3 ontstekingsremmende superfoods om de energie te verhogen en de immuniteit te verbeteren
juli 25, 2021 3151 Views

3 ontstekingsremmende superfoods om de energie te verhogen en de immuniteit te verbeteren


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

Tegen het einde van 2021 schatten sommige experts dat $ 590 – $ 610 miljard zal worden uitgegeven aan geneesmiddelen op recept in de Verenigde Staten alleen al. In feite zijn ontstekingen en pijn de drijvende kracht achter veel van de best verkopende medicijnen ter wereld. Maar in werkelijkheid kunnen de meeste van deze medicijnen worden vermeden door simpelweg het dagelijks eten van ontstekingsremmende superfoods, kruiden, lichaamsbeweging en het ontwikkelen van een positieve mindset.

Wist u dat pijnstillers een belangrijke doodsoorzaak zijn en volledig te vermijden zijn? Er zijn tal van natuurlijke voedingsmiddelen die ontstekingen kunnen en zullen verminderen, fysieke (en emotionele) pijn elimineren en ziekten voorkomen – zonder de noodzaak van giftige chemicaliën. Vandaag richten we onze aandacht op de waarde van superfoodvoeding, kruiden, gezonde vetten en nog veel meer!

Hier leest u hoe 3 adaptogene kruiden uw immuunsysteem kunnen beschermen, stress kunnen verminderen en uw energie een boost kunnen geven

Ashwagandha is een van de belangrijkste kruiden in de Ayurvedische geneeskunde. Traditioneel wordt dit kruid veel gebruikt om mensen te helpen hun kracht en immuunsysteem te verbeteren, vooral na een ziekte. Meer dan 200 wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat ashwagandha het immuunsysteem kan beschermen; stress verminderen; het leren en het geheugen verbeteren; lichte depressie verlichten; helpen de bloedsuikerspiegel in balans te houden, overtollig cholesterol te verlagen, ontstekingen te elimineren, en nog veel meer – zonder negatieve bijwerkingen!

Als je je algehele energie en uithoudingsvermogen wilt vergroten, gaat er niets boven maca. Dit voedzame voedsel wordt typisch gevonden in de hoge streken van Peru en wordt al meer dan 2000 jaar verbouwd. Bij regelmatig gebruik kunt u een toename van uw kracht, energie en uithoudingsvermogen verwachten, vooral voor mannen op het gebied van ‘intimiteit’. Een woord van waarschuwing: doe dit kruid niet in een smoothie voor laat op de avond – je bent de hele nacht wakker!

Rhodiola, ook wel gouden wortel genoemd, wordt ook beschouwd als een adaptogeen kruid – wat betekent dat je lichaam gebruikt wat het nodig heeft om de normale biologische functies omhoog of omlaag te reguleren – als dat nodig is. Rhodiola wordt gekweekt in de hoger gelegen arctische gebieden in Europa en Azië en wordt traditioneel door de Russen gebruikt om vermoeidheid, concentratieproblemen en geheugenverlies te verminderen. Bovendien hebben atleten dit kruid op grote schaal gebruikt om hun fysieke prestaties te verbeteren.

Superfoods die helpen om ontstekingen te bestrijden en pijn op natuurlijke wijze te elimineren

Geneesmiddelen op recept en vrij verkrijgbare pijnstillers zijn een belangrijke oorzaak van overlijden door een ongeval en zijn volledig te vermijden. Probeer deze superfoods aan je dagelijkse voeding toe te voegen om hun aangeboren intelligentie aan te boren, fysieke (en emotionele) pijn te elimineren en ontstekingen te verminderen.

Je zult er misschien versteld van staan ​​​​hoe effectief deze kruiden zijn. En het beste van alles is dat u mogelijk de noodzaak van giftige medicijnen volledig kunt vermijden.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Bronnen:

 

Previous Stoffen gezichtsmaskers geven je misschien een veilig gevoel, maar ze beschermen je niet tegen Covid
Next Hoe bereid je je voor op een operatie?

You might also like

Natuurlijk genezen

Wow wist jij dat een watermeloen zoveel gezondheidsvoordelen heeft?

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Hoe tandbederf en tandvleesaandoeningen natuurlijk te genezen

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Dit is hoe je de Longen reinigt met diepe ademhaling!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar