5 verrassende toepassingen van cayennepeper voor uw gezondheid
maart 28, 2021 1212 Views

5 verrassende toepassingen van cayennepeper voor uw gezondheid

Luister naar dit artikel

De meeste mensen weten dat paprika’s geweldig zijn bij het koken, omdat ze smaak aan het eten geven. U kunt milde pepers tot zeer pittige pepers gebruiken om de flair te krijgen die u voor uw gerecht wilt. Het gebruik van paprika’s om fysieke problemen op te lossen, lijkt echter een nieuw idee.
In feite deelt Medical News Today dat cayennepeper al duizenden jaren door indianen wordt gebruikt om een ​​aantal verschillende problemen te behandelen. Hieronder staan ​​5 geweldige manieren waarop cayennepeper u kan helpen.

1. Artritisbehandeling. Een van de belangrijkste ingrediënten in cayennepeper is capsaïcine, een bekende pijnverlichter, die werkt door pijnboodschappers in de hersenen te verminderen. Volgens Medical News Today tonen onderzoeken aan dat actuele crèmes helpen bij artritische gewrichtspijn. Decades of Health biedt een eenvoudig recept om het zelf te maken: meng 1 eetlepel cayennepeper met 5 eetlepels kokosolie.

2. Migraine-hoofdpijn. Dr. Axe zegt dat een ander groot voordeel van het verminderen van de pijnboodschappers is dat je cayennepeper kunt gebruiken om migraine te verlichten. Voor een snelle verlichting kun je thee zetten. Alternative Daily zegt om 1 theelepel cayennepeper toe te voegen aan 1 kopje kokend water en roer het totdat de peper volledig is opgelost. Voeg dan het sap van een halve citroen toe. Laat de thee vijf minuten trekken en drink dan op.

3. Neuropathie. Een ander geweldig gebruik voor de cayennecrème is de behandeling van neuropathie door diabetes of kankerbehandelingen, volgens WebMD. Zorg ervoor dat u handschoenen draagt ​​bij het aanbrengen van de crème, omdat u een secundaire overdracht naar andere plaatsen, zoals uw ogen en gezicht, kunt krijgen als u de crème niet goed schoonmaakt.

4. Gewichtsverlies. Een gemakkelijke manier vinden om af te vallen is altijd een pluspunt. Medical-Diag.com zegt dat het eten van cayennepeper bij een maaltijd ervoor zorgt dat mensen 10 calorieën meer verbranden dan degenen die dat niet doen. Om echt een verschil in gewicht te zien, zou je meer moeten doen dan alleen cayennepeper aan je gerechten toevoegen.

5. Congestie. Dr. Mercola zegt dat de hitte van de cayennepeper helpt bij het losmaken van slijm, zodat het gemakkelijker is om er vanaf te komen. Als je het in een thee drinkt, krijg je de extra voordelen van de warme stoom.

Als je dagelijkse voordelen van cayennepeper wilt, probeer het dan toe te voegen aan je normale kookkunsten. Lekker als specerij in rijst of op vlees. Wees voorzichtig, want de peper kan uw spijsvertering aantasten. Als het te veel is om het via de mond in te nemen, probeer dan uw eigen crème te maken en deze plaatselijk aan te brengen. Met zulke geweldige voordelen van een kleine peper, waarom zou je het niet proberen? Het zal je misschien verbazen hoeveel een kleine hoeveelheid peper voor je kan doen.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 11 subtiele schildklierproblemen die u niet mag negeren
Next ENORM vervuilingsprobleem: volgens experts wil je niet weten hoeveel gezichtsmaskers er elke minuut worden weggegooid

You might also like

Natuurlijk genezen

Smeer Vicks VapoRub op een teentje knoflook – de reden? U zult er spijt van hebben dit niet eerder te hebben geweten!

Luister naar dit artikel In de wereld van vandaag kan medisch zelfstandig zijn geld, tijd en veel onnodige bijwerkingen en andere gezondheidsproblemen besparen. Vicks VapoRub kan worden gebruikt om een

Natuurlijk genezen

Dit zijn de allerbelangrijkste symptomen en hoe je het beste kunt behandelen!

Luister naar dit artikel We hebben allemaal wel eens van jicht gehoord. Het is een aandoening die de gewrichten aantast en daardoor als gevolg voor enorme pijn en ontstekingen zorgt

Natuurlijk genezen

Kokosolie is beter dan welke Tandpasta dan ook…

Luister naar dit artikel Wist u dat kokosnoot zeer krachtig is, die bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het beschadigen van de tanden kan doden? Ierse wetenschappers hebben kokosolie monsters getest