*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hierdoor kan voorverpakte sla levensgevaarlijk zijn!
april 29, 2017 5884 Views

Hierdoor kan voorverpakte sla levensgevaarlijk zijn!

Ben jij soms ook zo lui om sla zelfs te snijden of vind je de varianten van de voorverpakte sla gewoon lekkerder? Wij hebben slecht nieuws voor alle sla-lovers die de voorverpakte sla kopen.

Een universiteit van Leicester in Engeland heeft namelijk ontdekt dat het vocht wat onderin je sla zak kan drijven een warm nest is voor bacteriën zoals salmonella. Oeps, dat is niet best! Van deze bacterie kun je namelijk enorm ziek van worden en zelfs een voedselvergiftiging van oplopen.

Als het sap van de beschadigde slabladeren in een gesloten plastic zak begint te lekken, dan groeien de salmonella bacteriën. Dit is zelfs wanneer de sla in de koelkast ligt.

Het sap verwerkt natuurlijk niet uit zichzelf bacteriën, maar helpt wel een handje mee met het verspreiden van de micro-organismen die in jouw slazak terecht zijn gekomen tijdens het telen van de groente of het verpakkingsproces.

Ben je benieuwd naar het filmpje van de Universiteit? Bekijk hem hieronder!

 

Nu is het natuurlijk niet nodig dat je voorverpakte sla helemaal hoeft te skippen uit je eetpatroon. De onderzoekers zeggen zelf ook regelmatig voorverpakte sla te eten. Wel belangrijk is het om de uiterlijke houdbaarheidsdatum goed te checken, maar ruik het zakje ook goed en kijk of alle blaadjes nog vers ogen. Ontwijk sla die er een beetje papperig uitziet of met een laag vocht.

Previous Steeds terugkerende blaasontsteking? Met deze voeding voorkom je dit!
Next Last van vliegen in huis? Deze handige truc zal het probleem ONMIDDELLIJK oplossen!

You might also like

Algemeen

Om DEZE reden worden je witte t-shirts soms geel onder je oksel. EN zo kom je er vanaf!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Heb je ook vaak dat je witte shirts geel gaan kleuren onder je oksels en schaam je, je

Algemeen

HET DRINKEN VAN DIT DRANKJE HEEFT HAAR HERSENEN GEKOOKT. HOE ZE ER NU UITZIET GELOOF JE NIET.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Drink nooit teveel RedBull. Neem een meisje van 16 die knap en populair is. Als je haar onder

Algemeen

Bijen houden absoluut van cannabis en het zou hun populaties kunnen helpen herstellen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De hele wereld maakt zich zorgen over de alarmerende achteruitgang van de bijenpopulaties sinds de jaren negentig. Tegelijkertijd