7 verrassende toepassingen van toverhazelaar voor je huid
juli 6, 2019 3788 Views

7 verrassende toepassingen van toverhazelaar voor je huid

Luister naar dit artikel

Toverhazelaar is gemaakt van de schors, takjes en bladeren van de hazelnoot. Volgens Encyclopedia.com maakten Noord-Amerikaanse Indianen poultices van de schors van deze plant om huidaandoeningen te helpen behandelen.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tegenwoordig blijven mensen toverhazelaar gebruiken om verschillende huidproblemen te behandelen. Naarmate het medicijn is gevorderd, zijn er nieuwe medicijnen op de markt gekomen, maar soms zijn de beproefde methoden niet te verslaan.

Bekijk de 7 verrassende manieren waarop u toverhazelaar gebruikt om uw huidproblemen te behandelen.

1. Luieruitslag. Volgens de Mayo Clinic is toverhazelaar nuttig bij de behandeling van luieruitslag. HomeRemediesWeb raadt aan om een ​​verdunde toverhazelaaroplossing te gebruiken die is gemaakt van gelijke delen water en toverhazelaar om de uitslag te deprimeren, omdat toverhazelaar zo sterk is.

2. Aambeien. Toverhazelaar verlicht de jeuk en verbranding op de huid en lijkt rustgevende eigenschappen te hebben. WebMD deelt dat degenen die last hebben van aambeien hulp kunnen vinden door na de stoelgang toverhazelaar op een gaasje op de aambeien aan te brengen. Het is veilig genoeg, het kan tot zes keer per dag worden toegepast.

3. Acne. Acne is eigenlijk gewoon een infectie onder de huid, en toverhazelaar heeft antibacteriële eigenschappen. Dr. Ax beveelt aan om toverhazelaar direct met een watje op de puisten te deppen of te combineren met tea tree olie, kokosolie of appelciderazijn voor extra bacteriënbestrijdende eigenschappen.

4. Psoriasis. De kalmerende stof in toverhazelaar maakt het geweldig voor het behandelen van allerlei huidproblemen. Probeer een gel te maken met 50% toverhazelaar, 20% aloë vera, 20% glycerine en 10% arganolie. My Awesome Beauty zegt dat het de roodheid en ontsteking van de huid helpt verminderen.

5. Treurig eczeem. FabHOW? vertelt hoe toverhazelaar en groene klei samen helpen de blaren uit te drogen die gevormd zijn door treurig eczeem. Maak een masker voor het gebied door toverhazelaar en groene klei te combineren tot een pasta. Breng het op het eczeem aan en laat het volledig drogen voordat u het schoonmaakt.

6. Spataderen. Spataderen zijn niet alleen onooglijk, ze zijn pijnlijk. BT4H heeft een recept voor een lotion van toverhazelaar om de ontsteking en het ongemak uit spataderen te helpen wegnemen. In een blender plaats je 3 eetlepels toverhazelaar, 3 eetlepels appelciderazijn, 1/2 kop aloë vera-gel (1/4 kop aloë vera sap) en 1/2 kop gesmolten shea boter. Meng het gedurende minimaal 30 seconden tot de lotion glad is. Als het een beetje vloeibaar is, voeg dan wat extra sheaboter toe. Koel de lotion minstens 20 minuten in vóór gebruik. BT4H zegt dat je de lotion één tot twee keer per dag kunt gebruiken voor verlichting.

7. Jeukende hoofdhuid. Als je last hebt van een jeukende hoofdhuid, raadt Dr. Ax aan om verschillende druppels toverhazelaar aan je shampoo toe te voegen. Als je helemaal natuurlijk wilt gaan, kun je zelfs je eigen shampoo maken door “kokosolie, arganolie, toverhazelaar en andere reinigende etherische oliën zoals citroen- of sinaasappelolie” te combineren.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Voelt u pijn in uw pols of gevoelloosheid in uw vingers? Dit is wat je moet weten
Next Ze wrijft twee keer per week baking soda op haar voeten. Het resultaat is verbluffend

You might also like

Natuurlijk genezen

Appel Azijn Power Shot: een beter alternatief voor probiotica. Geweldig bij hoge cholesterol, Candida, maagzuur en meer

Luister naar dit artikel Appelazijn is absoluut iets dat we het hele jaar door thuis moeten hebben, omdat het honderden voordelen biedt voor onze gezondheid en ons huishouden. Steun Naturotheek:

Curcumine

Curcumine kan depressie positief beïnvloeden

Luister naar dit artikel Curcumine lijkt een veelbelovende rol te spelen in de bestrijding van depressie. In een wetenschappelijke studie werden 60 patiënten onderverdeeld in drie groepen. De eerste groep

Natuurlijk genezen

Knoflook melk om astma en 9 andere aandoeningen te behandelen!

Luister naar dit artikel Heel wat verschillende soorten groenten, fruit en keukenkruiden worden gebruikt om diverse klachten te behandelen, zonder dat er enige andere vorm van behandeling nodig blijkt. Een