8 manieren om op natuurlijke wijze ontstekingen te verminderen

8 manieren om op natuurlijke wijze ontstekingen te verminderen

Luister naar dit artikel

Chronische celontsteking is een van onze grootste vijanden,  in termen van het bereiken van een optimale gezondheid. Veel gezondheidsdeskundigen zeggen zelfs dat ontsteking de oorzaak is van ziekte. Bovendien kan de psychologische (en emotionele) stress van het leven in de moderne samenleving ons vermogen om de ontstekingsreactie te reguleren zelfs verminderen.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De vraag die we onszelf moeten stellen is natuurlijk: “wat veroorzaakt een ontsteking?” En het voor de hand liggende antwoord is slechte voeding en te veel gifstoffen – wat een te zure toestand in het lichaam veroorzaakt. Dus, welke voedingsmiddelen zorgen voor een zure omgeving in het lichaam?

Hier zijn de top 5 voedingsmiddelen die ontstekingen veroorzaken

Onnatuurlijke koffie
Conventioneel geproduceerde alcohol – die feitelijk GGO-ingrediënten bevat
Verwerkte, enkelvoudige suikers
Dierlijk voedsel dat in de fabriek wordt gekweekt – alweer beladen met ongewenste chemicaliën en GGO’s
De meeste frisdranken (zelfs als ze ‘natuurlijke suikers’ bevatten – zonder het neurotoxine, aspartaam)

U moet weten dat het meest recente onderzoek erop wijst dat ontsteking verantwoordelijk kan zijn voor: type 2 diabetes, obesitas, kanker, hartaandoeningen, beroerte, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson, fibromyalgie, multiple sclerose, reumatoïde artritis en lupus. .

Hoe kunnen we ontstekingen in het lichaam verminderen?

Naar mijn mening, uit mijn jarenlange ervaring met het onderwijzen van de waarde van het maken van sap, is een van de meest effectieve manieren het persen van donkere bladgroenten met sterk alkalische groenten om ze te begeleiden.

Een meer langdurige en effectieve manier, in combinatie met het maken van sap, om cellulaire ontsteking te verminderen, is door de beslissing te nemen om een ​​eenvoudiger levensstijl te leiden die omvat: jezelf verwijderen uit giftige relaties; de kunst van het vergeven leren; en anderen van dienst zijn. Ons psychologische (en emotionele) welzijn is tenslotte nauw verbonden met onze lichamelijke gezondheid.

In termen van veranderingen in voeding / levensstijl, zijn hier 8 manieren om ontstekingen op natuurlijke wijze te verminderen:

Voeg wat verse gemberwortel en kurkumawortel (curcumine) toe aan je dagelijkse sap of maaltijden.
Eet voldoende hoeveelheden essentiële vetzuren – niet uit dierlijke bronnen.
Eet probiotica-rijk voedsel zoals kimchi, zuurkool of miso-soep.
Blijf gehydrateerd met puur, schoon water en probeer wat vers citroensap toe te voegen.
Zorg ervoor dat u veel bladgroenten in uw salade opneemt.
Krijg veel zonneschijn en ontspan – zoveel mogelijk.
Eet grapefruits, citroenen en limoenen – die alkaliserend zijn. (zodra ze de darm bereiken)
Drink groene sappen

Hier is een ontstekingsremmend sap voor 1 (1 liter)
De ingrediënten zijn: 2 kopjes peterselie; 2 kopjes spinazie; 2 grote komkommers; 4 ribben bleekselderij; 1 inch verse gemberwortel of verse kurkumawortel; en 1 limoen zonder vel of 1 citroen zonder vel (tenzij het biologisch is)

Als ik mag toevoegen, vergeet dan deze belangrijke aanbevelingen niet:

Ik raad deze tonic dagelijks (1 liter) per persoon gedurende 60 dagen aan, samen met het eten van een dieet dat rijk is aan salades. Houd er rekening mee dat 20% van uw dieet andere, meer verzurende voedingsmiddelen kan bevatten.

Dat gezegd hebbende, heb ik gemerkt – voor het beste resultaat – dat het eten van essentiële vetzuren uit voedingsmiddelen zoals lijnzaad of bernagieolie in salades, met veel groenten en sommige granen zoals quinoa of gierst, over het algemeen beter is dan het eten van veel dieren. vlees voedsel.

Vergeet bovendien niet om goed gehydrateerd te blijven en de andere aanbevelingen toe te voegen. U zult aangenaam verrast zijn om te zien hoe goed uw lichaam reageert, zelfs na slechts een week.

Bronnen: Health.Harvard.edu

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Van gif van honingbijen is geconstateerd dat het agressieve borstkankercellen kan doden
Next Een ongeluk dat er om vraagt te gebeuren: technologiebedrijf laat 750 MILJOEN GGO-muggen vrij in Florida om dengue te bestrijden

You might also like

Natuurlijk genezen

Deze vrouw laat haar voeten in appelazijn weken… Ongelofelijk waar DIT goed voor is!

Luister naar dit artikel Appelazijn, vaak ook appelcider genoemd wordt populairder en dit is niet zonder reden. Deze azijn is namelijk goed voor ontzettend veel verschillende doeleinden. Appelcider bevat veel

Natuurlijk genezen

Tekenen van artritis waar u op moet letten en wat u vervolgens moet doen

Luister naar dit artikel Artritis is een ziekte die meestal verwijst naar gewrichtspijn of stijfheid, en hoewel het vrij gewoon is, wordt het niet zo goed begrepen. De Arthritis Foundation

Natuurlijk genezen

Voorkom natuurlijk verkoudheid en griep met deze 10 immuunboosttips

Luister naar dit artikel Met het veranderende seizoen zullen onze immuunsystemen harder moeten werken om ziekten te bestrijden. Dit komt deels doordat ons lichaam minder zonlicht en vitamines krijgt, evenals