*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


9 Verbazingwekkend gebruik van aspirine waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord

9 Verbazingwekkend gebruik van aspirine waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord

Salicylzuur wordt sinds de 5e eeuw gebruikt om pijn te verlichten en een ontsteking te verzachten, evenals bij de behandeling van hartziekten en het voorkomen van bloedstolsels.

Tegenwoordig is het het hoofdingrediënt van aspirine, maar je kent zeker niet alle geweldige toepassingen van deze kwalen.

Hier zijn de top 9 toepassingen van aspirine:

-Het helpt bij insectenbeten en steken

Wrijf deze pil over hen om de ontsteking en jeuk te verlichten in het geval van steken of insectenbeten. U moet echter uw arts bezoeken als u allergisch bent voor bijensteken.

– Het droogt puistjes op

Zelfs na de adolescentie-fase in het leven kunnen mensen af ​​en toe puistjes krijgen, maar ze kunnen efficiënt worden gedroogd met aspirine. Het enige wat u hoeft te doen is de pil pletten en bevochtigen met een beetje water.

Breng vervolgens deze pasta op het gebied aan en laat het een paar minuten inwerken. Spoel het daarna af met zeep en water. De roodheid zal worden verlicht en het puistje zal geleidelijk verdwijnen

– Het verjongt de huid

Het salicylzuur in aspirine behandelt roodheid, zwellingen en acne en verwijdert ook de dode huidcellen en overtollige oliën. Plet gewoon vijf aspirinepillen en meng ze met ¼ kopje water en een theelepel honing.

Breng het mengsel op de huid aan en laat het 10 minuten inwerken. Spoelen met lauw water. Regelmatig gebruik van dit masker zal alle huidproblemen behandelen en de huid aanzienlijk verjongen.

– Het behandelt harde eelt

Je moet 5 aspirinepillen pletten en mengen met wat citroensap en een halve theelepel honing. Breng de pasta aan op de harde eelt op je voeten en wikkel de voet in een warme handdoek. Zet het vast met plasticfolie. Verwijder na 10 minuten de verpakking en de effecten zullen u verbazen!

– Het behandelt roos

Plet 2 aspirinepillen en maak een fijn poeder. Voeg dit poeder toe aan je shampoo en na een paar minuten kun je het gewoon wassen. Dit zal effectief roos behandelen en voorkomen.

-Het elimineert transpiratievlekken

Deze eenvoudige truc helpt je om de transpiratievlekken op je kleding kwijt te raken: plet een paar aspirinepillen en voeg ze toe aan een half kopje water. Dompel vervolgens het bevlekte deel in het mengsel en laat het zo een paar uur staan.

– Het herstelt de haarkleur

Vooral als je haar in lichte kleuren is gekleurd, kan het gechloreerde water het enorm beschadigen. U kunt de glans en het volume echter herstellen als u 6-8 aspirinepillen in een glas warm water oplost en de oplossing op het haar wrijft. Je moet het ongeveer 10-15 minuten laten inwerken.

-Het reinigt het vet van het kookgerei

Maak een reinigingspasta door een paar geplette aspirines en een beetje water te mengen. Wrijf er dan overheen en het resultaat is indrukwekkend!

-Aspirine helpt planten langer mee te gaan

Voeg een gemalen aspirinepil toe aan het basiswater van je planten, en het zal hun verwelking uitstellen en ze zullen langer meegaan.

Previous Hersenscans laten de echte impact zien die liefde heeft op de hersenen van een kind
Next Controleer je voeten en kijk wat ze je vertellen over je bloeddruk, schildklier- en artritis risico

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Door middel van deze 5 makkelijke stappen creëer jij een eindeloze voorraad bosbessen!

Naast de overheerlijke smaak van bosbessen, hebben ze ook vele voordelen voor je gezondheid. Ze bevatten namelijk antioxidanten die zorgen voor een verlaging van de bloeddruk en cholesterol levels. Verder

Bouwen en Verbouwen

Spray dit eenvoudige mengsel en je zult nooit meer mieren in je huis zien!

Mieren zijn behoorlijk eigenwijs, en ze blijven kruipen in onze huizen, vooral op warme dagen. Je kunt deze zien in de eetkamer, in de badkamer en de keuken is het

Bouwen en Verbouwen

Leer hoe je heerlijk eigengemaakt brood maakt in een koekepan!

Herinner je de keren nog dat je naar je grootouder’s huis ging en een heerlijk broodaroma zich door de kamer verspreidde? Er zijn niet veel dingen die beter ruiken dan