*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


8 natuurlijke manieren om je huis heerlijk te laten ruiken!
juli 30, 2016 7988 Views

8 natuurlijke manieren om je huis heerlijk te laten ruiken!

Iedereen wil wel een lekker ruikend huis. We hoeven je niet te vertellen dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is. Je moet leven in je huis en het leven ruikt niet altijd zo fris. Dus wat kun je doen? Er zijn natuurlijk duizenden sprayen om je huis lekker te laten ruiken! Dit zou je kunnen doen, maar wat we ruiken zijn chemicaliën.

Als je kinderen en/of huisdieren hebt, wil je er misschien wel twee keer over nadenken over het sproeien van onbekende chemische stoffen in je huis. Gelukkig zijn wij op 8 natuurlijke gestuit die jouw huis weer heerlijk doen ruiken!

1. Eucalyptus

Ooit willen ontsnappen naar de spa? En ook nog is zonder geld uit te geven? Hang dan wat eucalyptus aan de douch kop en zet heet water aan, zo laat je je neus geloven dat je in de spa bent.

2. Dennenappels

Je kunt ze in een winkel kopen maar nog leuker is om naar het bos te gaan en ze zelf te zoeken! Leg de gevonden dennenappels in een schaal. Zo wordt de heerlijke geur van dennenappels in je huis verspreid zo lijkt of je net in het bos bent.

3. Potpourri

Potpourri is niet alleen iets wat je oma had. Deze mooie mengeling van geuren kan volledig worden aangepast aan je eigen voorkeuren en is zeer eenvoudig te maken! Je kan het ook nog op leuke manieren presenteren.

4. Gedroogde kruiden

Het lijkt misschien een beetje ouderwets, maar gedroogde kruiden is een van de eenvoudiger en goedkoopste manieren om een ​​schoon ruikende huis te bereiken.

5. citroenbasilicum spray

Luchtverfrissers kunnen je huis weer lekker doen ruiken maar zoals ik al had vermeld dar er veel chemicaliën in zitten en daar kun je ook allergisch voor zijn. Maak je eigen lucht verfrisser met citroen en basilicum in een spray fles.

6. sudderen

Zet een pannetje op het vuur en plaats daar producten in zoals kruiden, appelschillen of andere lekker geurende producten. Deze producten laten een heel fijne geur los in kokend water. Dus zoek wat bij elkaar en laat het sudderen in een pannetje.

7. Verfrissende planten

Niet geïnteresseerd in het brengen van nieuwe geuren in je huis? Haal dan de plant aloë vera in huis, deze helpt stinkende gifstoffen te ontdoen in de lucht.

8. Lavendel

Het mengen van lavendel, zuiveringszout, en gezuiverd water in een kleine spray fles is echt alles wat je nodig hebt om je slaapkamer lekker te laten ruiken. Voel je vrij om dit recht op de laken te sproeien. Veel mensen vinden het een rustgevende geur, om zo heerlijk bij in slaap te vallen.

Previous Wikkel je voeten in enkele lagen aluminiumfolie. 1 uur later? Onvoorstelbaar …
Next Ze doet alcohol in een fles en spuit het vervolgens op haar bed. Waarom? Dit ga ik ook doen!

You might also like

Algemeen

“Veganisten hebben veel empathie voor dieren, maar minder voor mensen”

Veganistische eettentjes, kookboeken en Instagrammeisjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar de starheid van veel veganisten houdt een echte doorbraak tegen, denkt bekende Belgische veganist Tobias Leenaert. Hij pleit

Algemeen

De halve wereld leeft van minder dan $ 2,50 per dag

Bijna de helft van de wereld, meer dan 3 miljard mensen, moet overleven met minder dan $ 2,50 per dag. De huidige gebeurtenissen in Thailand, India en Kirgizië hebben veel

Algemeen

Vezels uit granen dragen bij aan lang en gezond leven

Door vezelrijk voedsel te eten wordt het risico om op vroege leeftijd te sterven aan verscheidene aandoeningen drastisch gereduceerd. De nieuwe studie toont aan dat vooral vezels uit granen meer

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply