Geef energie een boost door uw stamcellen te vernieuwen en de mitochondriën te regenereren met een natuurlijke verbinding

Geef energie een boost door uw stamcellen te vernieuwen en de mitochondriën te regenereren met een natuurlijke verbinding

Luister naar dit artikel

Er is veel belangstelling voor het gebruik van stamcelinfusietherapieën, die zowel in de Verenigde Staten als over de hele wereld worden aangeboden. Sommige studies tonen aan dat infusies van exosomen – die gezonde stamcellen op natuurlijke wijze afscheiden – enkele voordelen kunnen bieden. Deze exosomen hebben bepaalde regeneratieve eigenschappen die kunnen werken om functionele cellen te herstellen die nodig zijn voor de levensvatbaarheid van organen en weefselonderhoud.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hoewel veel mensen echter blijven kijken naar de voordelen van exosome-behandelingen – die voor veel mensen misschien onbereikbaar zijn – houden ze vaak geen rekening met enkele van de benaderingen die u misschien al volgt die kunnen helpen uw bestaande pools van stamcellen te verjongen. Het verhogen van niveaus van sirtuins, het activeren van AMPK en het herstellen van uw NAD + -niveau bieden allemaal een aantal uitstekende manieren om zelf de stamcellen te vernieuwen die u al hebt om ziekte te voorkomen en de levensduur te verlengen.

Studies onthullen de sleutel tot het stimuleren van uw cellulaire energie

Allereerst, wat is NAD +? Het is een verbinding die in elke cel zit en essentieel voor de productie van celenergie. Maar recent onderzoek toont aan dat het veel meer doet.

Veel verschillende eiwitten in uw cellen vereisen dat deze natuurlijke verbinding goed werkt, inclusief sirtuins – cellulaire bewakers die werken om cellen te beschermen tegen DNA-schade die kan leiden tot leeftijdgerelateerde gezondheidsproblemen. Er zijn ook aanwijzingen dat sirtuins helpen beschadigde en oude mitochondriën te vervangen door nieuwe, gezonde mitochondriën – de krachtcentrale van elke cel – wat resulteert in een verbeterde mitochondriale functie.

Door het NAD + -niveau te verhogen, is het mogelijk om AMPK-activiteit te bevorderen, een enzym dat het metabolisme helpt stimuleren en beschermt tegen diabetes en obesitas. Het moduleert ook p53, een tumoronderdrukkend gen dat helpt beschermen tegen kanker door beschadigd DNA te repareren, en remt NF-kB, een soort eiwit dat gebonden is aan chronische ontsteking.

Hoe verhoog je die niveaus van NAD +? Studies tonen aan dat het nemen van een nicotinamide-ribosidesupplement een gemakkelijke manier is om de niveaus van deze natuurlijke verbinding te verhogen, omdat het in het lichaam wordt omgezet in NAD +. Studies tonen aan dat het dagelijks innemen van 300 mg nicotinamide-riboside gepaard gaat met een toename van 51% van de NAD + cellulaire niveaus.

Het verhogen van NAD + -niveaus biedt meerdere belangrijke gezondheidsvoordelen

Verhoog uw NAD + -niveau door nicotinamide-riboside in te nemen biedt een aantal belangrijke en goed gedocumenteerde gezondheidsvoordelen, waaronder:

Verhoogde levensduur: meerdere onderzoeken tonen aan dat het verhogen van NAD + -niveaus helpt om het leven te verlengen
Verbeterde gezondheid van de hersenen: Onderzoekers hebben ontdekt dat nicotinamide-ribosidesupplementen cognitieve tekorten ongedaan maken en het geheugen verbeteren en nuttig kunnen zijn voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer.
Verbetering van de fysieke prestaties: in onderzoeken bij de oudere man, binnen slechts twee uur na inname van nicotinamide-riboside, namen de NAD + -niveaus toe en genoten ze van verbetering van de fysieke prestaties en verminderde problemen met vermoeidheid.
Verbeterde cardiovasculaire gezondheid: onderzoek ondersteunt het vermogen van nicotinamide riboside om organen in het cardiovasculaire systeem te beschermen en vermindert het risico op hartaandoeningen.
Lager risico op metabole stoornissen en obesitas: het verhogen van NAD + helpt de productie van sirtuins te stimuleren – wat het metabolisme verbetert en kan helpen beschermen tegen metabool syndroom, diabetes en gewichtstoename.
Verbeterde slaap: NAD + heeft het potentieel om circadiane ritmes opnieuw in evenwicht te brengen, waardoor de slaap wordt verbeterd.
Nicotinamide-riboside kan oraal worden ingenomen en is in deze vorm zeer biologisch beschikbaar. Regelmatige aanvulling met dit supplement kan uw NAD + -niveau verhogen, waardoor uw risico op leeftijdgerelateerde gezondheidsproblemen wordt verminderd en veel gezondheidsvoordelen worden geboden.

Natuurlijk, zoals we altijd suggereren – praat vooral met uw integrale zorgverlener voordat u belangrijke veranderingen in uw levensstijl aanbrengt, vooral als u weinig energie hebt. Het is altijd goed om hulp te hebben bij het werken aan het verbeteren van je gezondheid.

Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Hoe u snel en gemakkelijk een olielamp kunt maken
Next Wombats zijn de helden van de Australische branden, die dieren onderbrengen in hun holen

You might also like

Natuurlijk genezen

Cruciale tekenen van slechte circulatie en geblokkeerde slagaders. Dit is wat je er aan kunt doen

Luister naar dit artikel Vermoeidheid bij lopen en krampen of pijn in uw onderste ledematen kan betekenen dat u perifere vaatziekte of PAD heeft. De American Heart Association (AHA) zegt

Natuurlijk genezen

Rauwe spinazie gekoppeld aan 5 belangrijke gezondheidsvoordelen

Luister naar dit artikel Rauwe spinazie is een van de beste natuurlijke bronnen van luteïne, en deze natuurlijk voorkomende carotenoïde is jarenlang onderzocht op zijn vermogen om het gezichtsvermogen te

Natuurlijk genezen

Moeite met in slaap vallen? Met deze tips ben je zo in dromenland!

Luister naar dit artikel Slaap is essentieel voor de gezondheid, van structureel slechte slaap word je ziek. Maar wat is slaap nu eigenlijk en wat kun je doen om beter