*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


10 natuurlijke toepassingen voor vloeibare Castille zeep

10 natuurlijke toepassingen voor vloeibare Castille zeep

Vloeibare Castillezeep is een van de meest veelzijdige producten die er zijn! Hoewel er duidelijk meer toepassingen zijn voor Castillaanse zeep dan de genoemde, zijn deze tien redenen genoeg om een ​​voorraad in te slaan!

Mijn favoriete vloeibare castillezeep is het merk van Dr. Bonner. Ik ben een voorliefde voor de lavendel-, amandel- en rozengeurende zeep. Er zijn ook verschillende andere. Deze zeep is goed voor alles, van standaard schoonmaken en dweilen tot douchen en baden en zelfs de was doen!

Castilla zeep is volledig natuurlijk en 100% biologisch afbreekbaar. Castillezeep dankt zijn naam aan zeep op basis van olijfolie, gemaakt in Castilië, Spanje. Hoewel Castilië tegenwoordig niet altijd strikt op olijfolie is gebaseerd, wordt het nog steeds alleen gemaakt met plantaardige oliën, wat betekent dat het volledig op planten is gebaseerd en geschikt is voor vegetariërs en zelfs veganistische huishoudens.

Dr. Bronner’s Castile Soap is gemaakt van een mix van kokos-, olijf-, palm-, jojoba- en hennepoliën die zijn ontworpen om de huid te voeden, waardoor het een uitstekende keuze is voor persoonlijke verzorging. Het is ook een geweldig schoonmaakproduct.

De enige keer dat Castillase zeep geen goede keuze is, is als je hard water hebt of voor recepten die zuren bevatten. Omdat Castilië een ‘echte zeep’ is, zal het reageren met hard water om zeepresten te vormen en het is mogelijk dat het dan niet zo krachtig is bij het reinigen. Daarom mag u Castille zepen nooit mengen met een zuur zoals citroensap of azijn. Het laat een zeepachtige film achter en het is een puinhoop om op te ruimen.

10 manieren om vloeibare Castillaanse zeep te gebruiken

1 – Wasgoed – Gebruik 1/3 tot 1/2 kopje zeep voor een grote lading in een gewone wasmachine. Gebruik de helft van die hoeveelheden voor HE-machines. Voeg 1/2 kopje azijn toe aan de spoelcyclus om er zeker van te zijn dat de zeep volledig is verwijderd.

2 – Tandpasta – Ik zou willen voorstellen om hiervoor pepermunt- of wintergroengeuren te gebruiken, en natuurlijk, probeer de zeep niet door te slikken. Het smaakt nog steeds naar zeep, dus houd daar rekening mee. In een mum van tijd zou dit werken. Er is slechts een kleine druppel nodig om uw tanden schoon te krijgen.

3 – Fruit en Veggie Wash – Giet ongeveer 1 theelepel Castillezeep in een grote kom met koud water. Dompel de producten onder en roer. Afspoelen met zoet water.

4 – Vloerreiniger – Giet 1/2 kopje zeep in 3 liter heet water. Als je een stoommop hebt die een reinigingsoplossing nodig heeft, verdun dan een eetlepel Castillase zeep in warm water en voeg deze toe aan je machine. Dweil zoals u normaal zou doen. (Ik geef de voorkeur aan de amandelgeur om te dweilen.)

5 – Mierenspray – Maak een “universele” oplossing en houd deze bij de hand. Als je merkt dat mieren zich op je aanrecht beginnen te verzamelen, spuit ze dan in en kijk hoe de mieren zich verspreiden. Een geweldig recept voor alle doeleinden is: voeg 1 eetlepel Castillezeep en 1 liter water toe aan een verstuiver en schud voorzichtig om te combineren.

6 – Reinigingsdoekjes – Meng 1 kopje water, 2 eetlepels Castillezeep en 5-10 druppels etherische olie van pepermunt of citroen in een glazen pot van een liter. Knip oude T-shirts en handdoeken in stukken om 8-10 poetsdoeken te maken. Voeg de vodden toe aan de reinigingsoplossing, schroef het deksel op de pot en schud voorzichtig om de doeken te verzadigen. Gebruik deze reinigingsdoekjes als een handige oplossing voor elke rotzooi. Deze kun je ook gebruiken om je handen mee schoon te maken!

7 – Toiletreiniger – Meng Castillezeep en water in een verhouding van 1: 4 in een spuitfles. Voeg 1/4 theelepel teatree olie toe. Draai het water naar het toilet dicht en maak de kom leeg. Sproei de kom royaal in met de reinigingsoplossing en strooi er zuiveringszout overheen. Schrobben met een toiletborstel. Laat 10 minuten zitten, draai het water aan en spoel door.

8 – Baby- en kinderzeep – Ongeparfumeerde Castilla zeep is een geweldige body wash en shampoo voor baby’s en jongere kinderen! Als je oudere kinderen hebt, kunnen een paar druppels etherische olie van lavendel een beetje een geur toevoegen zonder dat het te hard wordt voor de huid van de kinderen.

9 – Face Wash – Veel mensen houden van Castilla-zeep voor een huid die vatbaar is voor acne. Doe 2-3 druppels op je handen, wrijf je handen tegen elkaar om een ​​schuim te vormen en breng het vervolgens aan op je natte gezicht.

10 – Het verlichten van congestie – Als u ziek bent, voelt niets beter dan een snelle verlichting van de congestie, waardoor ademhalen moeilijk en ongemakkelijk wordt. Je kunt zelfs wat opstoppingen verlichten met de naar pepermunt geurende Castiliaanse zeep! Wintergreen zou ook geweldig werken, maar anderen zouden ook de klus kunnen klaren. Doe 1 eetlepel in een kom met stomend heet water en adem de mist in met een handdoek over je hoofd gedrapeerd.

Dat zijn slechts 10 van de vele manieren om Castiliaanse zeep te gebruiken!

Bronnen: Ready Nutrition

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Van stroperij tot avocado's, Kenia's olifanten worden geconfronteerd met een nieuwe bedreiging
Next Door schimmel in uw omgeving aan te pakken, worden de symptomen van autisme aanzienlijk verminderd, blijkt uit recente onderzoeken

You might also like

Algemeen

Is het paleodieet wel zo gezond?

Het paleodieet wordt de laatste jaren steeds populairder. Er verschijnen steeds meer boeken en websites die het paleogedachtegoed verspreiden. Oorspronkelijk stond ik hier helemaal achter, maar inmiddels begin ik wat

Algemeen

Is spelt gezonder dan tarwe?

Spelt is een oergraan dat op veel plekken op de aarde groeit. In de negentiende eeuw verloor het aan populariteit, maar de afgelopen jaren heeft het een comeback gemaakt als

Algemeen

Dit kan de toekomst zijn van dineren in het Coronavirus-tijdperk

Aangezien rapporten suggereren dat de aanhoudende pandemie erg lang kan duren voordat ze verdwijnt, proberen veel mensen manieren te vinden om ermee om te gaan. De sectoren horeca en toerisme