3 niet onderhandelbare redenen om uw partner te verlaten

3 niet onderhandelbare redenen om uw partner te verlaten

Luister naar dit artikel

Heb je ooit geworsteld met de vraag wanneer het tijd is om een ​​relatie te verlaten? Wordt u geplaagd door twijfel over het feit of u al dan niet een fout heeft gemaakt bij het uit elkaar gaan met uw partner en spijt zult krijgen?


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Zeker, mensen verlaten relaties vaak te snel, voordat ze hun eigen problemen hebben opgelost die ze in het ‘relatiesysteem’ hebben gebracht.

Als je ervoor kiest om te vertrekken terwijl je je partner de schuld geeft voor je ongeluk, dan kun je ongezonde patronen meenemen en dezelfde problemen opnieuw creëren in je volgende relatie. Het beëindigen van een relatie vereist zorg, aandacht en vragen.

Er zijn echter niet-onderhandelbare tekenen dat het tijd is om je partner te verlaten. Hier zijn drie dringende aanwijzingen dat het tijd is om uw relatie te beëindigen:

1. Misbruik

Als je een fysiek misbruik hebt, is het tijd om te vertrekken. Punt. Zelfs als uw partner instemt om hulp te krijgen, moet u vertrekken totdat er daadwerkelijk verandering optreedt. Het verlaten van de relatie zal moeilijk aanvoelen, maar het is de juiste beslissing.

Zelfs als je partner alleen dreigt met fysiek geweld (maar er niet naar handelt), moet je vertrekken. Bedreigingen kunnen fysiek gevaarlijk zijn en zijn emotioneel beledigend. Je wilt jezelf niet in een dergelijke positie brengen om te worden gemanipuleerd.

Als je partner consequent verbaal en emotioneel beledigend is, is dit een ander teken dat je hem/haar moet verlaten. Verbaal geweld kan je zelfvertrouwen verminderen en dat kan verdere, schadelijke effecten hebben – zowel op je lichaam als je geest.

Het is absoluut noodzakelijk dat u het feit accepteert dat u geen controle hebt over het al dan niet misbruik van uw partner. Jij bent niet de oorzaak.

2. Persoonlijkheidsstoornis

Als uw partner een persoonlijkheidsstoornis heeft, zoals narcistische persoonlijkheidsstoornis of borderline-persoonlijkheidsstoornis, en geen hulp krijgt, moet u mogelijk vertrekken. Het kan heel pijnlijk zijn om aan de andere kant te staan ​​van sommige gedragingen van mensen die te maken hebben met een persoonlijkheidsstoornis.

Veel mensen weten niet wat een persoonlijkheidsstoornis is, zelfs als ze bekend zijn met sommige gedragingen die op een persoonlijkheidsstoornis kunnen wijzen. Expert Randi Kreger heeft mensen met een persoonlijkheidsstoornis aangeduid als ‘personen met een hoog conflict’. Ze vertonen gemeenschappelijk gedrag – ze hebben de neiging u te idealiseren en vervolgens te bekritiseren, hun emoties op u te projecteren, u in verlegenheid te brengen, misbruik van u te maken, dingen van u te eisen , tegen je liegen.

Het is waar dat persoonlijkheidsstoornissen kunnen worden genezen met veel innerlijk werk. Maar het kan ongelooflijk zelfvernietigend zijn om het gevoel te hebben dat je op anderen wacht om zichzelf te verbeteren, zodat je relatie kan genezen. Je verdient het niet om te blijven wachten terwijl ze je leven blijven afleiden door emotionele vernietiging te veroorzaken.

3. Verslavingen

Als uw partner een alcoholist, drugsverslaafde, gokker, seksverslaafde, uitgavenverslaafde of verslaafd is aan iets anders dat hen, u of iemand anders schade of pijn kan bezorgen, moet u misschien vertrekken – vooral als ze geen hulp zoeken voor de verslaving.

Uw partner kan mogelijk omgaan met de verslaving en deze overwinnen, maar het is misschien niet het juiste moment om in een relatie te investeren.

Om een ​​verslaving te overwinnen, moet je partner serieus werken aan persoonlijke groei, en het kan een worsteling voor hem of haar zijn om het nodige werk in de richting van zelfverbetering te doen, terwijl hij/zij ook probeert een attente partner te zijn.

Deze drie tekens zijn enkele van de meest voorkomende niet-onderhandelbare redenen om uw relatie te verlaten. Natuurlijk kan een veel voorkomende – en zeer belangrijke – reden gewoon zijn dat je je vast of losgekoppeld voelt in je relatie. Dit mag geen misbruik zijn. Maar het is een reden om te vertrekken.

Als u bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in persoonlijke groei en uw partner helemaal niet geïnteresseerd is geweest om te veranderen, is het mogelijk dat u uw partner bent ontgroeid. Toen je elkaar ontmoette, lieten jullie jezelf misschien op verschillende manieren in de steek, maar door je persoonlijke groei neem je nu misschien verantwoordelijkheid voor jezelf.

Verlaten is niet gemakkelijk. Vraag jezelf af: “Is het een kwestie van zelfzorg? Is er meer voor mij om te leren in deze relatie, of kan ik het beste buiten deze relatie leren en groeien? ”Als je eerlijk bent tegenover jezelf, zul je de antwoorden op deze vragen weten.

Bronnen:

Mindbodygreen

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Pas op voor deze negen giftige ingrediënten in uw tandpasta
Next De halve wereld leeft van minder dan $ 2,50 per dag

You might also like

Algemeen

Vrienden beter dan morfine

Vrienden hebben is gezond. Luister naar dit artikel Mensen met meer vrienden hebben een hogere pijngrens, ontdekten onderzoekers van de Universiteit van Oxford. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of

Algemeen

9 manieren om te stoppen met overdenken

Luister naar dit artikel Er is een dunne lijn tussen iets goed doordenken en overdenken. Het probleem is dat niet veel mensen erin slagen om hun gedachten efficiënt te beheersen

Algemeen

Ze wrijft onder de douche 3 paracetamol in haar haar! Dit leek super raar, maar het resultaat mag er wezen!

Luister naar dit artikel Wij vinden het altijd een echte kick als we iets vinden wat je in je kast hebt liggen, maar ook nog kan gebruiken voor meerdere andere