Door schimmel in uw omgeving aan te pakken, worden de symptomen van autisme aanzienlijk verminderd, blijkt uit recente onderzoeken
maart 19, 2021 1111 Views

Door schimmel in uw omgeving aan te pakken, worden de symptomen van autisme aanzienlijk verminderd, blijkt uit recente onderzoeken

Luister naar dit artikel

1 op 59 – dit is het aantal kinderen in Amerika met een autismespectrumstoornis. Het is op zichzelf al een verbazingwekkend aantal – maar des te meer als je je realiseert dat het percentage autisme in 2012 1 op 88 was en in de jaren negentig ‘slechts’ 1 op 1.000.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Onderzoekers en artsen proberen al decennia uit te vinden wat de oorzaak is van de toenemende incidentie – en proberen mensen met autisme te helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren. En hoewel het bewijs nog steeds niet doorslaggevend is, suggereren groeiende hoeveelheden gegevens dat het aanpakken van blootstelling aan schimmels en een verminderde darmgezondheid een grote rol zou kunnen spelen bij het verbeteren van de symptomen van autisme.

Ontdek hoe een autistisch kind een “volledig verlies van alle symptomen van autisme” ervoer

In 2020 werd in Integrative Medicine een casestudy gepubliceerd over een kind met autisme met kolonies van de gewone schimmel Aspergillus in hun urine en spijsverteringskanaal. Inzichtelijk besloten de artsen om deze schimmelinfectie te behandelen met een probioticum genaamd itraconazol (Sporanox®).

De resultaten waren verbluffend:

In de loop van drie maanden “herstelde het kind volledig van alle symptomen van autisme en ontwikkelde het bovendien uitstekende academische, atletische en muzikale vaardigheden.”

Hoewel het slechts een casestudy is, weerspiegelt dit artikel ander onderzoek naar het verband tussen milieutoxines en autisme. Dit omvat een paper uit 2017, gepubliceerd in Nutritional Neuroscience, waarin een “significant verband” werd gevonden tussen blootstelling aan mycotoxinen (giftige bijproducten van schimmel) en 52 kinderen met autisme, vergeleken met 58 gezonde controles.

Interessant is dat veel kinderen met autisme ook te maken hebben met gastro-intestinale problemen. Dit komt volledig overeen met hedendaagse inzichten over de darmen en de hersenen – namelijk dat ze nauw met elkaar verbonden zijn en dat darmbacteriën de stemming en hersenfunctie kunnen beïnvloeden.

Dit zou ook kunnen verklaren waarom uit een studie uit 2019 bleek dat een ongebruikelijke en revolutionaire fecale transplantatietechniek die bekend staat als microbiota-transfertherapie (MTT) na twee jaar een vermindering van 50 procent van de autismesymptomen opleverde onder de 18 deelnemers van de studie. MTT introduceerde gezonde bacteriën in het spijsverteringskanaal van de deelnemers en werd later in verband gebracht met een verbeterde darmgezondheid en verbeterde taal-, sociale en gedragssymptomen.

Gelukkig hoeft u misschien niet de route van fecale transplantaties af te leggen om u of uw kind te helpen bij de gezondheid.

Bezorgd over schimmel in uw huis? Hier zijn drie manieren om uw gezin te beschermen

Naarmate we meer te weten komen over de schadelijke effecten van schimmel, trekken veel gezondheidsexperts aan de bel voor Texaanse huiseigenaren die onlangs te kampen hebben met gesprongen leidingen en andere rampen als gevolg van de recente sneeuw en ijs begin februari. Naarmate het schoonmaken vordert, zal het vermijden van schimmel- en vochtschade absoluut noodzakelijk zijn voor de gezondheid op de lange termijn.

Of u nu in Texas of ergens anders woont, het is zo belangrijk om te weten hoe u de blootstelling van uw gezin aan schimmel kunt verminderen. Hier zijn 3 toptips van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC):

Houd de luchtvochtigheid in huis laag. U kunt ook overwegen om een ​​hoogwaardig HEPA-filter te gebruiken in het HVAC-systeem van uw huis om de luchtkwaliteit en circulatie binnenshuis te verbeteren.

Als uw huis is aangetast door gesprongen leidingen of een overstroming, verwijder en vervang dan zo snel mogelijk natte vloerbedekking, gipsplaat en isolatie en maak uw huis binnen 24-48 uur schoon en droog.

Als u schimmel ziet of ruikt, ga er dan van uit dat deze verwijderd moet worden. Volgens de CDC kunt u schimmel van harde oppervlakken verwijderen met een verscheidenheid aan “huishoudelijke producten, zeep en water, of een bleekoplossing van niet meer dan 1 kopje bleekmiddel voor huishoudelijk wasgoed in 4,5 liter water”.

Bel bij twijfel een professional. Schimmel kan een negatieve invloed hebben op iedereen in uw huis en kan leiden tot problemen zoals astma, huidproblemen en zelfs infecties of ernstige allergische reacties, of deze verergeren. Kort gezegd: negeer het probleem niet … onderneem actie om uw gezondheid te beschermen.

Bronnen:

ScienceDaily.com
ScienceDaily.com
Weather.gov
TandFonline.com
CDC.gov
NIH.gov
ABC13.com
Autismspeaks.org
Autismsciencefoundation.org
NIH.gov

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 10 natuurlijke toepassingen voor vloeibare Castille zeep
Next Diëten met veel fructose kunnen schade aan het immuunsysteem veroorzaken

You might also like

Natuurlijk genezen

Ze drinkt een maand lang niks anders dan water! De resultaten? Dit zou iedereen moeten doen!

Voor dit ‘dieet’ moet je een maand lang niks anders drinken dan water. Op zich klinkt dit niet verkeerd. Alleen wel een beetje saai, want een biertje/wijntje lus je waarschijnlijk

Natuurlijk genezen

DIT is de reden dat pittig eten zo gezond voor je is!

Luister naar dit artikel Pittig eten is misschien niet zo razend populair, maar in landen als Indonesië eten ze haast niets anders. Je hebt veel verschillende niveau’s, Indiaas eten, Mexicaans

Natuurlijk genezen

Heb je manboobs? Het is niet de soja, het is het BIER

Luister naar dit artikel Als u naar uw arts luistert, die heel weinig weet van voeding, denkt u misschien dat die mannen met de borsten genetisch bepaald zijn, of worden