5 x geweldige kruidenthee voor pijnverlichting

5 x geweldige kruidenthee voor pijnverlichting


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

Pijn is een van de meest slopende dingen die we kunnen ervaren, en het kan een enorm effect hebben op onze mentale en fysieke gezondheid. Pijn kan het moeilijk maken om zelfs de eenvoudigste dingen in het leven te doen. Van ‘s ochtends uit bed komen tot lopen naar de plaatselijke winkel, u kunt ondraaglijke pijn krijgen waardoor u zich neerslachtig en depressief kunt voelen.

Daarom is het van cruciaal belang dat u de juiste verlichting vindt die de pijn beter beheersbaar maakt en u tegelijkertijd een goede kwaliteit van leven biedt. Dit is de reden waarom veel pijnpatiënten zich hebben afgewend van sterke pijnstillers en als alternatief kruidenthee hebben gebruikt.

Om je te helpen meer te weten te komen, zijn hier vijf geweldige kruidentheeën die bekend staan ​​om hun pijnstillende eigenschappen.

Groene thee

Groene thee is een van de meest populaire kruidentheeën in de moderne samenleving geworden, waarbij veel mensen het dagelijks drinken, alleen al vanwege de smaak en gezondheidsvoordelen. Maar het is ook een geweldige kruidenthee om te consumeren als je pijn hebt, want het is een van de meest onderzochte ontstekingsremmende theeën die er zijn.

Daarom weten we veel over groene thee en het vermogen ervan om zwelling te verminderen en de gezondheid van het hart te verbeteren. Groene thee is afkomstig van bladeren van Camellia sinensis, die ook kunnen helpen bij het verlichten van stress. Andere voordelen van groene thee zijn gewichtsverlies, een betere tandgezondheid en een beter metabolisme.

Kratom Thee

Kratom komt uit Zuidoost-Azië en bevat veel alkaloïden zoals mitraphylline, mitragynine en 7-hydroxymitragynine. Al honderden jaren maken de kalmerende effecten van deze eigenschappen Kratom tot een bron van kruidengeneeskunde. Je kunt Kratom op elke gewenste manier consumeren, maar het wordt in de volksmond gedronken in thee vanwege zijn eigenschappen, zoals vermeld op Kratom IQ. Kratom-thee kan ook worden gebruikt om stress en angst te verminderen, energie te verhogen en seksuele prestaties te verbeteren.

Gemberthee

Waar groene thee en kratomthee in bladvorm komen, is gemberthee een wortel die je kunt vermalen om aan water toe te voegen. Net als groene thee is het ook een veel onderzocht kruidengeneesmiddel dat steeds populairder is geworden. Het is een effectieve remedie gebleken voor zowel pijn als ontsteking, en het smaakt ook nog eens heerlijk!

Pepermuntthee

Als u aan het prikkelbare darm syndroom (PDS) lijdt, zult u zich maar al te goed bewust zijn van hoe ongemakkelijk en pijnlijk het kan zijn, om nog maar te zwijgen over hoe opgeblazen u zich kunt voelen. Dat opruiende gevoel na het eten van iets dat niet met je lichaam overeenkomt, kan het moeilijk maken om de dag door te komen en kan milde tot ernstige pijn in de buikstreek veroorzaken. Pepermuntthee is een geweldig natuurlijk hulpmiddel om de pijn en het ongemak dat je kunt voelen door een opgeblazen gevoel te verlichten, omdat het menthol bevat, een verbinding die helpt bij darmsamentrekkingen en de pijn die ze kunnen veroorzaken.

Kurkuma Thee

Kurkuma is een andere kruidenthee op basis van wortels die al duizenden jaren voor medicinale doeleinden wordt gebruikt. Het is een sterk aards smakende thee die helpt bij het bestrijden van pijn en het verlichten van ontstekingen en is aanzienlijk bestudeerd. Onderzoek heeft uitgewezen dat kurkuma-thee bijzonder effectief is bij het verminderen van pijn veroorzaakt door artritis en andere vormen van gewrichtsontsteking. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen die kunnen helpen bij het verlichten van andere ontstekingsaandoeningen zoals de ziekte van Alzheimer en diabetes type 2.

Daarom, als je last hebt van pijn en moeite hebt om effectieve methoden te vinden om het te behandelen, dan raden we je aan om deze reeks kruidentheeën te proberen waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze helpen bij het verlichten van ontstekingen en pijnlijke symptomen.

Previous Gedwongen covid-lockdowns in China laten mensen verhongeren
Next Weet je nog dat we je waarschuwden voor GGO-tomaten? Wetenschappers zeggen nu dat ze waarschijnlijk niet veilig zijn, laat staan gezond

You might also like

Natuurlijk genezen

Kurkuma : Heeft dat echt een positief effect op kanker?

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Kurkuma: Hoe

Natuurlijk genezen

Last van acne op je rug? Waarschijnlijk doe je DIT helemaal verkeerd!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Acupunctuur kan de standaardbehandelingen voor chronische hoofdpijn verbeteren

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar