Verschillende kruidengeneesmiddelen hebben een lange geschiedenis van het succesvol behandelen van aanvallen
juli 13, 2019 2920 Views

Verschillende kruidengeneesmiddelen hebben een lange geschiedenis van het succesvol behandelen van aanvallen

Luister naar dit artikel

Kruidengeneeskunde beleeft tegenwoordig een renaissance, dankzij onderzoeken die de vele voordelen voor de gezondheid aantonen. Een studie in het tijdschrift Alternative and Complementary Therapies is daar een voorbeeld van. In hun paper besprak een team van onderzoekers van de Bastyr University in Washington een aantal van de geneesmiddelen die vaak worden gebruikt bij het behandelen van convulsies.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Er ontstaan ​​epileptische aandoeningen wanneer de elektrische activiteit van de hersenen wordt verstoord, waardoor tijdelijk disfunctioneren optreedt. Sommige aanvallen veroorzaken oncontroleerbaar schudden en bewustzijnsverlies, maar de meeste gerapporteerde gevallen houden verband met een persoon die zich niet bewust wordt van wat er gebeurt. Ongeveer twee procent van de mensen zal eenmaal in hun leven een aanval ervaren, waarbij slechts een derde van hen een nieuwe krijgt.

Aanvallen vallen onder twee categorieën:

Epileptisch – Een term die wordt gebruikt om aanvallen te beschrijven die geen duidelijke trigger hebben en die twee of meer keren voorkomen. Het meest voorkomende type epileptische aanval is symptomatische epilepsie, een aandoening die vaak voorkomt bij pasgeborenen en oudere volwassenen en die waarschijnlijk wordt veroorzaakt door een stoornis in de hersenen.

Niet-epileptisch – Dit zijn toevallen die worden veroorzaakt door een aandoening die de hersenen irriteert. Sommige triggers omvatten een beroerte, hoofdletsel en infectie. Bepaalde geneesmiddelen kunnen ook niet-epileptische aanvallen veroorzaken.
Hoewel een aanval 10 tot 15 seconden kan duren, kan het voor sommige mensen riskant zijn, vooral als het gebeurt wanneer ze staan. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, verliest niet iedereen tijdens een aanval het bewustzijn. Er is echter een soort epilepsie aandoening, de convulsieve status epilepticus, waarbij de aanval langer dan vijf minuten aanhoudt en intense spiersamentrekkingen ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken. Dit is een medisch noodgeval en moet onmiddellijk worden behandeld. Het is ook de moeite waard om op te merken dat het plaatsen van een voorwerp in de mond van iemand met een stuiptrekking ook niet helpt, omdat het meer schade kan aanrichten.

Na een aanval rapporteren de meeste mensen dat ze hoofdpijn, pijnlijke spieren, verwarring en vermoeidheid hebben – een aandoening die bekend staat als de postictale staat.

Kruidengeneesmiddelen kunnen helpen bij convulsies

In de studie keken de onderzoekers naar recente studies over de werkzaamheid van kruidengeneesmiddelen, terwijl ze ook historisch onderzoek deden voor hun traditionele toepassingen. Sommige van de kruiden die ze hebben beoordeeld, bevatten het volgende.

Zwarte komijn (Nigella sativa)

Zwarte komijn en cannabis zijn de meest gedocumenteerde kruiden als het gaat om het voorkomen van convulsies. Een studie uit 2007 met kinderen met epileptica toonde aan dat een extract van zwart komijnzaad de convulsies aanzienlijk verminderde. Ondertussen, merkte een andere recensie gepubliceerd in het Journal of Toxicology op dat de hersen-beschermende eigenschappen van zwarte komijn zich uitbreidt tot geheugenstoornissen en zelfs neurotoxiciteit.

Cannabis (Cannabis sativa)

Cannabis werd in de 19e eeuw geïntroduceerd in de westerse geneeskunde door William O’Shaughnessy, die zijn ervaringen en studies deelde na in India te hebben gewerkt met de East India Company. Sindsdien is het vermogen om symptomen van convulsiestoornissen te behandelen goed gedocumenteerd en uitgebreid bestudeerd. Cannabinoïden, de actieve ingrediënten in cannabis, zijn effectief tegen gevallen van geneesmiddelresistente therapie, blijkt uit een onderzoek in de Journal of Neurology, Neurosurgery & Psychiatry.

Skullcap (Scutellaria lateri? Ora)

Skullcap wordt al meer dan 200 jaar gebruikt als anticonvulsivum. Het kruid, afkomstig uit Noord-Amerika, wordt ook gebruikt voor de behandeling van angst en nerveuze spanning. Recente onderzoeken hebben ook aangetoond dat skullcap kan worden gebruikt voor neurologische aandoeningen, waaronder depressie, angststoornissen, de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer.

Lavendel (Lavandula angustifolia)

Lavendel is de internationale bloem voor epilepsie en niet voor niets: Studies toonden aan dat lavendel en zijn essentiële olie, vanwege hun ontspannende eigenschappen, anticonvulsieve effecten hebben. Dit was ook de conclusie van onderzoekers in een artikel gepubliceerd in Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine. In hun rapport ontdekte het team dat lavendel stemmingsverbeterende, kalmerende en neuroprotectieve eigenschappen heeft. Niet alle soorten lavendel zijn echter gelijk. Spike-lavendel (L. latifolia), een soort lavendel afkomstig uit de Middellandse Zee, moet worden vermeden, omdat dit in plaats daarvan tot epileptische aanvallen kan leiden.

Bronnen:

Research.news

MSDManuals.com

GreenMedInfo.com

PN.BMJ.com

JNPP.BMJ.com

PennStateHershey.ADAM.com

EpilepsySociety.org.uk

Hindawi.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Geredde circusolifanten herenigt na 22 jaar - Het onvergetelijke moment smelt harten!
Next Zorg voor de best mogelijke omgeving voor uw genen: eet meer kurkuma

You might also like

Natuurlijk genezen

Genees je longen met DEZE thee. Het helpt bij hoesten, astma, bronchitis, emfyseem, infecties en meer.

Luister naar dit artikel Oregano wordt al sinds mensenheugenis gebruikt voor zijn potentiële gezondheidsvoordelen. De meeste van deze voordelen worden toegeschreven aan de anti-kanker, antibacteriële en antioxidante eigenschappen van het

Natuurlijk genezen

Dit bad trekt gifstoffen uit het lichaam, verbetert de spier-en zenuwfunctie, vermindert ontsteking en verbetert de doorbloeding

Luister naar dit artikel Tal van culturen hebben Epsom zouten gebruikt voor duizenden jaren, vanwege de diverse gunstige eigenschappen voor het lichaam bij detox behandelingen, in tuinieren, en huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Natuurlijk genezen

3 ontstekingsremmende superfoods om de energie te verhogen en de immuniteit te verbeteren

Luister naar dit artikel Tegen het einde van 2021 schatten sommige experts dat $ 590 – $ 610 miljard zal worden uitgegeven aan geneesmiddelen op recept in de Verenigde Staten