*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Covid-19, immuunfunctie en cannabis

Covid-19, immuunfunctie en cannabis

Als cannabisvoorlichter help ik mensen onder meer te begrijpen waarom cannabis zoveel gezondheidsvoordelen heeft. Uiteindelijk draait het allemaal om het biologische systeem, bekend als het endocannabinoïdesysteem (ECS), ontdekt in 1992. Heel algemeen gesproken reguleert het ECS de homeostase van de meeste fysiologische systemen van het lichaam voor het evenwicht van de gezondheid, en is daardoor ook betrokken bij het immuunsysteem.

Cannabis, ontdekt als een plantensubstantie die in staat is het lichaamseigen ECS-proces exact na te bootsen, kan dan ook effectief een gebrekkig ECS ​​stimuleren en weer volledig laten functioneren. Een tekort komt veel voor en kan het gevolg zijn van langdurige stress, trauma, veroudering en milieutoxines. Het gebruik van cannabis als medicijn voor de hele plant (en niet alleen als geïsoleerde individuele cannabinoïden) blijkt het grootste gezondheidsvoordeel te bieden, ook wel bekend als het entourage-effect.

Een van de belangrijkste voordelen van een gezond ECS is zijn rol bij het helpen handhaven van lagere ontstekingsniveaus. Chronische ontsteking wordt algemeen beschouwd als een bron van vele ziekteprocessen, vooral wat betreft het immuunsysteem.

Chronische ontstekingsziekten zijn inderdaad erkend als de belangrijkste doodsoorzaak ter wereld, waarbij meer dan 50% van alle sterfgevallen te wijten is aan ontstekingsgerelateerde ziekten zoals ischemische hartziekte, beroerte, kanker, diabetes mellitus, chronische nierinsufficiëntie. ziekte, niet-alcoholische leververvetting (NAFLD) en auto-immuun- en neurodegeneratieve aandoeningen. [1]

Hier komt cannabis om de hoek kijken. Een wetenschappelijk Cannabis and Covid-19 Commentary in het Medical Cannabis and Cannabinoids Journal, een peer-reviewed publicatie, legt uit waarom cannabis mogelijk zou kunnen helpen bij Covid-19-behandelingen en immuniteit. Cannabis heeft een gunstig modulerend effect op het immuunsysteem, maar zorgt er niet voor dat het immuunsysteem wordt onderdrukt zoals farmaceutische medicijnen dat kunnen. Zoals altijd zijn er meer onderzoeken aangegeven.

Misschien is dit de reden waarom ik immuun lijk te zijn voor alles wat Covid-19 is en doet met degenen die vatbaar zijn. Tot zover goed. Natuurlijk, zoals het commentaar suggereert, overdrijf het niet; toch kan het doordachte gebruik van cannabis het overwegen waard zijn, alleen al om de ontsteking te verminderen.

Susan Boskey is een Certified Cannabis Educator and Practitioner, en afgestudeerd aan de Holistic Cannabis Academy, Longmont, Colorado. Ze is de voormalige eigenaar / exploitant van een privépraktijk die zich toelegt op ontgifting en herstel van de darmgezondheid met meer dan 45 jaar persoonlijke en professionele ervaring in de gezondheids- en welzijnsindustrie. Haar missie vandaag is om in te grijpen in het lawaai van het moderne leven om mensen te helpen de pijn van stress, angst en depressie om te zetten in een verwelkomd, gevoeld gevoel van welzijn.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Immuniteit bereiken: een privétop van epidemiologen tegen lockdowns (video)
Next "Verticaal bos" appartementencomplex in China verandert in door muggen geplaagde jungle hel

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Ze drukt haar nek en rug tegen een tennisbal. Minuten later? Dit ga ik METEEN proberen!

Veel mensen hebben tegenwoordig last van pijn en spanningen in het gebied tussen schouders en nek, vaak als gevolg van overbelasting en een slechte houding. Meestal helpt een goede massage

Natuurlijk genezen

Doorbraak in onderzoek naar hart- en vaatziekten. Dit is één van de meest bekeken medische lezingen in Europa

Jaarlijks overlijden miljoenen mensen aan de gevolgen van hartaanvallen, beroertes en andere cardiovasculaire aandoeningen. De belangrijkste reden waarom een ziekte de mensheid op een dusdanig grote schaal kan blijven teisteren,

Natuurlijk genezen

Verbrand laurierblaadjes in je huis en geniet van drie heilzame gezondheidseffecten!

Laurierblaadjes, wetenschappelijk Laurus nobilis genaamd, zijn bladeren van de laurierboom. Ze komen veelvuldig voor rond de Middellandse Zee en worden al eeuwen gebruikt als natuurlijke remedie. De laurierboom wordt als