*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hier is een eenvoudige ademhalingsoefening die uw risico op hartaandoeningen aanzienlijk kan beïnvloeden

Hier is een eenvoudige ademhalingsoefening die uw risico op hartaandoeningen aanzienlijk kan beïnvloeden

We weten allemaal dat roken en een zittende levensstijl belangrijke risicofactoren zijn voor hartaandoeningen. Maar wist u dat als u in een stedelijke stad woont die worstelt met luchtvervuiling, u ook een groter risico loopt op hartaandoeningen? Volgens een studie van oktober 2016 gepubliceerd door het medische tijdschrift Circulation Research van de American Heart Association, veroorzaakt luchtvervuiling door auto’s en fabrieken, evenals brand en sigarettenrook, bloedvaten en veroorzaakt het ontstekingen bij verder gezonde jonge volwassenen.
Hoewel niemand voorstaat om naar het bos te verhuizen om hartaandoeningen te voorkomen, raden we een paar tips aan om de blootstelling aan vervuiling te verminderen en het lichaam van schadelijke stoffen te ontgiften.

1. Vermijd dennen- en citrusgeuren. Preventie waarschuwt voor schoonmaakproducten en luchtverfrissers met dennen- en citrusgeuren. Deze populaire thuisgoederen kunnen reageren met de ozon in de lucht om vervuilende deeltjes in uw eigen huis te vormen.

2. Wees slim over buitenactiviteiten. Vermijd joggen op plaatsen in de buurt van gebieden met veel verkeer, zoals drukke wegen en snelwegen, zegt Preventie. Hoewel lichaamsbeweging altijd wordt aanbevolen voor de gezondheid van het hart, wees wijs en oefen binnenshuis op dagen dat de vervuilingsniveaus gevaarlijk hoog zijn. Je kunt de luchtkwaliteit van je stad controleren door airnow.gov te bezoeken

3. Laat je schoenen bij de deur staan. Als je thuiskomt, trek je schoenen onmiddellijk uit. Dit vermindert de hoeveelheid verontreinigende stoffen die je in huis brengt, zegt Natural Society. Om deze gewoonte gemakkelijker te maken, houd je gezellige slippers bij de deur om je schoenen binnenshuis te vervangen.

4. Vredeslelies. Dit is een van de vele kamerplanten die Natural Society aanbeveelt om de lucht in uw huis te zuiveren. Deze planten zijn als natuurlijke luchtfilters. Engelse klimop, bamboepalm, chrysant en madeliefjes van Gerber zijn slechts enkele van de mooie planten waarvan bekend is dat ze de lucht reinigen.

5. Zuurstofoefening. Verhoog de zuurstof in het bloed en in de cellen met deze eenvoudige zuurstofoefening van Dr. Jon Dunn. Adem 4 seconden in door je neus en houd je adem in voor een telling van 7. Terwijl je je lippen op elkaar houdt, adem langzaam uit voor een telling van 8. Herhaal 8 keer, tweemaal daags. Na twee weken zou uw lichaam meer 2,3 DPG moeten produceren, de stof waarmee het lichaam op grote hoogte kan acclimatiseren door meer zuurstof uit de hemoglobine in het bloed vrij te geven.

6. Kurkuma. Deze Ayurvedische wortel is ontstekingsremmend, ontgiftend en bloedzuiverend. Om het lichaam te zuiveren van vervuilde lucht, beveelt CureJoy aan om kurkuma aan uw dagelijkse voeding toe te voegen. Neem hiervoor deze tips van theKitchn en voeg het kruid toe aan eieren, geroosterde groenten en rijst. Je kunt het ook in melk en honing laten sudderen om een ​​verwarmende thee te maken.

7. Gember. Maak er een gewoonte van om een ​​warme kop energieke gemberthee te drinken wanneer u thuiskomt van het buiten zijn. CureJoy zegt dat deze smakelijke wortel een zuiverende stof heeft die bekend staat als gingerols, die ontstekingsremmend, antibacterieel, bloedzuiverend en ontgiftend is.

8. Knoflook. De zwavel in knoflook stimuleert de lever en helpt giftige stoffen zoals luchtverontreinigende stoffen te elimineren. CureJoy zegt dat knoflook ook ontgiftende enzymen bevat die afvalstoffen uit de bloedbaan filteren.

Previous 7 tips over hoe om te gaan met duizeligheid
Next Deze angstbestrijdende olie helpt je hersenen om beter met stress om te gaan (video)

You might also like

Natuurlijk genezen

Vitamine D en kanker – wat ‘ze’ je niet vertellen

Studie van de Harvard-universiteit toont aan dat gepasteuriseerde melk kan leiden tot hormoonafhankelijke kankersoorten. Het blijkt dat melk afkomstig van de intensieve veehouderij een gevaarlijk hoog gehalte estronsulfaat bevat. Dat

Natuurlijk genezen

Ook nieuwsgierig naar Quinoa?

Het eten van een kom quinoa per dag kan het risico op vroegtijdig overlijden aan ziekten zoals kanker, hart- en vaatziekten, aandoeningen van de luchtwegen en diabetes verlagen met 17

Natuurlijk genezen

Ze had bruine vlekken op haar handen tot ze het met DIT verwijderde. Ik had geen idee!

Ouderdomsvlekken of levervlekken zijn egale, bruine of zwarte vlakken die voorkomen op de handen, schouders, gezicht en andere delen van het lichaam die aan de zon worden blootgesteld. Hoewel deze