*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


8 manieren om op natuurlijke wijze ontstekingen te verminderen

8 manieren om op natuurlijke wijze ontstekingen te verminderen

Chronische celontsteking is een van onze grootste vijanden,  in termen van het bereiken van een optimale gezondheid. Veel gezondheidsdeskundigen zeggen zelfs dat ontsteking de oorzaak is van ziekte. Bovendien kan de psychologische (en emotionele) stress van het leven in de moderne samenleving ons vermogen om de ontstekingsreactie te reguleren zelfs verminderen.

De vraag die we onszelf moeten stellen is natuurlijk: “wat veroorzaakt een ontsteking?” En het voor de hand liggende antwoord is slechte voeding en te veel gifstoffen – wat een te zure toestand in het lichaam veroorzaakt. Dus, welke voedingsmiddelen zorgen voor een zure omgeving in het lichaam?

Hier zijn de top 5 voedingsmiddelen die ontstekingen veroorzaken

Onnatuurlijke koffie
Conventioneel geproduceerde alcohol – die feitelijk GGO-ingrediënten bevat
Verwerkte, enkelvoudige suikers
Dierlijk voedsel dat in de fabriek wordt gekweekt – alweer beladen met ongewenste chemicaliën en GGO’s
De meeste frisdranken (zelfs als ze ‘natuurlijke suikers’ bevatten – zonder het neurotoxine, aspartaam)

U moet weten dat het meest recente onderzoek erop wijst dat ontsteking verantwoordelijk kan zijn voor: type 2 diabetes, obesitas, kanker, hartaandoeningen, beroerte, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson, fibromyalgie, multiple sclerose, reumatoïde artritis en lupus. .

Hoe kunnen we ontstekingen in het lichaam verminderen?

Naar mijn mening, uit mijn jarenlange ervaring met het onderwijzen van de waarde van het maken van sap, is een van de meest effectieve manieren het persen van donkere bladgroenten met sterk alkalische groenten om ze te begeleiden.

Een meer langdurige en effectieve manier, in combinatie met het maken van sap, om cellulaire ontsteking te verminderen, is door de beslissing te nemen om een ​​eenvoudiger levensstijl te leiden die omvat: jezelf verwijderen uit giftige relaties; de kunst van het vergeven leren; en anderen van dienst zijn. Ons psychologische (en emotionele) welzijn is tenslotte nauw verbonden met onze lichamelijke gezondheid.

In termen van veranderingen in voeding / levensstijl, zijn hier 8 manieren om ontstekingen op natuurlijke wijze te verminderen:

Voeg wat verse gemberwortel en kurkumawortel (curcumine) toe aan je dagelijkse sap of maaltijden.
Eet voldoende hoeveelheden essentiële vetzuren – niet uit dierlijke bronnen.
Eet probiotica-rijk voedsel zoals kimchi, zuurkool of miso-soep.
Blijf gehydrateerd met puur, schoon water en probeer wat vers citroensap toe te voegen.
Zorg ervoor dat u veel bladgroenten in uw salade opneemt.
Krijg veel zonneschijn en ontspan – zoveel mogelijk.
Eet grapefruits, citroenen en limoenen – die alkaliserend zijn. (zodra ze de darm bereiken)
Drink groene sappen

Hier is een ontstekingsremmend sap voor 1 (1 liter)
De ingrediënten zijn: 2 kopjes peterselie; 2 kopjes spinazie; 2 grote komkommers; 4 ribben bleekselderij; 1 inch verse gemberwortel of verse kurkumawortel; en 1 limoen zonder vel of 1 citroen zonder vel (tenzij het biologisch is)

Als ik mag toevoegen, vergeet dan deze belangrijke aanbevelingen niet:

Ik raad deze tonic dagelijks (1 liter) per persoon gedurende 60 dagen aan, samen met het eten van een dieet dat rijk is aan salades. Houd er rekening mee dat 20% van uw dieet andere, meer verzurende voedingsmiddelen kan bevatten.

Dat gezegd hebbende, heb ik gemerkt – voor het beste resultaat – dat het eten van essentiële vetzuren uit voedingsmiddelen zoals lijnzaad of bernagieolie in salades, met veel groenten en sommige granen zoals quinoa of gierst, over het algemeen beter is dan het eten van veel dieren. vlees voedsel.

Vergeet bovendien niet om goed gehydrateerd te blijven en de andere aanbevelingen toe te voegen. U zult aangenaam verrast zijn om te zien hoe goed uw lichaam reageert, zelfs na slechts een week.

Bronnen: Health.Harvard.edu

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Van gif van honingbijen is geconstateerd dat het agressieve borstkankercellen kan doden
Next Een ongeluk dat er om vraagt te gebeuren: technologiebedrijf laat 750 MILJOEN GGO-muggen vrij in Florida om dengue te bestrijden

You might also like

Natuurlijk genezen

Met DEZE tip kom je gemakkelijk van je striae probleem af!

Ontzettend veel mensen hebben last van striae. Niks om je voor te schamen,maar toch kan je er onzeker van worden en is het fijner als het probleem verholpen kan worden.

Natuurlijk genezen

Vrouw geneest van ziekte van Crohn na behandeling met cannabisolie

De ziekte van Crohn manifesteert zich vaak bij de overgang van de dunne naar de dikke darm, maar kan op iedere plaats in het darmkanaal voorkomen. Shona Banda werd in

Natuurlijk genezen

Het recept dat het hele lichaam geneest en zelfs kanker bestrijd!

Dit is een recept om he hele lichaam te genezen. Het zuivert de bloedcellen, geneest het hart, regenereert het immuunsysteem, de lever, nieren, secretiesysteem en reinigt ook het spijsverteringskanaal van