*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


DIT ZIJN DE 6 BELANGRIJKSTE OORZAKEN VAN PIJN IN DE NEK. IK WIST NIET DAT NR.2 KAN HET KAN VEROORZAKEN …
april 12, 2018 10685 Views

DIT ZIJN DE 6 BELANGRIJKSTE OORZAKEN VAN PIJN IN DE NEK. IK WIST NIET DAT NR.2 KAN HET KAN VEROORZAKEN …

Pijn in de nek is een veel voorkomend probleem voor veel mensen in de wereld. Het is een ernstige slopende aandoening waardoor u niet kunt slapen en het kan uw kwaliteit van leven aanzienlijk beïnvloeden.

Nekpijn wordt meestal geassocieerd met een zittende levensstijl en hoewel dit zeker een van de oorzaken is, zijn er andere dingen die grotere boosdoeners zijn. Kleine dingen zoals het niet drinken van genoeg water of het leven onder stress kunnen verantwoordelijk zijn voor nekpijn, die eenvoudig kunnen worden geëlimineerd door enkele veranderingen in de levensstijl aan te brengen.

HIER ZIJN DE 6 BELANGRIJKSTE OORZAKEN VAN NEK PIJN:

Niet genoeg water drinken
Water is essentieel voor ons algehele welzijn, en we hebben ongeveer 1-2 liter per dag nodig. Een van de nadelige gevolgen van het niet drinken van onvoldoende hoeveelheden water is onze gezondheid als gevolg van onjuiste spiercontractie in het bovenste deel van de rug, wat rugpijn kan veroorzaken. Begin ‘s ochtends met een glas water nadat u bent ontwaakt en drink vervolgens gedurende de dag 6 tot 8 glazen meer.

Emotionele belasting
Emotionele belasting en negatieve emoties kunnen aanzienlijke nekpijn veroorzaken. Mensen die te maken hebben met het probleem hebben vaak te lijden van te veel verantwoordelijkheid en het gewicht van de wereld op hun schouders heeft te maken met werk, persoonlijke of familieproblemen. Als dit het geval is, raden we aan om een homeopathisch therapeut te bezoeken of essentiële oliën zoals iep, eik of olijfolie te gebruiken.

Slechte houding
Ons lichaam is niet ontworpen voor een zittende levensstijl, maar voor voortdurende beweging. We brengen veel te veel tijd door voor de computer of tv en de constante zit legt te veel druk op onze nek, met pijn als gevolg. Om dit te voorkomen, is het het beste om elke 30 minuten op te staan en rond te lopen en ook wat rekoefeningen te doen.

Hart problemen
Elk lichaamsdeel is gerelateerd aan een orgaan, dus elk ongemak dat je zou kunnen ervaren, kan worden opgelost door het orgaan te stimuleren. Nekpijn kan verband houden met een soort hartproblemen, dus we raden aan om regelmatig naar uw arts te gaan om mogelijke problemen op te sporen.

Baarmoeder problemen
Vrouwen die nekpijn ervaren, moeten weten dat het op de een of andere manier verband kan houden met de baarmoeder. Uw baarmoeder kan ontstoken zijn of aan een ander probleem lijden, dus door het op te lossen, verlicht u ook uw nekpijn. We raden aan het probleem te behandelen met natuurlijke kruidensupplementen die salie, primula, kastanje, alsem of knoflook bevatten.

Cervicale verwondingen
Een van de grootste oorzaken van nekpijn is blessures. Als dit het geval is, moet u naar een specialist gaan die het probleem correct kan diagnosticeren en op de juiste manier behandelen. Als je kruidengeneesmiddelen wilt gebruiken tegen de pijn, probeer dan die op basis van kurkuma en gember, dit zijn krachtige ontstekingsremmende middelen waarvan wordt gezegd dat het beter werkt dan ibuprofen of andere pijnstillers.

https://www.youtube.com/watch?v=25VAUNbuuDg

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Verhoog de rode bloedcellen en verbeter uw bloedbeeld met deze zelfgemaakte siroop
Next MEDICINALE EN CURATISCHE TOEPASSINGEN VAN WATERKERS

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Wetenschap bevestigt kurkuma even effectief als 14 medicijnen

Kurkuma is een van de meest onderzochte geschenken van de natuur. Kurkuma en zijn actieve ingrediënt zijn de belangrijkste focus geweest van meer dan 5600 peer-reviewed studies. Er zijn meer

Natuurlijk genezen

Als je een penis hebt moet je dit lezen

Een behoorlijk aantal mannen heeft een penis die kromtrekt als hij gezwollen is. Dat kan de aandoening van Peryonie zijn. Van de ziekte van Peyronie (induratio penis plastica) is sprake als

Natuurlijk genezen

Darmgenezende knoflook Asperges Broccoli Soep – Recept

Laad op met antioxidanten met deze eenvoudige en kalmerende soep, boordevol levendige groene groenten en collageenrijke bottenbouillon. Je greens eten is gemakkelijk wanneer ze zijn gedrenkt in een knoflook-botten bouillon.