*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Gedwongen covid-lockdowns in China laten mensen verhongeren

Gedwongen covid-lockdowns in China laten mensen verhongeren

De communistische Chinese stad Xi’an wordt momenteel onderdrukt onder weer een andere lockdown van het Wuhan-coronavirus (Covid-19), en rapporten geven aan dat veel lokale bewoners als gevolg daarvan nu van de honger omkomen.

Express (VK) meldt dat China’s ‘zero-covid’-beleid het voor veel Chinezen onbetaalbaar maakt, vooral in Xi’an, om voedsel op tafel te blijven zetten.

De stad, de thuisbasis van de beroemde Terracotta Warriors, zou de grond zijn voor de laatste “uitbraak” van de Fauci-griep. De laatste week van 2021 zag naar verluidt het aantal ‘gevallen’ naar hun hoogste niveau stijgen sinds het begin van de plandemie in maart 2020.

Er wonen ongeveer 13 miljoen mensen in Xi’an, en de meesten van hen zijn vermoedelijk ‘volledig gevaccineerd’. Desondanks verspreidt de nieuwste “variant” van het Chinese virus zich als een lopend vuurtje, volgens de regering, die besloot dat de beste reactie is om iedereen in hun huis op te sluiten.

Bewoners mogen om welke reden dan ook niet vertrekken, wat betekent dat ze afhankelijk zijn van overheidsfunctionarissen om hen voedsel te brengen. Zoals je zou verwachten, pakt deze opzet niet goed uit voor degenen die strikt thuis zijn en niet kunnen ontsnappen.

“Onder eerdere maatregelen zou één persoon van elk huishouden om de twee dagen de deur uit mogen om boodschappen te doen”, meldt Express. “Dit werd vervolgens aangescherpt naar aanleiding van toenemende gevallen.”

Mensen uithongeren om “levens te redden?” Het slaat nergens op

Dit alles wordt trouwens gedaan voor slechts 1.600 gevallen die zogenaamd in de hele stad opdoken. Sinds de lockdowns werden opgelegd, zou dat dagelijkse aantal gevallen zijn afgenomen.

Delen van de stad die de overheidsdrempels voor “laag risico” bereiken, zullen langzaam naar buiten kunnen komen om essentiële dingen te kopen, zolang ze maar een “negatief” testresultaat kunnen krijgen. Degenen die vastzitten in gebieden met een hoog risico, worden echter achtergelaten om te verhongeren.

Overal in Weibo, het Chinese sociale media-equivalent van Facebook of Twitter, deelden inwoners van Xi’an verhalen over zichzelf of geliefden die moeite hebben om te eten en om hulp schreeuwen.

“Ik sta op het punt om uitgehongerd te worden”, schreef een van hen.

“Er is geen eten, mijn wooncomplex laat me niet naar buiten, en ik heb bijna geen instantnoedels meer… help alsjeblieft!” schreef een ander.

Een paar moedigere inwoners van Xi’an mikten op de regering vanwege haar corrupte en onzinnige lockdown-beleid, dat veel meer levens kost dan ze zogenaamd ‘redden’.

Veel van deze zelfde mensen kregen de hashtag “Boodschappen in Xi’an is moeilijk” trending op het Weibo-platform. Die hashtag is volgens CNN maandag meer dan 380 miljoen keer bekeken.

Houd er rekening mee dat de Chinese regering vlak voor de afsluiting er bij de inwoners op aandrong om geen voedsel en andere benodigdheden op te slaan. Dit vormde de basis voor de massale hongersnoodcrisis die zich nu ontvouwt.

Ambtenaren van Xi’an beloofden de inwoners van het gebied ook dat er geen tekort aan voorraden zou zijn en dat ze alles zouden hebben wat ze nodig hadden. Dit bleek een leugen te zijn.

“Ik wil niets meer horen over hoe alles in orde is”, schreef een persoon op Weibo in oppositie tegen de beweringen van de regering.

“Dus wat als de voorraden zo overvloedig zijn – ze zijn nutteloos als je ze niet echt aan mensen geeft.”

Een andere persoon schreef dat als hij had geweten wat er op hen af zou komen, hij de dingen die hij en zijn gezin nodig hadden om te overleven, zou hebben ingeslagen.

“Vroeger dacht ik dat die paniekaankopende mensen dom waren”, schreef deze persoon. “Nu heb ik me gerealiseerd dat ik de domme ben.”

Bronnen: Express.co.uk

Previous Fructose-glucosestroop beschadigt de hersenen zoals cocaïne
Next 5 x geweldige kruidenthee voor pijnverlichting

You might also like

Algemeen

De gezondste voedselsoort ter wereld: het kan de cholesterolgehalte en de bloeddruk verlagen en een hartaanval en beroerte voorkomen!

Als u op zoek bent naar een van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld, die u een tal van gezondheidsvoordelen kan bieden, hebben wij voor u het juiste antwoord. Dadels zijn pure wonderen zoals het

Algemeen

10 geweldige dingen die zullen gebeuren als je leert genieten van het alleen zijn

Sommige mensen beschouwen ‘alleen zijn’ als een slechte zaak. Het betekent ofwel dat je asociaal bent, of ongewenst, geen van beide is een goede positie om in te zitten. Maar

Algemeen

Ze neemt geen medicijnen, verouderd niet, lijdt aan niets: Een meisje (72) ontdekte de fontein van de jeugd!

Ze staat bekend in de wereld als een vrouw die niet ouder wordt, en daarover is door tal van buitenlandse kranten geschreven, en met reden. We hebben veel te leren