*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


3 niet onderhandelbare redenen om uw partner te verlaten

3 niet onderhandelbare redenen om uw partner te verlaten

Heb je ooit geworsteld met de vraag wanneer het tijd is om een ​​relatie te verlaten? Wordt u geplaagd door twijfel over het feit of u al dan niet een fout heeft gemaakt bij het uit elkaar gaan met uw partner en spijt zult krijgen?

Zeker, mensen verlaten relaties vaak te snel, voordat ze hun eigen problemen hebben opgelost die ze in het ‘relatiesysteem’ hebben gebracht.

Als je ervoor kiest om te vertrekken terwijl je je partner de schuld geeft voor je ongeluk, dan kun je ongezonde patronen meenemen en dezelfde problemen opnieuw creëren in je volgende relatie. Het beëindigen van een relatie vereist zorg, aandacht en vragen.

Er zijn echter niet-onderhandelbare tekenen dat het tijd is om je partner te verlaten. Hier zijn drie dringende aanwijzingen dat het tijd is om uw relatie te beëindigen:

1. Misbruik

Als je een fysiek misbruik hebt, is het tijd om te vertrekken. Punt. Zelfs als uw partner instemt om hulp te krijgen, moet u vertrekken totdat er daadwerkelijk verandering optreedt. Het verlaten van de relatie zal moeilijk aanvoelen, maar het is de juiste beslissing.

Zelfs als je partner alleen dreigt met fysiek geweld (maar er niet naar handelt), moet je vertrekken. Bedreigingen kunnen fysiek gevaarlijk zijn en zijn emotioneel beledigend. Je wilt jezelf niet in een dergelijke positie brengen om te worden gemanipuleerd.

Als je partner consequent verbaal en emotioneel beledigend is, is dit een ander teken dat je hem/haar moet verlaten. Verbaal geweld kan je zelfvertrouwen verminderen en dat kan verdere, schadelijke effecten hebben – zowel op je lichaam als je geest.

Het is absoluut noodzakelijk dat u het feit accepteert dat u geen controle hebt over het al dan niet misbruik van uw partner. Jij bent niet de oorzaak.

2. Persoonlijkheidsstoornis

Als uw partner een persoonlijkheidsstoornis heeft, zoals narcistische persoonlijkheidsstoornis of borderline-persoonlijkheidsstoornis, en geen hulp krijgt, moet u mogelijk vertrekken. Het kan heel pijnlijk zijn om aan de andere kant te staan ​​van sommige gedragingen van mensen die te maken hebben met een persoonlijkheidsstoornis.

Veel mensen weten niet wat een persoonlijkheidsstoornis is, zelfs als ze bekend zijn met sommige gedragingen die op een persoonlijkheidsstoornis kunnen wijzen. Expert Randi Kreger heeft mensen met een persoonlijkheidsstoornis aangeduid als ‘personen met een hoog conflict’. Ze vertonen gemeenschappelijk gedrag – ze hebben de neiging u te idealiseren en vervolgens te bekritiseren, hun emoties op u te projecteren, u in verlegenheid te brengen, misbruik van u te maken, dingen van u te eisen , tegen je liegen.

Het is waar dat persoonlijkheidsstoornissen kunnen worden genezen met veel innerlijk werk. Maar het kan ongelooflijk zelfvernietigend zijn om het gevoel te hebben dat je op anderen wacht om zichzelf te verbeteren, zodat je relatie kan genezen. Je verdient het niet om te blijven wachten terwijl ze je leven blijven afleiden door emotionele vernietiging te veroorzaken.

3. Verslavingen

Als uw partner een alcoholist, drugsverslaafde, gokker, seksverslaafde, uitgavenverslaafde of verslaafd is aan iets anders dat hen, u of iemand anders schade of pijn kan bezorgen, moet u misschien vertrekken – vooral als ze geen hulp zoeken voor de verslaving.

Uw partner kan mogelijk omgaan met de verslaving en deze overwinnen, maar het is misschien niet het juiste moment om in een relatie te investeren.

Om een ​​verslaving te overwinnen, moet je partner serieus werken aan persoonlijke groei, en het kan een worsteling voor hem of haar zijn om het nodige werk in de richting van zelfverbetering te doen, terwijl hij/zij ook probeert een attente partner te zijn.

Deze drie tekens zijn enkele van de meest voorkomende niet-onderhandelbare redenen om uw relatie te verlaten. Natuurlijk kan een veel voorkomende – en zeer belangrijke – reden gewoon zijn dat je je vast of losgekoppeld voelt in je relatie. Dit mag geen misbruik zijn. Maar het is een reden om te vertrekken.

Als u bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in persoonlijke groei en uw partner helemaal niet geïnteresseerd is geweest om te veranderen, is het mogelijk dat u uw partner bent ontgroeid. Toen je elkaar ontmoette, lieten jullie jezelf misschien op verschillende manieren in de steek, maar door je persoonlijke groei neem je nu misschien verantwoordelijkheid voor jezelf.

Verlaten is niet gemakkelijk. Vraag jezelf af: “Is het een kwestie van zelfzorg? Is er meer voor mij om te leren in deze relatie, of kan ik het beste buiten deze relatie leren en groeien? ”Als je eerlijk bent tegenover jezelf, zul je de antwoorden op deze vragen weten.

Bronnen:

Mindbodygreen

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Pas op voor deze negen giftige ingrediënten in uw tandpasta
Next De halve wereld leeft van minder dan $ 2,50 per dag

About author

You might also like

Algemeen

9 Onverwachte dingen die allergieën veroorzaken

Een allergie is een chronische ziekte waar een kwart van Nederland mee te kampen heeft en je helaas  je hele leven last van kan hebben. Een allergie kan je krijgen

Algemeen

Ook zo’n last van die motten? Op deze natuurlijke manier ben je er voor ALTIJD af!

Ik weet niet precies waar ze vandaan komen, maar mijn hele huis zit onder de motten. Nou ja, niet volledig onder, maar het is wel opvallend hoeveel er van zijn.

Algemeen

Het is bewezen dat mensen die vaak pittig eten langer leven…

Doe jij bij elke gerecht altijd enorm veel sambal en ben je gek op pepers? Terwijl iedereens mond volledig in de fik staat, kan het voor jou niet pittig genoeg