*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Overleven wij de pandemie?
mei 28, 2020 1166 Views

Overleven wij de pandemie?

Al sinds de eerste tekenen van verspreiding van Covid-19 over de wereld zeiden we hier al dat de effecten van de pandemie meer slachtoffers zou gaan maken dan het virus zelf en we zien het nu ontvouwen voor onze ogen. Het zal de meesten inmiddels duidelijk zijn dat het Corona virus niet veel meer voorsteld dan een slechte griep, echter zijn de gevolgen voor onze maatschappij en economie desastreus met wereldwijd een golf aan faillissementen en ontslagen als gevolg. Dit raakt iedereen en helaas is ook Naturotheek hier niet immuun voor.

Sinds we te maken kregen met een vrijwel wereldwijde lockdown is de online advertentiemarkt vrijwel geheel ingestort. Natuurlijk u ziet hier nog wel een drietal advertenties staan, maar deze leveren minder dan 25% van wat ze voorheen deden. Het was al niet genoeg om de kosten van het operationeel houden van de website te bekostigen, maar het komt nu niet eens meer halverwege. Tot nu toe paste ik het verschil gewoon bij uit inkomsten vanuit mijn reguliere werkzaamheden, zoals ik al sinds 2014 heb gedaan, maar ook daar heeft het effect van de pandemie zijn uitwerking gehad en zijn ook deze inkomsten meer dan gehalveerd.

Dit brengt me op het punt dat we een keuze moeten maken want na dit vier maanden volgehouden te hebben is de keuze tussen de websites en mijn vaste lasten in zicht gekomen. Omdat ik deze keuze liever niet wil maken heb ik uw hulp ingeroepen met het verzoek, indien u ons werk waardeert en een kleine bijdrage kan missen, om ons uit de brand te helpen met een donatie.

Help Naturotheek te overleven

Met een kleine bijdrage helpt u ons enorm, alle beetjes helpen al is het maar 50 eurocent, want een heleboel kleintjes maken ook een grote bijdrage.

Ik heb hiervoor een speciale rekening geopend bij de Bunq bank waar u heel gemakkelijk een bedrag kunt doneren. Iedere donatie hoe klein ook helpt, dus indien u het kunt permitteren doneert u dan via https://bunq.me/EOverberg ook al is het maar een euro, of zelfs 50 eurocent. Uiteraard zijn grotere donaties ook welkom maar dat laat ik aan u.

Naast mijn eeuwige dank beloof ik ook dat alles boven het streefbedrag zal worden gebruikt voor de projecten en ook garandeer ik u dat dit de eerste en laatste keer zal zijn dat ik op deze wijze om financiële steun vraag. Ik ben al bezig over te stappen op een ander model waarmee ik mijn projecten na deze pandemie bestendig kan maken tegen toekomstige rampspoed en een situatie als waarmee ik nu wordt geconfronteerd zich niet meer voor zal doen. Dat kan echter pas nadat de huidige crisis is bedwongen en ben ik voor nu op dit moment afhankelijk van uw goede wil om een donatie te doen op:

https://bunq.me/EOverberg

Geeft u alstublieft gul zodat de websites de crisis kunnen overleven!

Uiteraard is dit tijdelijk. De pandemie zal weer over gaan, lockdowns zullen verdwijnen en de vraag naar advertentie ruimte als ook vraag naar mijn werkzaamheden zullen weer toenemen, maar als er niets gebeurd vrees ik dat het dan te laat zal zijn. Het zal u allen niet verbazen dat ik niet op overheidssteun hoef te rekenen, maar ik hoop wel op uw steun te mogen rekenen.

Previous Legale cannabis hennepolie behandelt effectief chronische neuropathische pijn
Next De curve afvlakken of de vrijheid afvlakken?

You might also like

Algemeen

Werken genezende kristallen?

Amethist is een prachtige paarse steen. Sommige mensen zien het als een eenvoudig soort kwarts dat een mooi gespreksonderwerp vormt voor de salontafel of misschien zelfs een presse-papier. Maar er

Algemeen

Is Kokosolie is eigenlijk net zo ongezond als rundsvet en boter?

In het recente verleden hebben veel gezondheidsexperts kokosolie aangeprezen als een gezond alternatief voor andere soorten vetten. Maar ondanks een reeks onderzoeken die de gezondheidsvoordelen van deze olie benadrukken, bracht

Algemeen

Dat talkpoeder zo gevaarlijk was wist ik niet. Jij wel?

Talkpoeder komt van het mineraal talk. Het bevat element zoals zuurstof, silicone en magnesium. Als het talk word verpulverd tot poeder is het in staat om vocht te absorberen en