Overleven wij de pandemie?
mei 28, 2020 1775 Views

Overleven wij de pandemie?

Luister naar dit artikel

Al sinds de eerste tekenen van verspreiding van Covid-19 over de wereld zeiden we hier al dat de effecten van de pandemie meer slachtoffers zou gaan maken dan het virus zelf en we zien het nu ontvouwen voor onze ogen. Het zal de meesten inmiddels duidelijk zijn dat het Corona virus niet veel meer voorsteld dan een slechte griep, echter zijn de gevolgen voor onze maatschappij en economie desastreus met wereldwijd een golf aan faillissementen en ontslagen als gevolg. Dit raakt iedereen en helaas is ook Naturotheek hier niet immuun voor.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Sinds we te maken kregen met een vrijwel wereldwijde lockdown is de online advertentiemarkt vrijwel geheel ingestort. Natuurlijk u ziet hier nog wel een drietal advertenties staan, maar deze leveren minder dan 25% van wat ze voorheen deden. Het was al niet genoeg om de kosten van het operationeel houden van de website te bekostigen, maar het komt nu niet eens meer halverwege. Tot nu toe paste ik het verschil gewoon bij uit inkomsten vanuit mijn reguliere werkzaamheden, zoals ik al sinds 2014 heb gedaan, maar ook daar heeft het effect van de pandemie zijn uitwerking gehad en zijn ook deze inkomsten meer dan gehalveerd.

Dit brengt me op het punt dat we een keuze moeten maken want na dit vier maanden volgehouden te hebben is de keuze tussen de websites en mijn vaste lasten in zicht gekomen. Omdat ik deze keuze liever niet wil maken heb ik uw hulp ingeroepen met het verzoek, indien u ons werk waardeert en een kleine bijdrage kan missen, om ons uit de brand te helpen met een donatie.

Help Naturotheek te overleven

Met een kleine bijdrage helpt u ons enorm, alle beetjes helpen al is het maar 50 eurocent, want een heleboel kleintjes maken ook een grote bijdrage.

Ik heb hiervoor een speciale rekening geopend bij de Bunq bank waar u heel gemakkelijk een bedrag kunt doneren. Iedere donatie hoe klein ook helpt, dus indien u het kunt permitteren doneert u dan via https://bunq.me/EOverberg ook al is het maar een euro, of zelfs 50 eurocent. Uiteraard zijn grotere donaties ook welkom maar dat laat ik aan u.

Naast mijn eeuwige dank beloof ik ook dat alles boven het streefbedrag zal worden gebruikt voor de projecten en ook garandeer ik u dat dit de eerste en laatste keer zal zijn dat ik op deze wijze om financiële steun vraag. Ik ben al bezig over te stappen op een ander model waarmee ik mijn projecten na deze pandemie bestendig kan maken tegen toekomstige rampspoed en een situatie als waarmee ik nu wordt geconfronteerd zich niet meer voor zal doen. Dat kan echter pas nadat de huidige crisis is bedwongen en ben ik voor nu op dit moment afhankelijk van uw goede wil om een donatie te doen op:

https://bunq.me/EOverberg

Geeft u alstublieft gul zodat de websites de crisis kunnen overleven!

Uiteraard is dit tijdelijk. De pandemie zal weer over gaan, lockdowns zullen verdwijnen en de vraag naar advertentie ruimte als ook vraag naar mijn werkzaamheden zullen weer toenemen, maar als er niets gebeurd vrees ik dat het dan te laat zal zijn. Het zal u allen niet verbazen dat ik niet op overheidssteun hoef te rekenen, maar ik hoop wel op uw steun te mogen rekenen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Legale cannabis hennepolie behandelt effectief chronische neuropathische pijn
Next De curve afvlakken of de vrijheid afvlakken?

You might also like

Algemeen

Populair antidepressivum verandert vissen in “zombies”, blijkt uit nieuw onderzoek

Luister naar dit artikel Fluoxetine, een populair antidepressivum dat wordt verkocht onder de merknaam Prozac, heeft misschien binnenkort een nieuw waarschuwingslabel nodig: “Let op: dit antidepressivum verandert vissen in zombies.”

Algemeen

Dit is waarom vrouwen meer slaap nodig hebben dan mannen.

Luister naar dit artikel Er is al een eeuwenlange strijd tussen vrouwen en mannen. Bij deze hebben wij uit betrouwbare bronnen dat vrouwen meer slaap nodig hebben als mannen. Steun

Algemeen

Ingenieurs maken ventilatoren van snorkelmaskers om het coronavirus te bestrijden

Luister naar dit artikel Een paar ingenieurs in Italië past snorkelmaskers aan om te dienen als noodventilatoren te midden van een stijgende vraag naar de machines tijdens de coronaviruscrisis in