*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Ze wrijft twee keer per week baking soda op haar voeten. Het resultaat is verbluffend
juli 7, 2019 4901 Views

Ze wrijft twee keer per week baking soda op haar voeten. Het resultaat is verbluffend

Zuiveringszout is een ongelooflijk veelzijdig ingrediënt, dat als een reinigingsproduct, een culinair ingrediënt en een natuurlijk medicijn kan worden gebruikt.

Het is betaalbaar, effectief en gemakkelijk te gebruiken. Daarom kunt u commerciële producten vervangen door dit eenvoudige ingrediënt en de negatieve effecten van schadelijke chemicaliën vermijden.

Hier zijn verschillende toepassingen van natriumbicarbonaat:

Reinig en ontspan je voeten

Geniet van je voeten in wat water met 3 eetlepels zuiveringszout. Voor verbeterde effecten, masseer ze zachtjes. Doe dat twee keer per week en je zult enkele geweldige resultaten merken. Je kunt ook wat baking soda toevoegen aan je bad om het hele lichaam te activeren en te ontspannen.

Maagzuur en maagproblemen

Natriumbicarbonaat is een krachtig antacidum, dus als je 2 theelepels toevoegt aan een glas koud water en het opdrinkt, zul je maagzuurproblemen onmiddellijk verlichten.

Stop met zweten

Je kunt het mengsel van water en bakpoeder gebruiken om overmatige transpiratie te stoppen en slechte geurtjes te verwijderen. Het houdt de oksels op een chemicaliënvrije manier droog en geeft dezelfde effecten als poederdeodorantproducten.

Verzacht de zonnebrand

Voeg een half kopje baking soda toe aan je bad en laat het ongeveer een half uur in lauw water weken. Gebruik voor betere effecten geen handdoek, maar laat het lichaam aan de lucht drogen.

Verzacht bijensteken

DataPilot van Weather Underground meldt dat het nuttig is in het geval van wesp en bijensteken, omdat de alkalische eigenschappen het zuur in de wond bestrijden en de externe verontreinigende stof elimineren. Verwijder voor de beste effecten de angel en breng een mengsel van water en zuiveringszout aan op het getroffen gebied.

Een shampoo boost

Voeg wat baking soda toe aan je gewone shampoo om de reinigende eigenschappen te verbeteren en het haar glanzender te maken. Als je haar te vet is, week je de kammen en borstels in een mengsel van baking soda en water en kam je het om het te ontvetten. Was het dan af.

Verzacht splinters

Volgens Dr. Mercola kan de combinatie van baking soda en water huidproblemen zoals splinters behandelen.

Previous 7 verrassende toepassingen van toverhazelaar voor je huid
Next Stop het bloeden binnen 10 seconden met dit algemene kruid!

You might also like

Natuurlijk genezen

Ook wel eens last van een afte? Kom voor altijd af van deze vervelende zweertjes. Dit moet IEDEREEN weten!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een afte of aft is een zeer pijnlijk, grijswit zweertje in de mond van ca. 5 tot 10

Natuurlijk genezen

Vrouwen opgelet: “Mammografie leidt niet tot minder sterfgevallen en verhoogt juist het risico op kanker”

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Al decennialang wordt mammografie toegepast, maar dat heeft niet geleid tot minder sterfgevallen als gevolg van borstkanker. De

Natuurlijk genezen

8 makkelijk-te-missen tekenen die je kunnen waarschuwen voor een bloedprop/trombose

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een van de grootste mysteries op aarde blijft toch het menselijk lichaam. Te beginnen bij het feit dat