*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Zo moet het: Nieuw-Zeeland plant 1 miljard bomen om klimaatverandering te bestrijden

Zo moet het: Nieuw-Zeeland plant 1 miljard bomen om klimaatverandering te bestrijden

Klimaatverandering is tegenwoordig een van de grootste zorgen, omdat we elke dag de negatieve effecten ervan ervaren. Maar als we de mogelijke effecten ervan in ogenschouw nemen, is de conclusie dat de meesten van ons een oogje dichtknijpen voor de onmiddellijke behoefte aan initiatieven die deze kwestie aanpakken.

Broeikasgasemissies uit onze atmosfeer zijn een van de belangrijkste oorzaken van de opwarming van de aarde, en de wetenschappers beweren dat we een punt van geen terugkeer bereiken als we niets doen tot de deadline van 2035.

Als deze dreiging door velen in deze wereld wordt genegeerd, is het niet door Nieuw-Zeeland, omdat dit land besloten heeft de zaken serieus te nemen.

Vorig jaar werd een plan goedgekeurd, om in het volgende decennium een ​​miljard bomen te planten, om de klimaatverandering te verminderen, dit plan heeft een budget van $ 485 miljoen voor de eerste drie jaar!
Tegen 2050 overweegt dit plan om een ​​nulemissiedoelstelling vast te stellen, en dit project kan deel uitmaken van het cap-and-trade- of ETS-programma (emissiehandel).

Shane Jones, minister van Bosbouw, verduidelijkte dat dit een van de essentiële schakelingen is die de regering nodig heeft om het planten van bomen te stimuleren om het doel van het Billion Tree-programma te bereiken.

Bomen reinigen bovendien de lucht, het water en de bodem, voorkomen desintegratie van de grond en geven voeding en een veilig huis aan gevleugelde wezens en andere dieren.

Het programma wordt aangedreven door Te Uru Rakay en wordt gefinancierd door het Provinciaal Groeifonds. De officiële site geeft aan dat het One Billion Trees-programma verbeterde sociale, natuurlijke en monetaire resultaten zal opleveren voor Nieuw-Zeeland.

Zijn doelstellingen omvatten verzekering van de aarde, stroomlijning van landgebruik, verbetering van bedrijven en personeel, versoepeling van het milieu, ondersteuning van Māori-kwaliteiten en -doelen, en ondersteuning van hun vooruitgang naar een economie met een lage uitstoot.

De regering moet helpen bij het uitgebreid planten van zowel onveranderlijke bomen als landbossen, inclusief een mix van kleurrijke en lokale boomsoorten.
De regering verdeelde $ 120 miljoen via het One Billion Trees Fund voor directe onderscheidingen aan landeigenaren om bomen op hun ranches op te nemen.

Op 15 juli van dit jaar zijn 110 miljoen bomen geplant en meer dan 83 miljoen zaailingen moeten worden geplant tot het deel van de regeling.

Nieuw-Zeeland heeft het plan voor het planten van bomen in sociaal opzicht omcirkeld, en zoals aangegeven door Jones, dienen de rangers, de bomen de corrupte omstandigheden te herstellen, het natuurlijke leven helpen bloeien en ongeveer 1.000 bezettingen te geven.

Hoewel dit programma vergelijkbare activiteiten in India en Pakistan heeft gestimuleerd, is niet iedereen enthousiast over dit programma. Een paar experts wijzen erop dat de administratie “onoprecht” is over de bron van activa voor de genoemde onderneming.

Paul Goldsmith, vertegenwoordiger van de lokale monetaire vooruitgang, vestigde de aandacht op het feit dat deze keuze fenomenaal is in tijden waarin de administratie de moederschapsfocus sluit, nieuwe financiering voor cochleaire inserts voor jongeren laat vallen, de garantie voor alle inclusieve armoedige huisartsenbezoeken verbreekt en des te meer subsidiëren voor psychologische wellness-activiteiten door te zeggen dat het meer geld nodig heeft.

Maar als alles al is gezegd, waardeert de activiteit brede hulp, en dit soort alles-in-de-hand-manier om met natuurlijk herstel om te gaan, wordt ook in verschillende delen van de wereld beoefend. De eerste stap in de richting is dat landen de uitstoot van broeikassen drastisch verminderen.

Volgens de studies hebben ze al gesuggereerd dat de meest effectieve manier om de opwarming van de aarde te voorkomen, is om veel bomen te planten, en Swish-wetenschappers zeggen dat er genoeg ruimte is om dit te doen.

Zelfs met de bestaande landbouwgrond en steden is er voldoende ruimte om nieuwe bomen te planten, die ongeveer 9 miljoen vierkante kilometer beslaan, een gebied dat ongeveer zo groot is als de VS.

Volgens wetenschappers zullen deze bomen in staat zijn tot 750 miljard ton warmte-afvangende koolstofdioxide uit de atmosfeer op te zuigen, wat evenveel koolstofvervuiling is, die we de afgelopen decennia hebben verspreid.

Ben je bereid om iets eenvoudigs te doen, zoals het planten van een boom om onze enige planeet te redden?

Bronnen:

educateinspirechange.org
elitereaders.net
mpi.govt.nz
sciencetimes.com
stuff.co.nz

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous 8 voedingsmiddelen om te eten voor gezondere ogen
Next Japan zou meer dan een miljoen ton radioactief water uit Fukushima de oceaan in kunnen dumpen

About author

You might also like

Algemeen

“Vegetarische” fastfood-opties zitten nog steeds vol met vet, calorieën en natrium, waarschuwen gezondheidsdeskundigen

Het vegetarische aanbod van een fastfoodrestaurant is misschien niet zo gezond als u misschien denkt. Dit is volgens voedingsdeskundige Christina Crowder die opmerkte dat hoewel sommige fastfoodproducten inderdaad ‘gezonde’ ingrediënten

Algemeen

Op deze leeftijd begint onze stofwisseling trager te werken

Eten wat je wilt zonder een grammetje aan te komen, het lijkt zo vanzelfsprekend als je jong bent. Maar naar mate je ouder wordt gaan die kilo’s er ineens minder

Algemeen

Dit is de reden waarom je rauwe kip nooit zou moeten wassen voor het bereiden!

Was jij ook altijd kip voor het bereiden? Na dit bericht zou je dit waarschijnlijk nooit meer doen. Het kan er namelijk voor zorgen dat je hiervan doodziek wordt. Zo