9 Verbazingwekkend gebruik van aspirine waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord

9 Verbazingwekkend gebruik van aspirine waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord

Luister naar dit artikel

Salicylzuur wordt sinds de 5e eeuw gebruikt om pijn te verlichten en een ontsteking te verzachten, evenals bij de behandeling van hartziekten en het voorkomen van bloedstolsels.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tegenwoordig is het het hoofdingrediënt van aspirine, maar je kent zeker niet alle geweldige toepassingen van deze kwalen.

Hier zijn de top 9 toepassingen van aspirine:

-Het helpt bij insectenbeten en steken

Wrijf deze pil over hen om de ontsteking en jeuk te verlichten in het geval van steken of insectenbeten. U moet echter uw arts bezoeken als u allergisch bent voor bijensteken.

– Het droogt puistjes op

Zelfs na de adolescentie-fase in het leven kunnen mensen af ​​en toe puistjes krijgen, maar ze kunnen efficiënt worden gedroogd met aspirine. Het enige wat u hoeft te doen is de pil pletten en bevochtigen met een beetje water.

Breng vervolgens deze pasta op het gebied aan en laat het een paar minuten inwerken. Spoel het daarna af met zeep en water. De roodheid zal worden verlicht en het puistje zal geleidelijk verdwijnen

– Het verjongt de huid

Het salicylzuur in aspirine behandelt roodheid, zwellingen en acne en verwijdert ook de dode huidcellen en overtollige oliën. Plet gewoon vijf aspirinepillen en meng ze met ¼ kopje water en een theelepel honing.

Breng het mengsel op de huid aan en laat het 10 minuten inwerken. Spoelen met lauw water. Regelmatig gebruik van dit masker zal alle huidproblemen behandelen en de huid aanzienlijk verjongen.

– Het behandelt harde eelt

Je moet 5 aspirinepillen pletten en mengen met wat citroensap en een halve theelepel honing. Breng de pasta aan op de harde eelt op je voeten en wikkel de voet in een warme handdoek. Zet het vast met plasticfolie. Verwijder na 10 minuten de verpakking en de effecten zullen u verbazen!

– Het behandelt roos

Plet 2 aspirinepillen en maak een fijn poeder. Voeg dit poeder toe aan je shampoo en na een paar minuten kun je het gewoon wassen. Dit zal effectief roos behandelen en voorkomen.

-Het elimineert transpiratievlekken

Deze eenvoudige truc helpt je om de transpiratievlekken op je kleding kwijt te raken: plet een paar aspirinepillen en voeg ze toe aan een half kopje water. Dompel vervolgens het bevlekte deel in het mengsel en laat het zo een paar uur staan.

– Het herstelt de haarkleur

Vooral als je haar in lichte kleuren is gekleurd, kan het gechloreerde water het enorm beschadigen. U kunt de glans en het volume echter herstellen als u 6-8 aspirinepillen in een glas warm water oplost en de oplossing op het haar wrijft. Je moet het ongeveer 10-15 minuten laten inwerken.

-Het reinigt het vet van het kookgerei

Maak een reinigingspasta door een paar geplette aspirines en een beetje water te mengen. Wrijf er dan overheen en het resultaat is indrukwekkend!

-Aspirine helpt planten langer mee te gaan

Voeg een gemalen aspirinepil toe aan het basiswater van je planten, en het zal hun verwelking uitstellen en ze zullen langer meegaan.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Hersenscans laten de echte impact zien die liefde heeft op de hersenen van een kind
Next Controleer je voeten en kijk wat ze je vertellen over je bloeddruk, schildklier- en artritis risico

You might also like

Bouwen en Verbouwen

4 handige trucjes die ervoor zullen zorgen dat je tomatenplanten dit jaar perfect zullen groeien!

Luister naar dit artikel Naarmate het weer steeds warmer wordt, zijn er steeds meer tuiniers die overal groenten, fruit en bloemen planten. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige

Bouwen en Verbouwen

Om DEZE reden strooit iedereen kaneel in de tuin!

Luister naar dit artikel Bij kaneel zou je niet meteen denken aan een middeltje voor in de tuin. De specerij is natuurlijk heerlijk om je gerecht op smaak te brengen,

Bouwen en Verbouwen

Deze familie verbouwd 2721 kg aan voedsel op 400M2 en verdient er €18373,- per jaar ermee.

Luister naar dit artikel De Dervaes familie woont op 400 M2 grond waar ze veel voedsel verbouwen. Ze wonen 15 minuten vanaf Downtown L.A. Op zichzelf is dit nog niet