8 natuurlijke manieren om je huis heerlijk te laten ruiken!
juli 30, 2016 8677 Views

8 natuurlijke manieren om je huis heerlijk te laten ruiken!

Luister naar dit artikel

Iedereen wil wel een lekker ruikend huis. We hoeven je niet te vertellen dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is. Je moet leven in je huis en het leven ruikt niet altijd zo fris. Dus wat kun je doen? Er zijn natuurlijk duizenden sprayen om je huis lekker te laten ruiken! Dit zou je kunnen doen, maar wat we ruiken zijn chemicaliën.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Als je kinderen en/of huisdieren hebt, wil je er misschien wel twee keer over nadenken over het sproeien van onbekende chemische stoffen in je huis. Gelukkig zijn wij op 8 natuurlijke gestuit die jouw huis weer heerlijk doen ruiken!

1. Eucalyptus

Ooit willen ontsnappen naar de spa? En ook nog is zonder geld uit te geven? Hang dan wat eucalyptus aan de douch kop en zet heet water aan, zo laat je je neus geloven dat je in de spa bent.

2. Dennenappels

Je kunt ze in een winkel kopen maar nog leuker is om naar het bos te gaan en ze zelf te zoeken! Leg de gevonden dennenappels in een schaal. Zo wordt de heerlijke geur van dennenappels in je huis verspreid zo lijkt of je net in het bos bent.

3. Potpourri

Potpourri is niet alleen iets wat je oma had. Deze mooie mengeling van geuren kan volledig worden aangepast aan je eigen voorkeuren en is zeer eenvoudig te maken! Je kan het ook nog op leuke manieren presenteren.

4. Gedroogde kruiden

Het lijkt misschien een beetje ouderwets, maar gedroogde kruiden is een van de eenvoudiger en goedkoopste manieren om een ​​schoon ruikende huis te bereiken.

5. citroenbasilicum spray

Luchtverfrissers kunnen je huis weer lekker doen ruiken maar zoals ik al had vermeld dar er veel chemicaliën in zitten en daar kun je ook allergisch voor zijn. Maak je eigen lucht verfrisser met citroen en basilicum in een spray fles.

6. sudderen

Zet een pannetje op het vuur en plaats daar producten in zoals kruiden, appelschillen of andere lekker geurende producten. Deze producten laten een heel fijne geur los in kokend water. Dus zoek wat bij elkaar en laat het sudderen in een pannetje.

7. Verfrissende planten

Niet geïnteresseerd in het brengen van nieuwe geuren in je huis? Haal dan de plant aloë vera in huis, deze helpt stinkende gifstoffen te ontdoen in de lucht.

8. Lavendel

Het mengen van lavendel, zuiveringszout, en gezuiverd water in een kleine spray fles is echt alles wat je nodig hebt om je slaapkamer lekker te laten ruiken. Voel je vrij om dit recht op de laken te sproeien. Veel mensen vinden het een rustgevende geur, om zo heerlijk bij in slaap te vallen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Wikkel je voeten in enkele lagen aluminiumfolie. 1 uur later? Onvoorstelbaar …
Next Ze doet alcohol in een fles en spuit het vervolgens op haar bed. Waarom? Dit ga ik ook doen!

You might also like

Algemeen

Vrienden beter dan morfine

Vrienden hebben is gezond. Luister naar dit artikel Mensen met meer vrienden hebben een hogere pijngrens, ontdekten onderzoekers van de Universiteit van Oxford. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of

Algemeen

Vezels uit granen dragen bij aan lang en gezond leven

Luister naar dit artikel Door vezelrijk voedsel te eten wordt het risico om op vroege leeftijd te sterven aan verscheidene aandoeningen drastisch gereduceerd. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of

Algemeen

WTF:een broodje kroket is net zo gezond als een broodje kaas!

Luister naar dit artikel Het zijn twee populaire broodjes die altijd wel op de kaart staan bij een Nederlandse kantine. Als op je dieet bent, zou je eerder neigen naar