*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De curve afvlakken of de vrijheid afvlakken?
mei 31, 2020 696 Views

De curve afvlakken of de vrijheid afvlakken?

Herinner je je de lockdown die ons werd opgelegd, zogenaamd om de curve af te vlakken?

Is het u opgevallen dat de curve weken geleden is afgeplat en dat we nog steeds in verschillende vormen vastzitten, met bizarre regels die veel aspecten van ons leven bestrijken?

Is het je opgevallen dat je democratie is weggevaagd onder de vlag van Covid?

Ja, quarantaine is met succes gebruikt om de verspreiding van bepaalde ziekten te voorkomen, door zieken te isoleren, maar niet door perfect gezonde mensen in quarantaine te plaatsen !!

Rond 1885 werd de verspreiding van pokken met succes gestopt in het Verenigd Koninkrijk door zieke mensen te isoleren, geïnitieerd in Leicester, nadat ouders weigerden nog meer van hun kinderen te laten doden of verminken door het pokkenvaccin. Je kunt het verhaal met volledige referentie lezen in het boek Dissolving Illusions van Dr Suzanne Humphries, of het blog van Hilary Butler bekijken beyondconformity.co.nz

Sinds wanneer moet een gezonde bevolking worden opgesloten voor een griepziekte die, op basis van gegevens van het NZ Ministerie van Volksgezondheid, een herstelpercentage van 98 procent heeft? En als de waarheid bekend was, waren de andere 2 procent ouderen met meerdere gezondheidsproblemen in de ouderenzorg, sommigen onder hospice-zorg, die de liefdevolle omhelzing van hun families en hun verzorgers werd ontzegd en naar ziekenhuizen werden overgebracht om te worden begroet door artsen / verpleegsters gekleed in PBM.

Deze dierbare, dierbare zielen stierven alleen, zodat de regering haar draconische afsluiting kon rechtvaardigen en een sterftecijfer kon maken voor de nepstatistieken van de Wereldgezondheidsorganisatie. Volgens het MVVG waren sommige van deze patiënten niet eens getest op Covid en sommige waren inderdaad negatief getest, maar hun dood werd toegeschreven aan Covid!

Ik hoop en bid dat Nieuw-Zeelandse mensen spoedig zullen ontwaken uit de door Covid veroorzaakte coma, voordat het te laat is en ze wakker worden in een bewakingsmaatschappij zonder democratie en zonder vrijheid.

Er zijn tal van onafhankelijke artsen, immunologen, epidemiologen, professoren, wetenschappers en journalisten die alle leugens die verband houden met Covid en de lockdowns hebben ontkracht. Ze baseren hun mening op echte gegevens en bewijzen, niet op door terreur veroorzaakte computermodellen, opgeroepen door tegenstrijdige wetenschappers, waarvan is bewezen dat ze ernstig ongelijk hebben.

Nog een ding; merk op hoe ze de hele natie hebben opgesloten op basis van een voorzorgsprincipe om levens te redden, maar als het gaat om 5G worden alle voorzorgsmaatregelen in de wind geslagen en de regering, terwijl we onder de lockdown zaten, bespoedigde de verspreiding van deze gevaarlijke technologie in heelhet land ? De gezondheidseffecten van deze millimetergolven zijn bekend. In sommige hoge frequenties veroorzaken deze stralingen ademhalings-, cardiovasculaire en metabole ziekten en cognitieve problemen, enz.

Als 5G eenmaal live gaat met deze hoge frequenties en jong en oud enkele van deze ernstige gezondheidsproblemen vertonen, denk je dan dat de regering de 5G-masten neer zal halen of dat ze het onder het Covid tapijt zal vegen?

Doe alstublieft onderzoek naar 5G, luister naar onafhankelijke wetenschappers, lees peer-reviewed wetenschappelijke artikelen die ons waarschuwen voor de enorme gezondheidsgevaren van 5G in hoge frequenties.

Die telco-technische experts paradeerden op tv en MSM en zullen je de waarheid niet vertellen over 5G en de gevolgen voor de gezondheid, waardoor Covid in bepaalde frequenties kinderspel zal lijken! Vraag uw regering om nu hetzelfde niveau van voorzorgsbeginselen toe te passen op 5G! U niet opsluiten in uw huizen met uw 5G-modems, maar eerder die 5G-torens verwijderen, de telco-toestemming beëindigen om gevaarlijke, hoogfrequente mm-golven te gebruiken en de toegestane krachtintensiteit van communicatiegolven beperken tot het opstellen van biologische veiligheidsrichtlijnen (10.000 keer minder dan wat onze regering momenteel toestaat)!

Bronnen:

The Gisborne Herald

Previous Overleven wij de pandemie?
Next Het voedingsbeleid moet centraal staan in het gesprek

You might also like

Algemeen

Deze Japanse Gezichtsmassage zal je verjongen en je 10 jaar jonger laten lijken (Video)

Wist u dat de Japanners een geheim hebben dat je zal helpen er 10 jaar jonger uit te zien? Nou, ja, ze hebben het. Het heet de Japanse Tanaka Massage.

Algemeen

5 dingen die gebeuren als je stopt met het gebruiken van Suiker

Laten we eerst eens duidelijk zijn en zeggen dat suiker op zichzelf niet per se slecht is. Het komt van nature voor in veel voedingsmiddelen, zoals fruit en melk. Met

Algemeen

Op deze leeftijd begint onze stofwisseling trager te werken

Eten wat je wilt zonder een grammetje aan te komen, het lijkt zo vanzelfsprekend als je jong bent. Maar naar mate je ouder wordt gaan die kilo’s er ineens minder