*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


7 verrassende toepassingen van toverhazelaar voor je huid
juli 6, 2019 2954 Views

7 verrassende toepassingen van toverhazelaar voor je huid

Toverhazelaar is gemaakt van de schors, takjes en bladeren van de hazelnoot. Volgens Encyclopedia.com maakten Noord-Amerikaanse Indianen poultices van de schors van deze plant om huidaandoeningen te helpen behandelen.

Tegenwoordig blijven mensen toverhazelaar gebruiken om verschillende huidproblemen te behandelen. Naarmate het medicijn is gevorderd, zijn er nieuwe medicijnen op de markt gekomen, maar soms zijn de beproefde methoden niet te verslaan.

Bekijk de 7 verrassende manieren waarop u toverhazelaar gebruikt om uw huidproblemen te behandelen.

1. Luieruitslag. Volgens de Mayo Clinic is toverhazelaar nuttig bij de behandeling van luieruitslag. HomeRemediesWeb raadt aan om een ​​verdunde toverhazelaaroplossing te gebruiken die is gemaakt van gelijke delen water en toverhazelaar om de uitslag te deprimeren, omdat toverhazelaar zo sterk is.

2. Aambeien. Toverhazelaar verlicht de jeuk en verbranding op de huid en lijkt rustgevende eigenschappen te hebben. WebMD deelt dat degenen die last hebben van aambeien hulp kunnen vinden door na de stoelgang toverhazelaar op een gaasje op de aambeien aan te brengen. Het is veilig genoeg, het kan tot zes keer per dag worden toegepast.

3. Acne. Acne is eigenlijk gewoon een infectie onder de huid, en toverhazelaar heeft antibacteriële eigenschappen. Dr. Ax beveelt aan om toverhazelaar direct met een watje op de puisten te deppen of te combineren met tea tree olie, kokosolie of appelciderazijn voor extra bacteriënbestrijdende eigenschappen.

4. Psoriasis. De kalmerende stof in toverhazelaar maakt het geweldig voor het behandelen van allerlei huidproblemen. Probeer een gel te maken met 50% toverhazelaar, 20% aloë vera, 20% glycerine en 10% arganolie. My Awesome Beauty zegt dat het de roodheid en ontsteking van de huid helpt verminderen.

5. Treurig eczeem. FabHOW? vertelt hoe toverhazelaar en groene klei samen helpen de blaren uit te drogen die gevormd zijn door treurig eczeem. Maak een masker voor het gebied door toverhazelaar en groene klei te combineren tot een pasta. Breng het op het eczeem aan en laat het volledig drogen voordat u het schoonmaakt.

6. Spataderen. Spataderen zijn niet alleen onooglijk, ze zijn pijnlijk. BT4H heeft een recept voor een lotion van toverhazelaar om de ontsteking en het ongemak uit spataderen te helpen wegnemen. In een blender plaats je 3 eetlepels toverhazelaar, 3 eetlepels appelciderazijn, 1/2 kop aloë vera-gel (1/4 kop aloë vera sap) en 1/2 kop gesmolten shea boter. Meng het gedurende minimaal 30 seconden tot de lotion glad is. Als het een beetje vloeibaar is, voeg dan wat extra sheaboter toe. Koel de lotion minstens 20 minuten in vóór gebruik. BT4H zegt dat je de lotion één tot twee keer per dag kunt gebruiken voor verlichting.

7. Jeukende hoofdhuid. Als je last hebt van een jeukende hoofdhuid, raadt Dr. Ax aan om verschillende druppels toverhazelaar aan je shampoo toe te voegen. Als je helemaal natuurlijk wilt gaan, kun je zelfs je eigen shampoo maken door “kokosolie, arganolie, toverhazelaar en andere reinigende etherische oliën zoals citroen- of sinaasappelolie” te combineren.

Previous Voelt u pijn in uw pols of gevoelloosheid in uw vingers? Dit is wat je moet weten
Next Ze wrijft twee keer per week baking soda op haar voeten. Het resultaat is verbluffend

You might also like

Natuurlijk genezen

Ze zette een wasknijper op haar oor. De reden waarom? Dit is waanzinnig!

Niet iedereen gaat voor elk klein klacht naar de dokter toe. Als ik bijvoorbeeld pijn heb denk ik vaak dat dat gewoon weer over zal gaan. Iedereen heeft er mee

Natuurlijk genezen

Zo maak je Gember Water om migraine, brandend maagzuur, gewrichts- en spierpijn te behandelen

Gember wordt genoemd in oude Chinese, Indiase en Midden-Oosterse schrijven, en was gedurende duizenden jaren geroemd om zijn culinaire en geneeskrachtige eigenschappen. Gember is rijk aan kalium en mangaan, die

Natuurlijk genezen

Heb jij last van brandend maagzuur? Deze producten helpen meteen!

Een grote ergernis in dit leven is brandend maagzuur. Het vervelende gevoel kan lang aanhouden en soms krijg je het gewoon niet weg. et hebben van slechte eetgewoonten, een sedentaire