De curve afvlakken of de vrijheid afvlakken?
mei 31, 2020 2023 Views

De curve afvlakken of de vrijheid afvlakken?

Luister naar dit artikel

Herinner je je de lockdown die ons werd opgelegd, zogenaamd om de curve af te vlakken?


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Is het u opgevallen dat de curve weken geleden is afgeplat en dat we nog steeds in verschillende vormen vastzitten, met bizarre regels die veel aspecten van ons leven bestrijken?

Is het je opgevallen dat je democratie is weggevaagd onder de vlag van Covid?

Ja, quarantaine is met succes gebruikt om de verspreiding van bepaalde ziekten te voorkomen, door zieken te isoleren, maar niet door perfect gezonde mensen in quarantaine te plaatsen !!

Rond 1885 werd de verspreiding van pokken met succes gestopt in het Verenigd Koninkrijk door zieke mensen te isoleren, geïnitieerd in Leicester, nadat ouders weigerden nog meer van hun kinderen te laten doden of verminken door het pokkenvaccin. Je kunt het verhaal met volledige referentie lezen in het boek Dissolving Illusions van Dr Suzanne Humphries, of het blog van Hilary Butler bekijken beyondconformity.co.nz

Sinds wanneer moet een gezonde bevolking worden opgesloten voor een griepziekte die, op basis van gegevens van het NZ Ministerie van Volksgezondheid, een herstelpercentage van 98 procent heeft? En als de waarheid bekend was, waren de andere 2 procent ouderen met meerdere gezondheidsproblemen in de ouderenzorg, sommigen onder hospice-zorg, die de liefdevolle omhelzing van hun families en hun verzorgers werd ontzegd en naar ziekenhuizen werden overgebracht om te worden begroet door artsen / verpleegsters gekleed in PBM.

Deze dierbare, dierbare zielen stierven alleen, zodat de regering haar draconische afsluiting kon rechtvaardigen en een sterftecijfer kon maken voor de nepstatistieken van de Wereldgezondheidsorganisatie. Volgens het MVVG waren sommige van deze patiënten niet eens getest op Covid en sommige waren inderdaad negatief getest, maar hun dood werd toegeschreven aan Covid!

Ik hoop en bid dat Nieuw-Zeelandse mensen spoedig zullen ontwaken uit de door Covid veroorzaakte coma, voordat het te laat is en ze wakker worden in een bewakingsmaatschappij zonder democratie en zonder vrijheid.

Er zijn tal van onafhankelijke artsen, immunologen, epidemiologen, professoren, wetenschappers en journalisten die alle leugens die verband houden met Covid en de lockdowns hebben ontkracht. Ze baseren hun mening op echte gegevens en bewijzen, niet op door terreur veroorzaakte computermodellen, opgeroepen door tegenstrijdige wetenschappers, waarvan is bewezen dat ze ernstig ongelijk hebben.

Nog een ding; merk op hoe ze de hele natie hebben opgesloten op basis van een voorzorgsprincipe om levens te redden, maar als het gaat om 5G worden alle voorzorgsmaatregelen in de wind geslagen en de regering, terwijl we onder de lockdown zaten, bespoedigde de verspreiding van deze gevaarlijke technologie in heelhet land ? De gezondheidseffecten van deze millimetergolven zijn bekend. In sommige hoge frequenties veroorzaken deze stralingen ademhalings-, cardiovasculaire en metabole ziekten en cognitieve problemen, enz.

Als 5G eenmaal live gaat met deze hoge frequenties en jong en oud enkele van deze ernstige gezondheidsproblemen vertonen, denk je dan dat de regering de 5G-masten neer zal halen of dat ze het onder het Covid tapijt zal vegen?

Doe alstublieft onderzoek naar 5G, luister naar onafhankelijke wetenschappers, lees peer-reviewed wetenschappelijke artikelen die ons waarschuwen voor de enorme gezondheidsgevaren van 5G in hoge frequenties.

Die telco-technische experts paradeerden op tv en MSM en zullen je de waarheid niet vertellen over 5G en de gevolgen voor de gezondheid, waardoor Covid in bepaalde frequenties kinderspel zal lijken! Vraag uw regering om nu hetzelfde niveau van voorzorgsbeginselen toe te passen op 5G! U niet opsluiten in uw huizen met uw 5G-modems, maar eerder die 5G-torens verwijderen, de telco-toestemming beëindigen om gevaarlijke, hoogfrequente mm-golven te gebruiken en de toegestane krachtintensiteit van communicatiegolven beperken tot het opstellen van biologische veiligheidsrichtlijnen (10.000 keer minder dan wat onze regering momenteel toestaat)!

Bronnen: The Gisborne Herald

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Overleven wij de pandemie?
Next Het voedingsbeleid moet centraal staan in het gesprek

You might also like

Algemeen

Deze vitamines zullen ervoor zorgen dat je de hele zomer GEEN last meer hebt van muggen

Luister naar dit artikel Iedereen vindt muggen verschrikkelijk. Een constant gezoem en jeukerige bultjes zorgen ervoor dat je de hele nacht wakker gehouden wordt. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks

Algemeen

Dit zijn de 7 verfrissende redenen om elke dag een handje vol bosbessen te eten!

Luister naar dit artikel Bosbessen zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond. Als we het hebben over superfoods, mogen deze blauwe bessen zeker niet ontbreken. Steun Naturotheek:

Algemeen

Jamie Oliver: ‘We worden voortdurend voorgelogen over wat er in ons eten zit’

Luister naar dit artikel “Een veganistisch dieet kan beter dan welk ander dieet zorgen voor een langer leven, een goede gezondheid en minder ziektes. Ik zit een beetje in een