*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Geef energie een boost door uw stamcellen te vernieuwen en de mitochondriën te regenereren met een natuurlijke verbinding

Geef energie een boost door uw stamcellen te vernieuwen en de mitochondriën te regenereren met een natuurlijke verbinding

Er is veel belangstelling voor het gebruik van stamcelinfusietherapieën, die zowel in de Verenigde Staten als over de hele wereld worden aangeboden. Sommige studies tonen aan dat infusies van exosomen – die gezonde stamcellen op natuurlijke wijze afscheiden – enkele voordelen kunnen bieden. Deze exosomen hebben bepaalde regeneratieve eigenschappen die kunnen werken om functionele cellen te herstellen die nodig zijn voor de levensvatbaarheid van organen en weefselonderhoud.

Hoewel veel mensen echter blijven kijken naar de voordelen van exosome-behandelingen – die voor veel mensen misschien onbereikbaar zijn – houden ze vaak geen rekening met enkele van de benaderingen die u misschien al volgt die kunnen helpen uw bestaande pools van stamcellen te verjongen. Het verhogen van niveaus van sirtuins, het activeren van AMPK en het herstellen van uw NAD + -niveau bieden allemaal een aantal uitstekende manieren om zelf de stamcellen te vernieuwen die u al hebt om ziekte te voorkomen en de levensduur te verlengen.

Studies onthullen de sleutel tot het stimuleren van uw cellulaire energie

Allereerst, wat is NAD +? Het is een verbinding die in elke cel zit en essentieel voor de productie van celenergie. Maar recent onderzoek toont aan dat het veel meer doet.

Veel verschillende eiwitten in uw cellen vereisen dat deze natuurlijke verbinding goed werkt, inclusief sirtuins – cellulaire bewakers die werken om cellen te beschermen tegen DNA-schade die kan leiden tot leeftijdgerelateerde gezondheidsproblemen. Er zijn ook aanwijzingen dat sirtuins helpen beschadigde en oude mitochondriën te vervangen door nieuwe, gezonde mitochondriën – de krachtcentrale van elke cel – wat resulteert in een verbeterde mitochondriale functie.

Door het NAD + -niveau te verhogen, is het mogelijk om AMPK-activiteit te bevorderen, een enzym dat het metabolisme helpt stimuleren en beschermt tegen diabetes en obesitas. Het moduleert ook p53, een tumoronderdrukkend gen dat helpt beschermen tegen kanker door beschadigd DNA te repareren, en remt NF-kB, een soort eiwit dat gebonden is aan chronische ontsteking.

Hoe verhoog je die niveaus van NAD +? Studies tonen aan dat het nemen van een nicotinamide-ribosidesupplement een gemakkelijke manier is om de niveaus van deze natuurlijke verbinding te verhogen, omdat het in het lichaam wordt omgezet in NAD +. Studies tonen aan dat het dagelijks innemen van 300 mg nicotinamide-riboside gepaard gaat met een toename van 51% van de NAD + cellulaire niveaus.

Het verhogen van NAD + -niveaus biedt meerdere belangrijke gezondheidsvoordelen

Verhoog uw NAD + -niveau door nicotinamide-riboside in te nemen biedt een aantal belangrijke en goed gedocumenteerde gezondheidsvoordelen, waaronder:

Verhoogde levensduur: meerdere onderzoeken tonen aan dat het verhogen van NAD + -niveaus helpt om het leven te verlengen
Verbeterde gezondheid van de hersenen: Onderzoekers hebben ontdekt dat nicotinamide-ribosidesupplementen cognitieve tekorten ongedaan maken en het geheugen verbeteren en nuttig kunnen zijn voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer.
Verbetering van de fysieke prestaties: in onderzoeken bij de oudere man, binnen slechts twee uur na inname van nicotinamide-riboside, namen de NAD + -niveaus toe en genoten ze van verbetering van de fysieke prestaties en verminderde problemen met vermoeidheid.
Verbeterde cardiovasculaire gezondheid: onderzoek ondersteunt het vermogen van nicotinamide riboside om organen in het cardiovasculaire systeem te beschermen en vermindert het risico op hartaandoeningen.
Lager risico op metabole stoornissen en obesitas: het verhogen van NAD + helpt de productie van sirtuins te stimuleren – wat het metabolisme verbetert en kan helpen beschermen tegen metabool syndroom, diabetes en gewichtstoename.
Verbeterde slaap: NAD + heeft het potentieel om circadiane ritmes opnieuw in evenwicht te brengen, waardoor de slaap wordt verbeterd.
Nicotinamide-riboside kan oraal worden ingenomen en is in deze vorm zeer biologisch beschikbaar. Regelmatige aanvulling met dit supplement kan uw NAD + -niveau verhogen, waardoor uw risico op leeftijdgerelateerde gezondheidsproblemen wordt verminderd en veel gezondheidsvoordelen worden geboden.

Natuurlijk, zoals we altijd suggereren – praat vooral met uw integrale zorgverlener voordat u belangrijke veranderingen in uw levensstijl aanbrengt, vooral als u weinig energie hebt. Het is altijd goed om hulp te hebben bij het werken aan het verbeteren van je gezondheid.

Bronnen:

Previous Hoe u snel en gemakkelijk een olielamp kunt maken
Next Wombats zijn de helden van de Australische branden, die dieren onderbrengen in hun holen

You might also like

Natuurlijk genezen

8 huismiddeltjes voor spataderen

Spataderen zijn ongemakkelijke vergrote aders die om verschillende redenen verschijnen, waaronder zwangerschap en familiegeschiedenis. Een operatie ondergaan om deze aderen te corrigeren, is niet iets dat mensen meteen willen proberen.

Natuurlijk genezen

Deze ingrediënten helpen bij spijsverteringsproblemen!

Heel veel Nederlanders hebben last van spijsverteringsproblemen. De oorzaak hiervan kan erg verschillend zijn. Zo kan het onder andere komen door een chronische afwijking bij je organen maar je voedsel

Natuurlijk genezen

Wikkel je been met kool gedurende 1 uur en dit zal gebeuren met je gewrichtspijn

Kool is een zeer voedzame groente met zeer weinig calorieën. Het is rijk aan vitamine C, K en kalium. Kool is een van de voedingsmiddelen die helpt in de strijd