*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


10 tekenen van een toxische tandinfectie en hoe deze thuis te behandelen
juli 3, 2019 4021 Views

10 tekenen van een toxische tandinfectie en hoe deze thuis te behandelen

Een verscheidenheid aan problemen kan mondpijn veroorzaken, maar ze zijn niet allemaal gevaarlijk. Gaatjes, ontsteking van het tandvlees of aften van de mond veroorzaken allemaal vergelijkbare gevoelens die ons irriteren. De pijn is ’s nachts vaak erger omdat liggen de bloeddruk naar je hoofd verhoogt, dus til je hoofd hoger op om het kloppen te verlichten.

Geavanceerde tandinfecties kunnen echter zeer gevaarlijk zijn. De bacteriën kunnen zich verspreiden in uw tandvlees, kaak, tong, keel – en zelfs in uw bloedbaan. Daarom is het belangrijk om de symptomen van een tandinfectie te kennen, deze vroeg te herkennen en een weloverwogen beslissing te nemen over uw manier van handelen. Ongeacht wat u besluit te doen, onmiddellijke behandeling is van vitaal belang. U hebt echter de keuze om naar de tandarts te gaan of deze op natuurlijke wijze te behandelen, dus we leggen u eerst uit hoe u een tandinfectie kunt herkennen en geven u vervolgens zes natuurlijke behandelingsopties.

Symptomen van tandinfectie- Roodheid van de mond, gezicht of tandvlees- Ontsteking van het tandvlees- Pijn, ook wanneer u kauwt of doorslikt. – Moeilijkheid om uw mond volledig te openen. – Pusdrainage. – Slechte adem. – Grotere mondgevoeligheid voor warm en koud. Gezwollen lymfe. knopen in de nek – Misselijkheid, braken of diarree – Koorts of koude rillingen

Zes natuurlijke remedies voor tandinfectie

1) Zwarte thee. Dit is een algemene; zwarte thee zit boordevol antioxidanten, dus het is het ideale ingrediënt voor het absorberen van gifstoffen en etter, volgens Daily Health Post. Week het theezakje gewoon in warm water en breng het aan op de pijnlijke tand en houd het zo lang mogelijk in je mond. Het is belangrijk om daarna te spoelen met zout water om de bacteriën te verwijderen die je hebt verdreven. Gebruik thee met echinacea, dat zowel een antibioticum als antihistaminicum is. Het ondersteunt uw immuunsysteem om de infectie te bestrijden en ontstekingen te verminderen. Hetzelfde geldt voor kamille thee. Kamille vermindert de zwelling en bloeding van het tandvlees en is effectief bij het doden van Streptococcus-bacteriestammen.

2) Zout water. Zout water is volgens WebMD op zichzelf een effectieve mondspoeling. Het is antiseptisch en ontstekingsremmend en het kan de bacteriën die de infectie veroorzaken doden. Meng een halve theelepel zout in 6 gram warm water tot het is opgelost, gebruik het dan als een mondspoeling. Zwaai het direct rond de aangedane tand. Zorg ervoor dat je het uitspuugt als je klaar bent. Je kunt ook proberen zachtjes te flossen rond de aangedane tand, omdat er soms voedsel vastzit in abcessen.

3) Oregano-olie. Volgens Bare Natural Health heeft deze olie antibacteriële en antioxiderende eigenschappen die hem ideaal maken voor het opruimen van infecties. Het doodt de bacteriën in de pus en verdooft het gelokaliseerde gebied voor pijnverlichting. Breng oregano-olie rechtstreeks op de tand aan op een wattenstaafje, of meng vijf druppels olie in een kwart kopje warm water en gebruik het als een mondspoeling. Houd de olie minstens vijf minuten in uw mond en gebruik deze meerdere keren per dag terwijl de infectie actief is.

4) Knoflook. Hoewel meer onderzoek nodig is, hebben onderzoeken aangetoond dat knoflookolie zieke tanden bij kinderen kan behandelen. WebMD legt uit dat wanneer je knoflook verbrijzelt, je allicin vrijlaat, een olieachtige vloeistof en een natuurlijke ziektestrijder. De knoflook moet rauw zijn, dus kauwen op een teentje of plaats geprepareerde stukken op je tand. Afgezien van je adem, is er geen risico. Knoflook is een volkomen veilig superfood.

5) Olie trekken. U hebt ongetwijfeld hiervan gehoord. Gebruikt voor millennia in de Ayurvedische geneeskunde, deze praktijk is net van start in de westerse wereld. Tweemaal per dag, neem twee theelepels maagdelijke kokosolie en zwieper het rond uw mond 10 tot 20 minuten. Het auurzuur in kokosolie is antibacterieel en het is aangetoond dat deze methode tandplak vermindert en gingivitis behandelt. Spuug de olie uit als je klaar bent.

6) Waterstofperoxide. WebMD legt uit dat waterstofperoxide een krachtige en beproefde kiemstrijder is. Verdun het met water of het kan je tanden en tandvlees beschadigen, spoel je mond een paar minuten krachtig en spuug het uit. Daily Health Post beveelt aan het te gebruiken in combinatie met baking soda, waarvan is aangetoond dat het de alkaliteit in de mond verhoogt – bacteriën haten het! U kunt ook een pasta van deze twee ingrediënten maken en deze rechtstreeks op de tand aanbrengen, deze enkele minuten laten zitten ​​en daarna grondig spoelen.

Het is belangrijk om de symptomen van een tandinfectie te begrijpen en deze vroegtijdig te herkennen, zodat u de tijd hebt om een ​​paar natuurlijke remedies thuis te proberen. Als u de infectie echter te laat hebt opgelopen of als deze is blijven verergeren, waarschuwt WebMD dat er specifieke symptomen zijn waarvoor u onmiddellijk medische hulp moet zoeken. Dit geldt ook als de pijn zo erg is dat u het thuis niet kunt, als u overgeeft aan braken, diarree, koorts of koude rillingen en als u moeite heeft met ademhalen. Vang het echter vroeg op en zorg dat uw infectie niet op natuurlijke wijze vordert.

 

Previous 10 dingen die je kunt doen om het ontstaan van de ziekte van Alzheimer te helpen voorkomen
Next 5 krachtige methoden om een verstopte afvoer te ontstoppen zonder de loodgieter te bellen

You might also like

Natuurlijk genezen

Gemberthee doodt kankercellen, lost nierstenen op en reinigt je lever

Gember is een veelzijdig en gezond knolletje. Een makkelijke manier om gember toe te voegen aan je dagelijkse voeding is het drinken van gemberthee. Gember kalmeert de maag, vermindert stress,

Natuurlijk genezen

‘Antidepressiva vrijwel altijd nutteloos en schadelijk’

Bijna een miljoen mensen in Nederland gebruiken antidepressiva terwijl ze dat beter niet zouden kunnen doen. Dat zegt epidemioloog en hoofdredacteur van het Geneesmiddelenbulletin Dick Bijl in Trouw. Iets meer dan een

Natuurlijk genezen

Anticonceptiepil blijkt hormoonsloper. Wat deze gynaecoloog zegt moeten alle vrouwen weten

Miljoenen vrouwen slikken iedere dag de pil om te voorkomen dat ze zwanger worden of om een verstoorde hormoonbalans te herstellen. Gynaecoloog Sara Gottfried stelt echter dat vrouwen worden voorgelogen