Hier is een eenvoudige ademhalingsoefening die uw risico op hartaandoeningen aanzienlijk kan beïnvloeden

Hier is een eenvoudige ademhalingsoefening die uw risico op hartaandoeningen aanzienlijk kan beïnvloeden

Luister naar dit artikel

We weten allemaal dat roken en een zittende levensstijl belangrijke risicofactoren zijn voor hartaandoeningen. Maar wist u dat als u in een stedelijke stad woont die worstelt met luchtvervuiling, u ook een groter risico loopt op hartaandoeningen? Volgens een studie van oktober 2016 gepubliceerd door het medische tijdschrift Circulation Research van de American Heart Association, veroorzaakt luchtvervuiling door auto’s en fabrieken, evenals brand en sigarettenrook, bloedvaten en veroorzaakt het ontstekingen bij verder gezonde jonge volwassenen.
Hoewel niemand voorstaat om naar het bos te verhuizen om hartaandoeningen te voorkomen, raden we een paar tips aan om de blootstelling aan vervuiling te verminderen en het lichaam van schadelijke stoffen te ontgiften.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


1. Vermijd dennen- en citrusgeuren. Preventie waarschuwt voor schoonmaakproducten en luchtverfrissers met dennen- en citrusgeuren. Deze populaire thuisgoederen kunnen reageren met de ozon in de lucht om vervuilende deeltjes in uw eigen huis te vormen.

2. Wees slim over buitenactiviteiten. Vermijd joggen op plaatsen in de buurt van gebieden met veel verkeer, zoals drukke wegen en snelwegen, zegt Preventie. Hoewel lichaamsbeweging altijd wordt aanbevolen voor de gezondheid van het hart, wees wijs en oefen binnenshuis op dagen dat de vervuilingsniveaus gevaarlijk hoog zijn. Je kunt de luchtkwaliteit van je stad controleren door airnow.gov te bezoeken

3. Laat je schoenen bij de deur staan. Als je thuiskomt, trek je schoenen onmiddellijk uit. Dit vermindert de hoeveelheid verontreinigende stoffen die je in huis brengt, zegt Natural Society. Om deze gewoonte gemakkelijker te maken, houd je gezellige slippers bij de deur om je schoenen binnenshuis te vervangen.

4. Vredeslelies. Dit is een van de vele kamerplanten die Natural Society aanbeveelt om de lucht in uw huis te zuiveren. Deze planten zijn als natuurlijke luchtfilters. Engelse klimop, bamboepalm, chrysant en madeliefjes van Gerber zijn slechts enkele van de mooie planten waarvan bekend is dat ze de lucht reinigen.

5. Zuurstofoefening. Verhoog de zuurstof in het bloed en in de cellen met deze eenvoudige zuurstofoefening van Dr. Jon Dunn. Adem 4 seconden in door je neus en houd je adem in voor een telling van 7. Terwijl je je lippen op elkaar houdt, adem langzaam uit voor een telling van 8. Herhaal 8 keer, tweemaal daags. Na twee weken zou uw lichaam meer 2,3 DPG moeten produceren, de stof waarmee het lichaam op grote hoogte kan acclimatiseren door meer zuurstof uit de hemoglobine in het bloed vrij te geven.

6. Kurkuma. Deze Ayurvedische wortel is ontstekingsremmend, ontgiftend en bloedzuiverend. Om het lichaam te zuiveren van vervuilde lucht, beveelt CureJoy aan om kurkuma aan uw dagelijkse voeding toe te voegen. Neem hiervoor deze tips van theKitchn en voeg het kruid toe aan eieren, geroosterde groenten en rijst. Je kunt het ook in melk en honing laten sudderen om een ​​verwarmende thee te maken.

7. Gember. Maak er een gewoonte van om een ​​warme kop energieke gemberthee te drinken wanneer u thuiskomt van het buiten zijn. CureJoy zegt dat deze smakelijke wortel een zuiverende stof heeft die bekend staat als gingerols, die ontstekingsremmend, antibacterieel, bloedzuiverend en ontgiftend is.

8. Knoflook. De zwavel in knoflook stimuleert de lever en helpt giftige stoffen zoals luchtverontreinigende stoffen te elimineren. CureJoy zegt dat knoflook ook ontgiftende enzymen bevat die afvalstoffen uit de bloedbaan filteren.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 7 tips over hoe om te gaan met duizeligheid
Next Deze angstbestrijdende olie helpt je hersenen om beter met stress om te gaan (video)

You might also like

Natuurlijk genezen

Ze mengt citroen en cayennepeper met elkaar in een drankje. Dit is waarom!

Luister naar dit artikel Een paar jaar geleden, was het citroensap en cayennepeper dieet enorm populair bij beroemdheden als een gewicht-verlies “detox.” Het dieet bestond uit citroen water gezoet met

Natuurlijk genezen

Slaapdeprivatie kan je doden. Wat slapen minder dan 7 uur per nacht doet met je lichaam en hersenen

Luister naar dit artikel Je telt calorieën, oefent en doet vrijwel alles wat je dokter zei. Maar, slaap je goed ‘s nachts? Helaas negeren de meeste mensen dit deel van

Natuurlijk genezen

Deze fatale voedingsfouten kunnen ervoor zorgen dat je meer dan 9 kg troep in je lichaam opstapelt. Zo kun je je dikke darm redden!

Luister naar dit artikel Dit is een veel voorkomend probleem. Heel veel mensen weten niet dat ze het hebben. Deze problemen komen in veel gevallen door problemen met de darmen.