14 verrassende toepassingen van pindakaas
maart 28, 2021 1908 Views

14 verrassende toepassingen van pindakaas

Luister naar dit artikel

Pindakaas is een veelzijdig en heerlijk ingrediënt, dus het is gemakkelijk in te zien waarom zoveel mensen het in hun voorraadkasten bewaren. Als ingrediënt is het veelzijdig en heerlijk. Je kunt het gebruiken als dipsaus voor je groentesticks, of een heerlijke satésaus of heerlijke koekjes klaarmaken. Maar kent u de vele andere manieren waarop u het in uw huis kunt gebruiken?
Nadat je alle volgende toepassingen hebt gezien, wil je misschien wat meer van deze zoete lekkernij in je voorraadkast bewaren. Blijf lezen voor


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


14 verrassende andere toepassingen voor pindakaas.

1) Verwijder kauwgom. De olie in pindakaas helpt kauwgom los te maken van onder tafels, op de vloer of in je haar.

2) Maak medicatie aantrekkelijker. Volgens LifeHack is pindakaas de perfecte manier om medicatie voor huisdieren of zelfs kinderen te verbergen.

3) Maak een doe-het-zelf-vogelvoeder. Dit is een klassieker. Rol een dennenappel in pindakaas, rol hem weer in vogelzaad en hang hem dan buiten in een boom. Vogels zijn er helemaal weg van, en de oliën en eiwitten in de pindakaas helpen hen de winter te overleven.

4) Verwijder insectenvlekken van uw auto. De Ready Store somt tal van manieren op waarop u pindakaas kunt gebruiken om schoon te maken, maar de beste is deze: wrijf wat op de voorruit van uw auto en andere gebieden die zijn aangetast door hardnekkige insecten. Laat het een paar minuten staan ​​en was het dan af.

5) Maak een smoothie. De boterham met pindakaas is al lang favoriet, maar voor een heerlijk drankje met een extra vleugje proteïne maak je een smoothie met pindakaas. Vind hier een aantal fantastische recepten.

6) Verwijder zelfklevende etiketten. De oliën in pindakaas helpen om de gomachtige lijm op zelfklevende etiketten te verwijderen, volgens Reader’s Digest.

7) Maak je handen schoon. LifeHack stelt voor om pindakaas te gebruiken om plakkerige lijmresten van je handen te verwijderen.

8) Maak je eigen ijsje. Epicurious heeft een geweldig recept voor een pindakaasijs met drie ingrediënten, en er is geen speciale uitrusting voor nodig. Vind hun ijsrecept (en andere geweldige manieren om pindakaas te gebruiken) hier.

9) Vang muizen. Geloof de eeuwenoude mythe niet dat muizen van kaas houden. LifeHack suggereert dat je in plaats daarvan pindakaas op je muizenvallen smeert! Blijkbaar zijn ze er dol op.

10) Verwijder slechte geuren. Bak een klein beetje pindakaas in een pan om oude kookluchtjes uit je huis te verwijderen.

11) Repareer bekraste cd’s. Care2 stelt voor om een ​​beetje gladde pindakaas in een bekraste cd te wrijven en deze vervolgens schoon te vegen met een droge doek. Het werkt als een zonnetje!

12) Gebruik in plaats van gewone boter. Pindakaas heeft vergelijkbare eigenschappen als gewone boter – veel heerlijke oliën die andere smaken met elkaar verbinden en bakken bevochtigen. Gebruik in plaats daarvan een schep pindakaas als de smaken het toelaten. Voeg het desgewenst toe aan je chocoladebrownies of andere bakprojecten, of voeg het toe aan een hartige saus.

13) Maak uw ijshoorntje lekvrij. Deze suggestie is bijzonder lekker. Verpak een klein beetje pindakaas in de bodem van je hoorntje voordat je het ijs erin schept om te voorkomen dat het ijs uit de bodem lekt – het zal ook een heerlijke kleine verrassing zijn voor iedereen die ervan geniet!

14) Maak bevroren lekkernijen. Pindakaas bevriest goed en heeft een heerlijke, toffeesachtige consistentie als het wordt ingevroren. Er zijn veel recepten voor no-bake-traktaties gemaakt met pindakaas (sommige gezond, sommige toegeeflijk). Hier is een heerlijk recept van The Food Network.

Pindakaas is een heerlijke en voedzame traktatie, maar het is het gezondst om het soort te kopen zonder toegevoegd zout of suiker (maak je geen zorgen, het is nog steeds heerlijk). Als je het beste van de knapperige variant houdt, bewaar dan een extra pot met zachte pindakaas in de voorraadkast voor je doe-het-zelfklussen!

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous De basisprincipes van droog inblikken
Next 11 subtiele schildklierproblemen die u niet mag negeren

You might also like

Bouwen en Verbouwen

15 groenten perfect voor containertuinieren

Luister naar dit artikel Word zelfvoorzienend door wat van je eigen voedsel te verbouwen. Zelfs als je niet veel ruimte hebt voor een tuinperceel, kun je wat voedsel in containers

Bouwen en Verbouwen

Door dit middeltje heb jij NOOIT meer last van vliegen in huis.. Eindelijk!

Luister naar dit artikel Heerlijk als het in de zomer wat warmer is, maar er zitten wel degelijk nadelen aan. Je hebt vast meer vliegen in huis dan normaal gesproken,

Bouwen en Verbouwen

Hoe we een jaar aan vlees krijgen en nooit meer vlees kopen in de supermarkt

Luister naar dit artikel Een van onze grootste geneugten is het voorzien van ons eigen vlees voor ons gezin (en enkele gezinsleden) uit ons eigen land. We weten precies wat