DIT ZIJN DE 6 BELANGRIJKSTE OORZAKEN VAN PIJN IN DE NEK. IK WIST NIET DAT NR.2 KAN HET KAN VEROORZAKEN …
april 12, 2018 11592 Views

DIT ZIJN DE 6 BELANGRIJKSTE OORZAKEN VAN PIJN IN DE NEK. IK WIST NIET DAT NR.2 KAN HET KAN VEROORZAKEN …

Luister naar dit artikel

Pijn in de nek is een veel voorkomend probleem voor veel mensen in de wereld. Het is een ernstige slopende aandoening waardoor u niet kunt slapen en het kan uw kwaliteit van leven aanzienlijk beïnvloeden.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Nekpijn wordt meestal geassocieerd met een zittende levensstijl en hoewel dit zeker een van de oorzaken is, zijn er andere dingen die grotere boosdoeners zijn. Kleine dingen zoals het niet drinken van genoeg water of het leven onder stress kunnen verantwoordelijk zijn voor nekpijn, die eenvoudig kunnen worden geëlimineerd door enkele veranderingen in de levensstijl aan te brengen.

HIER ZIJN DE 6 BELANGRIJKSTE OORZAKEN VAN NEK PIJN:

Niet genoeg water drinken
Water is essentieel voor ons algehele welzijn, en we hebben ongeveer 1-2 liter per dag nodig. Een van de nadelige gevolgen van het niet drinken van onvoldoende hoeveelheden water is onze gezondheid als gevolg van onjuiste spiercontractie in het bovenste deel van de rug, wat rugpijn kan veroorzaken. Begin ‘s ochtends met een glas water nadat u bent ontwaakt en drink vervolgens gedurende de dag 6 tot 8 glazen meer.

Emotionele belasting
Emotionele belasting en negatieve emoties kunnen aanzienlijke nekpijn veroorzaken. Mensen die te maken hebben met het probleem hebben vaak te lijden van te veel verantwoordelijkheid en het gewicht van de wereld op hun schouders heeft te maken met werk, persoonlijke of familieproblemen. Als dit het geval is, raden we aan om een homeopathisch therapeut te bezoeken of essentiële oliën zoals iep, eik of olijfolie te gebruiken.

Slechte houding
Ons lichaam is niet ontworpen voor een zittende levensstijl, maar voor voortdurende beweging. We brengen veel te veel tijd door voor de computer of tv en de constante zit legt te veel druk op onze nek, met pijn als gevolg. Om dit te voorkomen, is het het beste om elke 30 minuten op te staan en rond te lopen en ook wat rekoefeningen te doen.

Hart problemen
Elk lichaamsdeel is gerelateerd aan een orgaan, dus elk ongemak dat je zou kunnen ervaren, kan worden opgelost door het orgaan te stimuleren. Nekpijn kan verband houden met een soort hartproblemen, dus we raden aan om regelmatig naar uw arts te gaan om mogelijke problemen op te sporen.

Baarmoeder problemen
Vrouwen die nekpijn ervaren, moeten weten dat het op de een of andere manier verband kan houden met de baarmoeder. Uw baarmoeder kan ontstoken zijn of aan een ander probleem lijden, dus door het op te lossen, verlicht u ook uw nekpijn. We raden aan het probleem te behandelen met natuurlijke kruidensupplementen die salie, primula, kastanje, alsem of knoflook bevatten.

Cervicale verwondingen
Een van de grootste oorzaken van nekpijn is blessures. Als dit het geval is, moet u naar een specialist gaan die het probleem correct kan diagnosticeren en op de juiste manier behandelen. Als je kruidengeneesmiddelen wilt gebruiken tegen de pijn, probeer dan die op basis van kurkuma en gember, dit zijn krachtige ontstekingsremmende middelen waarvan wordt gezegd dat het beter werkt dan ibuprofen of andere pijnstillers.

https://www.youtube.com/watch?v=25VAUNbuuDg

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Verhoog de rode bloedcellen en verbeter uw bloedbeeld met deze zelfgemaakte siroop
Next MEDICINALE EN CURATISCHE TOEPASSINGEN VAN WATERKERS

You might also like

Natuurlijk genezen

Dit is wat er gebeurt met je lichaam als je 2 bananen per dag eet!

Luister naar dit artikel Wanneer je bananen toevoegt aan de dagelijkse voeding, zie je alle geweldige voordelen van deze tropische vrucht. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift

Natuurlijk genezen

Hoe vitamine C oraal in te nemen. Het kan helpen beschermen tegen virussen

Luister naar dit artikel Ik heb mij tot de volgende bevoegde personen gewend om de verklaringen in dit artikel af te leggen. Ze hebben ook gewezen op tal van studies

Natuurlijk genezen

Hoe gebruik je peterselie en citroen om je nieren te ontgiften

Luister naar dit artikel Naast een goed middel om de nieren te ontgiften is een mengsel van peterselie en citroen hoog in vitaminen en het wordt dan ook ten zeerste