*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Begin met het consumeren van citrusvruchten en sta versteld van de resultaten, vooral als u tandvleesaandoeningen heeft

Begin met het consumeren van citrusvruchten en sta versteld van de resultaten, vooral als u tandvleesaandoeningen heeft

Citrusvruchten staan ​​bekend als een van de beste bronnen van essentiële gezondheidsbevorderende stoffen. Sinaasappelen, grapefruits, limoenen en citroenen zitten allemaal vol met vitamine C en bevatten veel fytonutriënten, zoals carotenoïden, flavonoïden en polyfenolen.

Volgens een studie gepubliceerd in het internationale tijdschrift Biofactors, bevatten citrusvruchten veel chemische verbindingen die verantwoordelijk zijn voor een aantal belangrijke biologische activiteiten. Flavanonen ondersteunen bijvoorbeeld de natuurlijke afweer van het lichaam, verdedigen zich tegen oxidatieve stress, helpen hart- en vaatziekten, atherosclerose en zelfs kanker te voorkomen.

Vertaling? Citrusvruchten verbeteren onze gezondheid op zoveel manieren, maar de meesten van ons geven ze niet genoeg krediet voor al het goede dat ze doen als we ze eten.

Bestrijd tandvleesaandoeningen en elimineer tandvleesbloeding door slechts twee grapefruits per dag te eten

Een studie gepubliceerd in het British Dental Journal ontdekte dat het eten van slechts twee grapefruit per dag de vitamine C-spiegel in het lichaam kan verhogen tot een niveau dat hoog genoeg is om genezing te bevorderen en het bloeden van tandvlees te verminderen. De twee weken durende studie omvatte 58 mensen met chronische tandvleesaandoeningen, van wie sommigen rokers waren, anderen niet-rokers.

Interessant is dat aan het begin van het onderzoek bijna alle deelnemers een laag vitamine C-gehalte in hun bloed hadden. Rokers hadden bijna 30 procent lagere vitamine C-spiegels dan niet-rokers. Dit verschil komt niet als een verrassing, aangezien de wetenschap al lang heeft vastgesteld dat roken een risicofactor is voor tandvleesaandoeningen. Aan het einde van de proef ondervonden alle deelnemers significant minder bloedingen uit het tandvlees.

Kort gezegd: als u een tandvleesaandoening heeft, kan het verhogen van uw vitamine C-spiegel door slechts twee grapefruits per dag te eten een snelle en gemakkelijke manier zijn om het bloeden van tandvlees te verminderen en genezing te bevorderen.

Flavonoïden van citrusvruchten bestrijden ontstekingen en bieden hoop aan lijders aan inflammatoire darmaandoeningen

Tandvleesaandoeningen zijn niet het enige gezondheidsprobleem dat citrusvruchten kunnen verbeteren. Inflammatoire darmziekte (IBD), waaronder de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa vallen, is een ander voorbeeld. Tragisch genoeg lijden miljoenen mensen aan de ongemakkelijke symptomen van aanhoudende diarree, rectale bloeding, bloederige ontlasting en constante buikpijn, met weinig tot geen hoop op genezing.

Onwetendheid is zeker geen zegen als het om IBD gaat. Door de ziekte van Crohn onbehandeld te laten, kan de aandoening zich verder ontwikkelen, wat leidt tot nog ernstiger symptomen en complicaties. Helaas heeft de westerse geneeskunde naast synthetische ontstekingsremmende medicijnen beperkte mogelijkheden om de ziekte te behandelen.

Zoals de meeste geneesmiddelen, hebben ontstekingsremmende medicijnen veel bijwerkingen, waardoor de wetenschappelijke gemeenschap haar aandacht verlegde naar natuurlijke producten. Verschillende onderzoeken concludeerden dat de ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen van citrusvruchten en hun flavonoïden hen bijzonder gunstig maken bij de behandeling en preventie van IBD.

Kort gezegd: als u met IBD leeft en afhankelijk bent van ontstekingsremmende medicijnen om uw symptomen te beheersen, overweeg dan om uw consumptie van grapefruits, sinaasappels, limoenen en citroenen te verhogen om gebruik te maken van enkele van de meest ongelooflijke ontstekingsremmende stoffen van de natuur.

Houd je van sporten, maar heb je een hekel aan pijnlijke spieren? Citrusvruchten kunnen spiervermoeidheid helpen verminderen
Sporten biedt onmiskenbare gezondheidsvoordelen, maar melkzuur kan zich in onze spieren ophopen als we krachtig trainen. Als deze opbouw sneller gebeurt dan deze kan worden verwijderd, kunnen we vervelende spiervermoeidheid krijgen. Een studie gepubliceerd in een peer-reviewed wetenschappelijk tijdschrift genaamd Maturitas ontdekte dat het drinken van 500 ml sinaasappelsap per dag de lactaatconcentratie in het bloed kan verlagen, de fysieke prestaties kan verbeteren en spiervermoeidheid kan verminderen.

Let op: wij raden af ​​om commercieel geproduceerde vruchtensappen te drinken, omdat deze producten rijk zijn aan enkelvoudige suikers en weinig voedingswaarde bieden. Om uw bloedsuikerspiegel in evenwicht te houden, raden we aan om het hele fruit te eten of verse (alleen biologische) producten te persen – om ongewenste chemicaliën te vermijden.

Kalmeer je angst met sinaasappelaromatherapie

Als u bekend bent met aromatherapie, weet u hoe effectief het inademen van etherische oliën kan zijn, vooral om uw humeur te beïnvloeden. Gelukkig is het aantal dubbelblinde, placebogecontroleerde onderzoeken naar de effecten van etherische oliën op angstsymptomen de afgelopen jaren toegenomen.

In een studie gepubliceerd in het tijdschrift Physiology and Behavior, wezen onderzoekers 72 deelnemers in een tandartspraktijk toe aan twee groepen om te zien of blootstelling van een van de groepen aan “omgevingsgeur van sinaasappel” een ontspannend effect had. Patiënten in de geurgroep rapporteerden verminderde angst, een groter gevoel van kalmte en een positievere stemming dan mensen in de controlegroep.

Een tweede studie stelde essentiële sinaasappelolie op de proef in een nog meer stressvolle situatie. Onderzoekers wezen 100 vrouwen in de bevalling toe aan twee groepen: de interventiegroep – die ze vervolgens blootstelden aan essentiële sinaasappelolie – en de controlegroep – die ze blootstelden aan gedestilleerd water. Hoewel beide groepen verminderde angstniveaus rapporteerden, was de afname significanter in de interventiegroep.

Trouwens, als je extra redenen nodig hebt om vaker citrusvruchten te gaan consumeren, houd dan al het bovenstaande in gedachten PLUS:

Citrusvruchten zijn een krachtpatser van vitamines en voedingsstoffen die uw immuunsysteem versterken
Ze zijn een uitstekende bron van vezels (volgens schattingen consumeert slechts een klein percentage van de westerse bevolking dagelijks voldoende vezels)
Citrusvruchten kunnen de vorming van nierstenen helpen voorkomen
Citrusflavonoïden beschermen tegen de groei van kankercellen

Bronnen:

NIH.gov
DailyMail.co.uk
NIH.gov
NIH.gov
NIH.gov
CDC.gov
NIH.gov
NIH.gov
NIH.gov
NIH.gov

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Gerijpte knoflook verbant arteriële plaque en stopt hartaandoeningen, aldus onderzoek
Next 9 kruiden om de bloedcirculatie en hartfunctie te verbeteren

You might also like

Natuurlijk genezen

Gezondheidsvoordelen van bietensap die jij vast niet weet.

Eeuwenoude tradities. In de Romeinse tijd, gebruikte mensen de bieten al voor de behandeling van constipatie en koorts. De vader van de geneeskunde zelf, Hippocrates, vertelde de mensen dat bladeren

Natuurlijk genezen

Knoflookmelk kan je helpen bij veel kwalen en vooral bij mensen met ischias. Zo maak je knoflookmelk

Ischias is een pijn die veroorzaakt wordt wanneer er een irritatie in de ischiaszenuw is. De pijn kan erg intens zijn en meerdere dagen aanhouden, zelfs tot op het punt

Natuurlijk genezen

Een appel per dag houdt de dokter weg – en constipatie op afstand

Appelsap kan dienen als een effectieve remedie voor constipatie. Een glas of twee van het zoete sap drinken herstelt verloren vocht, verbetert de stoelgang en dient als een natuurlijk laxeermiddel.