*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Voelt u pijn in uw pols of gevoelloosheid in uw vingers? Dit is wat je moet weten
juli 6, 2019 4436 Views

Voelt u pijn in uw pols of gevoelloosheid in uw vingers? Dit is wat je moet weten

Ervaar je pijn, gevoelloosheid, tintelingen of zwakte in je hand? Dan ervaar je misschien carpaal tunnel syndroom (CTS). Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center wordt CTS veroorzaakt door een gespannen zenuw in de pols. Meestal zwellen de weefsels rond de mediane zenuw van de hand en drukken op de zenuw, waardoor pijn, gevoelloosheid, tintelingen of zwakte ontstaan. Indien onbehandeld, kunnen de symptomen aanhouden en verergeren over meerdere weken en zelfs jaren. De isolatie van de zenuwen kan zelfs wegslijten en blijvende schade veroorzaken.

Het is belangrijk dat u CTS bij het eerste teken van symptomen behandelt om verder ongemak en onherstelbare schade te voorkomen. Hoewel uw arts u zeker zal aanraden een spalk te dragen en u misschien zelfs corticosteroïd-injecties wilt geven, zijn er een aantal huismiddeltjes die u kunt proberen om pijn en ongemak verder te verlichten.

1. IJs. Het aanbrengen van een pak ijs verpakt in een dunne handdoek op je polsen kan helpen pijn verlichten en ontstekingen verzachten. Readers ‘Digest Best Health Magazine raadt aan het ijs 10 minuten lang op uw pols te laten rusten en dit elk uur te herhalen totdat het ongemak afneemt.

2. Warmte. Sommige mensen reageren beter op warmte dan op ijs. Reader’s Digest Best Health Magazine raadt aan om uw handen en polsen gedurende 12-15 minuten in warm of heet water te weken voordat u elke avond naar bed gaat. Dit huismiddeltje kan de kans verminderen dat je ’s nachts wakker wordt van pijn.

3. Walnoten. Deze smakelijke noten zijn rijk aan omega-3-vetzuren, waarvan bekend is dat ze ontstekingen verminderen. Als u CTS-symptomen ervaart, kan het helpen om er een gewoonte van te maken om een ​​handvol in uw salade of op yoghurt te gooien. Walnoten kunnen ook worden geplet en gebruikt als vervanging voor broodkruimels bij het bakken van kip of visfilets, zegt Everyday Health.

4. Aardappelen. Vitamine B6 is betrokken bij meer dan 100 enzymreacties. Sommige van deze enzymreacties zijn betrokken bij het verlichten van CTS-symptomen, zegt Everyday Health. Naast aardappelen wordt vitamine B6 aangetroffen in de meeste soorten fruit (met uitzondering van citrus), pluimvee en vis.

5. Kurkuma. Ieders favoriete ayurvedische specerij is een krachtig ontstekingsremmend middel waarvan bekend is dat het pijn en ontstekingen vermindert. Voor het grootste voordeel, volgens Reader’s Digest Best Health Magazine, neem curcumine supplementen.

6. Ananas. De tropische vrucht bevat een krachtig enzym dat bekendstaat als bromelaïne. Van bromelaïne is bekend dat het inflammatoire eiwitten afbreekt. Het is daarom nuttig om niet alleen de pijn veroorzaakt door CTS te verminderen, maar ook om het syndroom sneller te genezen, zegt Reader’s Digest Best Health Magazine.

7. hele granen. Magnesium, gevonden in volle granen, peulvruchten en groene groenten, zijn belangrijk in de zenuwfunctie en spierontspanning. Eet een magnesiumrijk dieet en overweeg een magnesiumsupplement te nemen om de CTS-symptomen te bestrijden, aldus Reader’s Digest Best Health Magazine.

8. Lijnzaadolie. Net als vis en olijfolie is lijnzaadolie rijk aan ontstekingen, waardoor omega-3-vetzuren worden verminderd. Reader’s Digest Best Health Magazine raadt aan een eetlepel te drinken, gemengd met je ochtendsinaasappelsap of je avondslaapdressing.

CTS kan irriterend en ontwrichtend zijn voor uw persoonlijke en professionele leven. Dus begin met het opnemen van ananas, walnoten, kurkuma en lijnzaadolie in uw dagelijkse dieet. In feite klinken deze ingrediënten samen als een smakelijke ontstekingsremmende smoothie!

Previous Waarom een tandarts kokosolie gebruikt om gaatjes te bestrijden en hoe je het thuis kunt doen
Next 7 verrassende toepassingen van toverhazelaar voor je huid

You might also like

Natuurlijk genezen

Knoflookmelk kan je helpen bij veel kwalen en vooral bij mensen met ischias. Zo maak je knoflookmelk

Ischias is een pijn die veroorzaakt wordt wanneer er een irritatie in de ischiaszenuw is. De pijn kan erg intens zijn en meerdere dagen aanhouden, zelfs tot op het punt

Natuurlijk genezen

Versterk je gewrichten en botten met deze eenvoudige drank!

De bestanddelen van deze drank beïnvloeden botten en gewrichten op een gunstige manier, vooral de knieën, en ellebogen en goede gezondheid is zeer belangrijk voor de rest van het hele

Natuurlijk genezen

Iedereen zou deze subtiele symptomen moeten kennen van longkanker!

Longkanker is de meest dodelijke vorm van kanker. Helaas eist deze ziekte elk jaar weer duizenden levens. Deze vorm van kanker heeft het hoogste sterftepercentage. De ziekte besmet jaarlijks zo’n