Dodelijke waarschuwingssignalen voor een hartaanval die alle vrouwen moeten weten (video)

Dodelijke waarschuwingssignalen voor een hartaanval die alle vrouwen moeten weten (video)

Luister naar dit artikel

Veel mensen weten niet dat een vrouw een grotere kans heeft om te overlijden aan een hartaanval dan aan alle vormen van kanker samen of dat meer vrouwen sterven aan hartziekten dan mannen. Hartaandoeningen werden in het verleden gezien als een “mannenkwestie”, zelfs door artsen, ondanks de statistieken die een significante bedreiging voor vrouwen aantonen.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dit gebrek aan bewustzijn van het publiek en de medische gemeenschap presenteert vrouwen met een nog hoger risico op hartaandoeningen en overlijden omdat niemand het vermoedt wanneer het toeslaat.

Feiten en cijfers over hartziekten

Ongeveer 735.000 Amerikanen krijgen jaarlijks een hartaanval.

Hartziekte is de # 1 wereldwijde doodsoorzaak met 17,3 miljoen sterfgevallen per jaar

In de VS is hartziekte de belangrijkste doodsoorzaak van vrouwen

43,8 miljoen vrouwen leven momenteel met een vorm van hartaandoeningen.

Wat is een hartaanval?

Een hartaanval is schade aan een gebied van uw hart zonder zuurstof. De meest voorkomende oorzaak is een verstopping door een vettige substantie genaamd “plaque” in de kransslagaders, de vaten die verantwoordelijk zijn voor het terugvoeren van voedingsstof- en zuurstofrijk bloed naar het hart.

Vroege waarschuwingssignalen van een hartaanval die gemakkelijk kan worden gemist

1. Ongewone vermoeidheid
Let op vermoeidheid die nieuw of plotseling ernstig is. Een gevoel van zwaarte in je borst dat gepaard gaat met vermoeidheid kan ook een vroege waarschuwing zijn.

2. Zweten en kortademigheid.
Let op als u deze symptomen ervaart tijdens het rusten of als ze na het sporten nog erger worden. Als deze symptomen worden ervaren samen met andere symptomen zoals pijn op de borst, ga dan naar de arts.

3. Pijn in andere gebieden dan de borst
Pijn is een signaal om u te laten weten dat iets niet helemaal klopt, maar het verschijnt niet altijd op de exacte locatie van het echte probleem. Kaakpijn, rugpijn of pijn in beide armen kan een vroege waarschuwing zijn voor een hartaanval.

Symptomen die veel voorkomen bij vrouwen tijdens een hartaanval

Een gevoel van knijpen of volheid in elk deel van de borst
Pijn in de arm (en), nek, rug of kaak die geleidelijk of plotseling is, begint mild of onmiddellijk ernstig
Maagpijn of druk
Misselijkheid
Kortademigheid of duizeligheid

Tips om uw risico op een hartaanval te verminderen

De gezondheid van uw kransslagaders speelt een grote rol bij het risico op een hartaanval. Je bloedvaten kunnen beschadigd raken door gifstoffen en ontstekingen, waardoor een omgeving ontstaat waar tandplak zich kan ophopen en dodelijke stolsels kunnen vormen. Maar dit hoeft niet het geval te zijn. Hier zijn enkele preventieve maatregelen die u kunt nemen:

1. Tem de ontsteking met Curcumine
Hoge ontstekingsniveaus worden geassocieerd met een verhoogd risico op kransslagaderaandoeningen en een hartaanval. Supplement met Curcumine, de verbinding die het Indiase kruid, kurkuma, zijn gele kleur geeft. Het is een krachtige ontstekingsremmer waarvan ook is vastgesteld dat deze de vorming van plaque in de slagaders vermindert.

2. Bezuinig op de suiker!
Een onderzoek uit 2014 suggereert dat degenen die tussen 10% en 24% van hun dagelijkse calorieën uit toegevoegde suiker consumeren, een 30% hoger risico op overlijden door hart- en vaatziekten hebben. Suikerconsumptie verlaagt ook het goede (HDL) cholesterol en verhoogt triglyceriden, waardoor uw risico op een hartaanval toeneemt.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Versterking van uw immuunsysteem met gefermenteerd knoflook en honingelixer
Next Een stapsgewijze handleiding voor het maken van zelfgemaakte tincturen

You might also like

Natuurlijk genezen

Deze 4 oude elixers zijn voor gezondheid en de jeugd van je huid.

Luister naar dit artikel Deze oude recepten zijn bewaard gebleven tot op de dag van vandaag, omdat ze “magische vaardigheden” bevatten die je lichaam zullen helpen om herboren te worden.

Natuurlijk genezen

Weegbree, dit doodgewone oprit onkruid, is één van de meest krachtige geneesmiddelen van de natuur!

Luister naar dit artikel Het staat bekend als een hardnekkige onkruid dat opkomt in tuinen, op gazons en zelfs in oprit scheuren. Maar weegbree is een van de meest medicinaal

Natuurlijk genezen

Last van pijnlijke knieën? Met deze handige tips zullen je knieën aanvoelen als NOOIT tevoren!

Luister naar dit artikel Pijnlijke knieën kunnen je behoorlijk belemmeren in het dagelijks leven. De conditie van je knieën is cruciaal voor de kwaliteit van je leven. Steun Naturotheek: Alleen