Zo moet het: Nieuw-Zeeland plant 1 miljard bomen om klimaatverandering te bestrijden

Zo moet het: Nieuw-Zeeland plant 1 miljard bomen om klimaatverandering te bestrijden

Luister naar dit artikel

Klimaatverandering is tegenwoordig een van de grootste zorgen, omdat we elke dag de negatieve effecten ervan ervaren. Maar als we de mogelijke effecten ervan in ogenschouw nemen, is de conclusie dat de meesten van ons een oogje dichtknijpen voor de onmiddellijke behoefte aan initiatieven die deze kwestie aanpakken.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Broeikasgasemissies uit onze atmosfeer zijn een van de belangrijkste oorzaken van de opwarming van de aarde, en de wetenschappers beweren dat we een punt van geen terugkeer bereiken als we niets doen tot de deadline van 2035.

Als deze dreiging door velen in deze wereld wordt genegeerd, is het niet door Nieuw-Zeeland, omdat dit land besloten heeft de zaken serieus te nemen.

Vorig jaar werd een plan goedgekeurd, om in het volgende decennium een ​​miljard bomen te planten, om de klimaatverandering te verminderen, dit plan heeft een budget van $ 485 miljoen voor de eerste drie jaar!
Tegen 2050 overweegt dit plan om een ​​nulemissiedoelstelling vast te stellen, en dit project kan deel uitmaken van het cap-and-trade- of ETS-programma (emissiehandel).

Shane Jones, minister van Bosbouw, verduidelijkte dat dit een van de essentiële schakelingen is die de regering nodig heeft om het planten van bomen te stimuleren om het doel van het Billion Tree-programma te bereiken.

Bomen reinigen bovendien de lucht, het water en de bodem, voorkomen desintegratie van de grond en geven voeding en een veilig huis aan gevleugelde wezens en andere dieren.

Het programma wordt aangedreven door Te Uru Rakay en wordt gefinancierd door het Provinciaal Groeifonds. De officiële site geeft aan dat het One Billion Trees-programma verbeterde sociale, natuurlijke en monetaire resultaten zal opleveren voor Nieuw-Zeeland.

Zijn doelstellingen omvatten verzekering van de aarde, stroomlijning van landgebruik, verbetering van bedrijven en personeel, versoepeling van het milieu, ondersteuning van Māori-kwaliteiten en -doelen, en ondersteuning van hun vooruitgang naar een economie met een lage uitstoot.

De regering moet helpen bij het uitgebreid planten van zowel onveranderlijke bomen als landbossen, inclusief een mix van kleurrijke en lokale boomsoorten.
De regering verdeelde $ 120 miljoen via het One Billion Trees Fund voor directe onderscheidingen aan landeigenaren om bomen op hun ranches op te nemen.

Op 15 juli van dit jaar zijn 110 miljoen bomen geplant en meer dan 83 miljoen zaailingen moeten worden geplant tot het deel van de regeling.

Nieuw-Zeeland heeft het plan voor het planten van bomen in sociaal opzicht omcirkeld, en zoals aangegeven door Jones, dienen de rangers, de bomen de corrupte omstandigheden te herstellen, het natuurlijke leven helpen bloeien en ongeveer 1.000 bezettingen te geven.

Hoewel dit programma vergelijkbare activiteiten in India en Pakistan heeft gestimuleerd, is niet iedereen enthousiast over dit programma. Een paar experts wijzen erop dat de administratie “onoprecht” is over de bron van activa voor de genoemde onderneming.

Paul Goldsmith, vertegenwoordiger van de lokale monetaire vooruitgang, vestigde de aandacht op het feit dat deze keuze fenomenaal is in tijden waarin de administratie de moederschapsfocus sluit, nieuwe financiering voor cochleaire inserts voor jongeren laat vallen, de garantie voor alle inclusieve armoedige huisartsenbezoeken verbreekt en des te meer subsidiëren voor psychologische wellness-activiteiten door te zeggen dat het meer geld nodig heeft.

Maar als alles al is gezegd, waardeert de activiteit brede hulp, en dit soort alles-in-de-hand-manier om met natuurlijk herstel om te gaan, wordt ook in verschillende delen van de wereld beoefend. De eerste stap in de richting is dat landen de uitstoot van broeikassen drastisch verminderen.

Volgens de studies hebben ze al gesuggereerd dat de meest effectieve manier om de opwarming van de aarde te voorkomen, is om veel bomen te planten, en Swish-wetenschappers zeggen dat er genoeg ruimte is om dit te doen.

Zelfs met de bestaande landbouwgrond en steden is er voldoende ruimte om nieuwe bomen te planten, die ongeveer 9 miljoen vierkante kilometer beslaan, een gebied dat ongeveer zo groot is als de VS.

Volgens wetenschappers zullen deze bomen in staat zijn tot 750 miljard ton warmte-afvangende koolstofdioxide uit de atmosfeer op te zuigen, wat evenveel koolstofvervuiling is, die we de afgelopen decennia hebben verspreid.

Ben je bereid om iets eenvoudigs te doen, zoals het planten van een boom om onze enige planeet te redden?

Bronnen:

educateinspirechange.org
elitereaders.net
mpi.govt.nz
sciencetimes.com
stuff.co.nz

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 8 voedingsmiddelen om te eten voor gezondere ogen
Next Japan zou meer dan een miljoen ton radioactief water uit Fukushima de oceaan in kunnen dumpen

You might also like

Algemeen

3 niet onderhandelbare redenen om uw partner te verlaten

Luister naar dit artikel Heb je ooit geworsteld met de vraag wanneer het tijd is om een ​​relatie te verlaten? Wordt u geplaagd door twijfel over het feit of u

Algemeen

De Schijf van Boerenverstand

Boerin en kaasmaker Irene van de Voort is niet blij met de nieuwe Schijf van Vijf. Daarom maakte ze de Schijf van Boerenverstand. Kort samengevat: eet vers, volvet en met

Curcumine

Drink deze curcumine shot om parasieten uit te spoelen en je darmen te stimuleren!

Luister naar dit artikel Curcumine is een echt natuurlijk wonder dat talloze voordelen biedt voor lichaam en geest. Het zit vol met voedingsstoffen en stimuleert de gezondheid op verschillende manieren.