*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Last van vliegen in huis? Deze handige truc zal het probleem ONMIDDELLIJK oplossen!
april 29, 2017 13666 Views

Last van vliegen in huis? Deze handige truc zal het probleem ONMIDDELLIJK oplossen!

Het lekkere weer komt er weer aan, dat betekent vaak de ramen en deuren openzetten. Maar helaas komen dan ook veel vliegen en andere insecten een kijkje nemen.

Er is niks irritanter dan zo’n vervelende vlieg in je keuken, tuin of slaapkamer. Gelukkig kun je met behulp van deze handige truc ervoor zorgen dat vliegen je woonkamer voortaan mijden. Alles wat je hiervoor nodig hebt is kruidnagel.

In de keuken heb ik afgelopen weekend een bakje met water en kruidnagel neergezet en in de woonkamer heb ik wat kruidnagel in de kaarsen gestopt. Het resultaat? Geen vlieg meer te bekennen! Het werkt echt fantastisch.

Wat je ook kunt doen is een citroen doormidden snijden en in beide helften wat kruidnagels steken. Leg deze op de tuintafel, op het randje van je balkon of zelfs op je nachtkastje. De geur stoot insecten af, en het ziet er ook nog eens best fleurig uit, toch?

Kruidnagel bestrijdt ook mieren en wespen

Kruidnagel schijnt ook goed te helpen tegen mieren en wespen, maar dat heb ik zelf nog niet uitgetest. Dus als je de volgende keer een vervelende vlieg in je huis hebt, zet dan simpelweg een bakje met water en kruidnagel neer of snijd een citroen doormidden en steek er wat kruidnagels in. Vergeet deze nuttige tips niet te delen met je vrienden, zo helpen we elkaar van die vervelende vliegen af!

Previous Hierdoor kan voorverpakte sla levensgevaarlijk zijn!
Next Waarom wandelen beter is voor je brein dan fietsen

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Maak jouw oude kussen weer zó goed als nieuw met slechts 4 ingrediënten. ZO handig!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een lekker kussen op bed is een belangrijk onderdeel van een goede nachtrust. Nu verkleuren kussens na verloop

Bouwen en Verbouwen

Met deze 5 stappen creëer je een eindeloze voorraad bosbessen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Naast de overheerlijke smaak van bosbessen, hebben ze ook vele voordelen voor je gezondheid. Ze bevatten namelijk antioxidanten

Bouwen en Verbouwen

Een ei bewaren in de achtertuin, waarom zou je dat doen? Om deze geniale reden!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De tuin – voor de één een verschrikking omdat hij onderhoud nodig heeft, voor de ander een ware