt om de lucht in uw huis te zuiveren. Deze planten zijn als natuurlijke luchtfilters. Engelse klimop, bamboepalm, chrysant en madeliefjes van Gerber zijn slechts enkele van de mooie planten waarvan bekend is dat ze de lucht reinigen.

5. Zuurstofoefening. Verhoog de zuurstof in het bloed en in de cellen met deze eenvoudige zuurstofoefening van Dr. Jon Dunn. Adem 4 seconden in door je neus en houd je adem in voor een telling van 7. Terwijl je je lippen op elkaar houdt, adem langzaam uit voor een telling van 8. Herhaal 8 keer, tweemaal daags. Na twee weken zou uw lichaam meer 2,3 DPG moeten produceren, de stof waarmee het lichaam op grote hoogte kan acclimatiseren door meer zuurstof uit de hemoglobine in het bloed vrij te geven.

6. Kurkuma. Deze Ayurvedische wortel is ontstekingsremmend, ontgiftend en bloedzuiverend. Om het lichaam te zuiveren van vervuilde lucht, beveelt CureJoy aan om kurkuma aan uw dagelijkse voeding toe te voegen. Neem hiervoor deze tips van theKitchn en voeg het kruid toe aan eieren, geroosterde groenten en rijst. Je kunt het ook in melk en honing laten sudderen om een ​​verwarmende thee te maken.

7. Gember. Maak er een gewoonte van om een ​​warme kop energieke gemberthee te drinken wanneer u thuiskomt van het buiten zijn. CureJoy zegt dat deze smakelijke wortel een zuiverende stof heeft die bekend staat als gingerols, die ontstekingsremmend, antibacterieel, bloedzuiverend en ontgiftend is.

8. Knoflook. De zwavel in knoflook stimuleert de lever en helpt giftige stoffen zoals luchtverontreinigende stoffen te elimineren. CureJoy zegt dat knoflook ook ontgiftende enzymen bevat die afvalstoffen uit de bloedbaan filteren.

Previous 7 tips over hoe om te gaan met duizeligheid
Next Deze angstbestrijdende olie helpt je hersenen om beter met stress om te gaan (video)

You might also like

Natuurlijk genezen

Baking Soda en Citroen – Krachtige Helende Combinatie bij Kanker

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Aspirine voorkomt geen ziekten, maar veroorzaakt ze

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Slechts een klein slokje per dag zal wonderen doen voor je lever

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar