*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Gun jezelf elke nacht een extra uur betere slaap door op 3 punten in je lichaam te drukken!
juni 16, 2016 7845 Views

Gun jezelf elke nacht een extra uur betere slaap door op 3 punten in je lichaam te drukken!

Acupunctuur en acupressuur zijn technieken die al duizenden jaren worden toegepast door mensen die werken met alternatieve geneeswijzen. Er zijn namelijk een flink aantal punten in je lichaam die een bepaald orgaan of bepaald probleem kunnen oplossen. Alleen door ze te stimuleren!

Klinkt misschien een beetje zweverig, maar er zijn duizenden onderzoeken die laten zien dat dit wel degelijk werkt! Zo zijn er ook speciale drukpunten die helpen met het verbeteren van je nachtrust. Ik sliep altijd een beetje slecht en onrustig. Ik heb een stressvolle baan en een vol huis met drukke kinderen, dus ik pak wat ik pakken kan.

Dit punt wordt het K1 drukpunt genoemd. Deze vind je onder de bal van je voet. Masseer dit punt 30 seconden lang. Neem 5 seconden pauze en druk nog eens 30 seconden op dit punt. Je zult je direct rustiger voelen. Bovendien is het vooral heel erg prettig als iemand anders het doet, dus zet je man of vrouw in en laat je verwennen!

dp1

Het tweede drukpunt is de innerlijke poort . Deze ligt ongeveer 3 vingers onder je pols. Beweeg je vingers erover heen en druk 20 seconden op het punt TUSSEN de pezen.

dp2

Het laatste punt is het zogenaamde LV3 punt. Deze  vindt je tussen de grote teen en de teen die ernaast zit (zie foto). Masseer dit punt ongeveer 5 seconden lang.

dp3

Het is niet voor niets dat deze technieken al millenia lang worden gebruikt, dus probeer het uit en vergeet dit artikel niet te delen met al je vrienden op Facebook! Slaap lekker!

Previous Door het gebruik van deze vitamine heb je geen last van muggen in de zomer!
Next Ik geloof mijn ogen niet. DIT wondermiddel helpt fantastisch tegen spataderen!

You might also like

Natuurlijk genezen

Oma weet welke huismiddelen goed zijn voor je gezondheid.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Oma’s zitten vol wijsheden en deze delen ze maar al te graag met ons. Nou moeten wij wel

Natuurlijk genezen

Een medicijn voor artritis, ischias, reuma, en gewrichtspijnen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Duits-Amerikaanse “vader” van rauw voedsel, en auteur van Leven zonder ziekte, Ernst Günter publiceerde ooit een interessant recept

Natuurlijk genezen

Ken jij kefir? Dit zijn 9 bewezen gezondheidsvoordelen van kefir.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Kefir is een fris zure zuiveldrank welke ontstaat door kefir toe te voegen aan melk. Het is hoog

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply