Deze krachtige zelfgemaakte thee geneest gezwollen benen binnen enkele dagen
april 2, 2023 1804 Views

Deze krachtige zelfgemaakte thee geneest gezwollen benen binnen enkele dagen

Luister naar dit artikel

Peterselie wordt vaak toegevoegd bij het koken, maar dit kruid heeft daarnaast ook tal van geneeskrachtige eigenschappen. Dit groene kruid is een nutritionele krachtpatser met vitamine A, B, C en K, en mineralen zoals ijzer en kalium.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het speelt een rol bij het voorkomen van de degeneratieve effecten van diabetes op de lever, houdt de bloedsuikerspiegel in evenwicht en helpt bij een langdurige gewichtsbalans.

Bovendien is aangetoond dat peterselie het risico op kanker verlaagt, de bloedvaten beschermt, ontstekingen in het lichaam bestrijdt, het immuunsysteem stimuleert en beschermt tegen een breed scala aan ziekten – van atherosclerose, diabetes en darmkanker tot astma.

Het is ook een van de meest effectieve manieren om gezwollen voeten op natuurlijke wijze te behandelen. Daarom is het ook populair bij mensen die snel moeten afvallen voor een belangrijke gebeurtenis, omdat het overtollig vocht uit het lichaam verwijdert.

Zwelling in de voeten is het gevolg van de opeenhoping van vocht, bekend als oedeem, dat meestal wordt veroorzaakt door zwangerschap.

Bovendien kan oedeem ook worden veroorzaakt door overmatige consumptie van bewerkte en zoute voedingsmiddelen, een sedentaire levensstijl, PMS en het gebruik van bepaalde medicijnen. Peterselie is een krachtige natuurlijke remedie die al eeuwenlang wordt gebruikt, en het is een van de beste natuurlijke diuretica die we kunnen gebruiken.

Ook ondersteunt het de functie van de nieren, en als deze goed hun werk doen, blijft er minder lang water in het lichaam, waardoor de kans op oedeem kleiner wordt. Bovendien is peterselie rijk aan kalium, dus in tegenstelling tot chemische diuretica zal het een gezond kaliumgehalte in het lichaam behouden.

Hier leest u hoe u thuis peterseliethee kunt bereiden:

Kook een pot water en giet een kopje in een theekopje. Voeg vervolgens verse peterselieblaadjes toe. Laat 5-7 minuten trekken, zeef en drink het op.

Je moet ernaar streven om dagelijks tot twee liter peterseliethee te drinken.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Hoe je koolsap maakt voor het genezen van maag en open zweren
Next Takjes wijsheid: Rozemarijn’s geheim voor harmonie tussen lichaam en geest

You might also like

Natuurlijk genezen

Allemaal aan de mierikswortel! Dit belangrijke keukenkruid bestrijdt kanker

Luister naar dit artikel Mierikswortel bevat kankerbestrijdende stofjes die glucosinolaten worden genoemd. De werking daarvan is nu voor het eerst gedocumenteerd, en wel door wetenschappers van de Universiteit van Illinois.

Natuurlijk genezen

De zaden van een watermeloen verbergen een heleboel geheimen voor onze gezondheid

Luister naar dit artikel Watermeloen zaden zijn goed voor patiënten die met geelzucht, begeleide ziekten of een ontsteking worstelen. Watermeloen zaden bevatten citrulline, dit is een anti-oxidant dat van essentieel belang is

Natuurlijk genezen

4 Voedzame voedingsmiddelen die kunnen helpen de bloeddruk te verlagen

Luister naar dit artikel Veel westerlingen met hypertensie hebben de neiging om voorgeschreven medicijnen te nemen om hun bloeddruk te verlagen, maar veel van deze geneesmiddelen hebben ongewenste bijwerkingen. Afgezien