Het COVID-experiment: bent u gedekt?
april 19, 2021 2784 Views

Het COVID-experiment: bent u gedekt?

Luister naar dit artikel

Waarom struikelen mensen die het jaarlijkse griepvaccin hebben vermeden plotseling over zichzelf om een ​​experimentele injectie te injecteren? Waarom doen ze het met zoveel onbeantwoorde vragen?


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Welke ingrediënten zitten er in de shot? Wat biedt het? Zul je onoverwinnelijk zijn?

Wat zijn de bekende en onbekende gevolgen van een experimentele prik? Wat als er iets mis gaat?

Om deze vragen te beantwoorden, ter verdediging van uw gezondheid, kan het nuttig zijn om het beroemde axioma van Donald Rumsfeld toe te passen, dat hij deelde tijdens een briefing van het Ministerie van Defensie in 2002:

Er zijn bekende dingen, dingen waarvan we weten dat we ze weten; en er zijn bekende onbekenden, dingen waarvan we weten dat we ze niet weten. Maar er zijn ook onbekende onbekenden, dingen die we niet weten, weten we niet. – Donald Rumsfeld, 12 februari 2002, nieuwsbriefing van het Amerikaanse ministerie van Defensie

Als u instemt met het onderwerp van een experiment, bent u dan door uw verzekeringsmaatschappij gedekt voor onvoorziene schade? Bevindt u zich in het rijk van bekende bekende of onbekende onbekenden? Of ergens tussenin?

I. Identificeer de bekende bekendheden:

De reguliere media kondigen zich al maanden aan als poortwachter van uw gezondheidsinformatie voor alles wat met COVID te maken heeft. Het rapporteerde voor het eerst dat de Pfizer- en Moderna COVID-injecties infectie van het Coronavirus niet voorkomen. Later wisten ze niet zeker of hun producten de overdracht voorkwamen. Vervolgens meldde een onderzoek uit april 2021 dat COVID-varianten nog steeds gevaccineerde mensen kunnen infecteren. Het verhaal veranderde opnieuw in dezelfde maand: “Een nieuwe studie toont aan dat het Pfizer-vaccin overdracht voorkomt.”

Dit is het rijk van de Known Knowns, met het voorbehoud dat wat we weten op elk moment kan veranderen.

Overdracht van wat precies? Wie weet.

De reguliere media hebben maandenlang de overdracht van een ‘dodelijk virus’ gepromoot, maar hebben niet vermeld dat het Coronavirus, ook bekend als Covid-19, nooit echt is geïsoleerd. In december 2020-onderzoeken waren “geen gekwantificeerde virusisolaten van de 2019-nCoV beschikbaar.” Zie CDC-document van december 2020, pagina 43. Het document vermeldt ook dat testen op “het virus” jammerlijk ontoereikend is. Pagina 41: “Deze test kan ziekten niet uitsluiten die worden veroorzaakt door andere bacteriële of virale pathogenen.”

Als er geen bekend virus is en geen nauwkeurige test, hoe kan er dan een effectief viraal vaccin zijn? Een experimenteel vaccin dus!

Zou de echte bedreiging in plaats daarvan een bacterie kunnen zijn, zoals Dr. Fauci suggereerde in een artikel in Journal of Infectious Diseases uit 2008, over de laatste grote pandemie?

Zou de echte bedreiging de geadverteerde remedie kunnen zijn?

In januari 2021 meldde CNN: “Schrik niet als mensen sterven nadat ze het vaccin hebben ingenomen.” Is dat de reden waarom het aantal doden nu enorm stijgt in Brazilië?

Zou de echte dreiging de Grote Drie vaccinproducenten kunnen zijn, Pfizer, Johnson & Johnson, AstraZeneca, wiens rapsheets zo lang zijn dat het gepeupel er onschuldig uitziet? Moderna beweert dat zijn vaccin in feite “een computerbesturingssysteem” is. Is dat de reden voor meer bijwerkingen dan de andere?

Maandenlang meldden de Centers for Disease and Control and Prevention (CDC) stilletjes op hun website dat slechts 6% van de sterfgevallen in het afgelopen jaar te wijten is aan een syndroom van symptomen dat ‘COVID’ wordt genoemd. De regering meldde dat 97% van de mensen met COVID de griepachtige symptomen van COVID overleeft. En al die tijd heeft Anthony Fauci zijn mening in de NEJM van 26 maart 2020 nooit ingetrokken dat “Covid-19 uiteindelijk meer verwant kan zijn aan die van een ernstige seizoensgriep (met een sterftecijfer van ongeveer 0,1%).”

Er worden verhalen gepost over met Covid gevaccineerde mensen die positief testen op Covid. Er zijn twee mogelijke redenen voor deze uitkomst:

ontvangers die het masker maandenlang droegen in een poging de overdracht van SARS-COV te voorkomen, hebben zojuist die eiwitsequentie in hun lichaam geïnjecteerd.
Microben verschuiven om zich aan te passen aan hun omgeving, net als mensen. Varianten worden altijd verwacht, vooral na vaccinatie.
Het is algemeen bekend onder de vaccinwetenschappelijke gemeenschap dat vaccins varianten veroorzaken, net als bij Bordetella pertussis, een bacterie die de schuld krijgt van kinkhoest, die zich aanpaste om het vaccin te overleven. Met andere woorden, het vaccin verminderde de effectiviteit van het vaccin door een sterkere bacterie te creëren. Volgens de auteurs van de studie van New England Journal of Medicine uit 2013, “aanpassing van B. pertussis aan de selectiedruk van vaccins.” In feite verminderen vaccins het aangeboren immuunsysteem van het lichaam, uw natuurlijke afweersysteem.

II. Identificeer de bekende onbekenden

Hier komen de varianten!

Experts zeggen dat de recente Britse B.1.1.7-variant de meest besmettelijke en dominante variant is van het virus dat ze niet kunnen isoleren. Waarom slaan wetenschappers alarm over varianten als ze weten hoe ze worden uitgebroed?

Het is om mensen te laten wennen aan het idee van meerdere toekomstige variantvaccins, die nieuwe varianten creëren.

Het mediabericht is “Verwacht ziek te zijn”.

Met wat precies? Wie weet…

Bekende onbekenden zijn gemengde berichten. Tegenstrijdige berichten dienen om een ​​spook van verwarring en angst in stand te houden. Het is allemaal propaganda. In de VS is het legaal dat de regering en de media samenwerken om het Amerikaanse volk te propageren. Zie de Smith-Mundt Modernization Act van 2012.

Maandenlang hebben de regering en de media een complot opgezet om Amerikaanse burgers te dwingen een nieuw type vaccin te accepteren door een nationaal tekort aan COVID-prikken te melden en vervolgens een wereldwijd tekort. Tegelijkertijd maakten ze niet bekend dat COVID-shots experimenteel zijn en niet zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Een FDA “OK” is geen formele goedkeuring. Vanaf april 2021 heeft de FDA slechts één antiviraal geneesmiddel goedgekeurd, genaamd Veklury (algemeen bekend als remdesivir) om COVID te behandelen. Alle COVID-injecties zijn alleen geautoriseerd voor gebruik in noodgevallen (EUA). Hoe beschermt u uzelf? Welke invloed heeft dit op uw verzekeringsdekking? Zie deel III

Is COVID een humanitaire of militaire operatie?

Waarom heeft Moderna geen $ 20 miljoen van DARPA bekendgemaakt voor de ontwikkeling van patenttechnologie voor vaccins die tegenwoordig wordt gebruikt? Analyseer de taal die in de media wordt gebruikt. In veel delen van de wereld wordt vaccinatie ingezet in de strijd tegen COVID. Luister als voorbeeld naar dit interview met de Chief Scientist van de Wereldgezondheidsorganisatie:

Deze vaccins worden op grote schaal ingezet …… de voordelen wegen duidelijk zwaarder dan de risico’s, niets is 100% veilig… We moeten waken. We hebben landen gevraagd hun veiligheidstoezicht op te voeren…. Maar op dit moment is het baten-risicoprofiel duidelijk in het voordeel van het vaccin…. Tienduizend mensen per dag sterven en de vaccins zijn zeer effectief … * even effectief bij 65-minners als bij 65-plussers. … We moeten voorzichtig zijn. We willen mensen niet in verwarring brengen door angst te veroorzaken. Er zijn al veel mensen die vragen hebben en onzeker zijn over de werkzaamheid van de vaccins omdat ze in recordtempo ontwikkeld zijn…. we moeten mensen geruststellen en ervoor zorgen dat vaccins op grote schaal door de bevolking worden opgenomen, anders zullen we niet de doelen bereiken die we willen om deze pandemie te beheersen. – Dr. Soumya Swaminathan, W.H.O. Hoofd wetenschapper

* Opmerking: de CDC meldt dat 8 van de 10 COVID-sterfgevallen worden gemeld bij 65-plussers.

De CDC en FDA vertellen wat ze injecteren: Coronavirus Disease. Vervolgens keren ze zich in een gezamenlijke verklaring om en vertellen u dat u de injectie niet mag krijgen vanwege “zeldzame” gevallen van bloedstolsels. Eerst bevestigde AstraZeneca een mogelijk verband tussen zijn prik en bloedstolsels. Sindsdien hebben 18 landen hun vaccin opgeschort. Vervolgens werd Johnson & Johnson aangevallen en Wisconsin stopte het gebruik ervan.

Toch adviseert de geneesmiddelenregulator van de EU om alternatieve experimentele vaccins te nemen. De WHO. verzekert dat de vaccins allemaal veilig zijn.

Terwijl reguliere medische functionarissen zoals Dr. Fauci erop staan ​​dat mRNA iemands DNA niet zal wijzigen, geeft de NIH (de organisatie waarmee Fauci een partnerschap aangaat) openlijk toe dat dit het geval is.

De reguliere media maken bekend dat je mag verwachten ziek te worden na een injectie als je immuunsysteem goed werkt. Verwart vervolgens de boodschap door te vragen: Als u niet ziek wordt na uw injectie, betekent dit dan dat uw immuunsysteem niet werkt? Zie deel IV voor een ander antwoord.

Hoewel veel mensen weten dat vaccins en hun adjuvantia schade veroorzaken, meestal auto-immuunziekten, is een belangrijke onbekende dat vaccinbedrijven niet aansprakelijk zijn voor verwondingen of sterfgevallen als gevolg van hun producten. Met andere woorden, u kunt vaccinproducenten niet aanklagen voor bijwerkingen of directe effecten van hun producten. Ook vergoedt de overheid u geen schade. Dus wie is er verantwoordelijk voor schade?

U, de ontvanger, neemt alle risico’s op zich.

III. Identificeer de onbekende onbekenden

Als u heeft ingestemd om deel te nemen aan het COVID-experiment en u ervaart verwondingen die medische aandacht vereisen, bent u dan gedekt door uw verzekering?

Dit is het rijk van de onbekende onbekenden.

India en andere landen navigeren sinds december 2020 door dit rijk:

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het onwaarschijnlijk dat bestaande ziektekostenverzekeringen de kosten van vaccinatie en eventuele bijwerkingen dekken. Alleen beleid dat puur is ontworpen voor het vaccinatieproces van Covid-19 – dat is er momenteel niet – zal de kosten dekken.

Vóór COVID-vaccins waren nadelige gezondheidseffecten zelden officieel gecorreleerd met een vaccin. In gevallen waarin nadelige effecten zijn bewezen, zoals bij het orale poliovaccin, zijn er weinig of geen uitbetalingen in het particuliere Vaccine Court-systeem.

Hoewel de CDC adverteert dat vaccins “veilig en effectief” zijn, zijn er geen onderzoeken gedaan naar de veiligheid van het volledige aanbevolen schema voor kindervaccins (geboorte tot 18 jaar). Sinds 1986, toen de National Childhood Vaccine Injury Act werd ingevoerd, zijn er geen veiligheidsrapporten over vaccins ingediend door het Department of Health and Human Services, zoals vereist door de wet van 1986.

Als verzekeringsmaatschappijen besluiten om COVID-gerelateerde nadelige effecten te dekken, zijn hun polissen beperkt in omvang en looptijd. Momenteel zijn er in India speciale gevallen voor alleen Covid-19-claims, met een dekking van 3,5 maanden, 6,5 maanden en 9,5 maanden. In Korea wordt de dekking van de ziektekostenverzekering voor COVID aangeboden als een afzonderlijke polis en vervalt deze na één jaar.

Heeft u contact opgenomen met uw verzekeringsmaatschappij om de vraag van een miljoen dollar te stellen?

Onthoud dat COVID-prikken niet door de FDA zijn goedgekeurd. Verzekeringsmaatschappijen zijn niet geneigd om geld te verliezen. Het afdekken van hun weddenschappen is een manier voor verzekeringsmaatschappijen om te voorkomen dat ze opdraaien voor de uiteindelijke kosten. Maar zijn dat niet de uiteindelijke kosten waarom mensen überhaupt een verzekering nemen?

Als u uw verzekeringsmaatschappij benadert om te betalen voor iets buiten een reeds bestaande aandoening, verwacht dan hun vraag te beantwoorden: “Heeft u ooit een COVID-vaccin gehad?”

IV. Jezelf genezen

De algemene boodschap is slechts de helft van het verhaal. Je lichaam is gemaakt om zichzelf te genezen als je het juiste gereedschap krijgt, dat zijn de gereedschappen van de natuur.

Dit bericht wordt niet gepubliceerd door reguliere poortwachters. U hoeft zich niet te laten verwarren door gemengde berichten of u bedreigd te voelen door onzichtbare virussen. U hoeft voor geen enkele microbe bang te zijn als uw aangeboren immuunsysteem uw ingebouwde verdediging is om uw gezondheid te beschermen. Het enige dat nodig is, is een sterke basis.

Uw immuunsysteem is uw directe lijn naar zelfgenezing. En het liegt niet. Maar het kan worden aangetast door angst. Een sterke immuniteit betekent een gezonde geest en een gezond lichaam. Als u zich ziek voelt, spreekt uw lichaam tegen u in de taal van de symptomen. Symptomen geven aan dat gifstoffen uw afweer hebben aangetast en uw aangeboren immuunsysteem hebben geactiveerd. Symptomen geven aan dat uw immuunsysteem in perfecte staat verkeert. Luister naar de wijsheid van je lichaam. Je bent je eigen genezer.

Symptomen laten alleen zien waar u uit balans bent en dat uw lichaam uw steun nodig heeft om de schade ongedaan te maken. Alle ziekte is één ziekte, toxemie genaamd, een abnormale toestand die verband houdt met de aanwezigheid en opslag van giftige stoffen in het bloed. Om uw symptomen verder te onderdrukken, is het probleem dieper te duwen en een groter probleem te creëren dat zich uiteindelijk zal voordoen om zichzelf aan te kondigen, wanneer u het het minst verwacht. Het genezen van de schade is om het lichaam te helpen de gifstoffen uit te drukken of naar buiten te duwen en je weer in balans te brengen.

De waarheid is eenvoudig omdat de waarheid individueel is, net zo individueel als uw immuunsysteem. Jouw waarheid is niet de waarheid van iemand anders, dus het is niet nodig om over de definitie van Waarheid te discussiëren. Evenwicht is de sleutel tot gezondheid. Evenwicht wordt weerspiegeld in de aard van elk individu. Omdat ieder van ons uniek is, bestaan ​​er onbeperkte opties op het gebied van zelfgenezing. Je kunt ervoor kiezen om te werken met een systeem van poortwachters of je kiest ervoor om aan jezelf te werken, begeleid door een natuurgeneeskundige.

Kent u het hele verhaal, de belangrijkste vraag die u uzelf moet stellen? Als geneesmiddelen- en verzekeringsmaatschappijen niet achter hun experimentele producten staan, waarom zou u dat dan doen?

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Botte WAARHEID: Krijg GEEN tekort aan DEZE essentiële voedingsstof
Next Kruiden voor nierproblemen: 7 aanbevolen plantaardige stoffen

You might also like

Algemeen

Gezond zijn dat wil iedereen

Gezond zijn dat wil iedereen Gezond zijn dat wil iedereen maar waar eten en drinken mensen dan vaak zo ongezond? Groenten, fruit en noten, je hoort vaak mensen klagen over

Algemeen

Een 70-jarige oma maakte al 52 stranden schoon in 2018 om onze planeet te helpen

Luister naar dit artikel We hebben geen reserveplaneet, maar sommige mensen nemen de onze nog steeds als vanzelfsprekend. We zijn omringd door bergen plastic en chemicaliën en er is geen

Algemeen

Tientallen ‘uitgestorven’ wezens gevonden die leven in ‘Verloren Stad’ diep in het regenwoud gevonden

Luister naar dit artikel Een gespecialiseerd team van natuurwetenschappers heeft gevonden wat een oase lijkt te zijn diep in het regenwoud van Honduras dat wemelt van tientallen zeldzame en bedreigde