Hoe elk orgaan te ontgiften om nooit meer ziek of moe te worden

Hoe elk orgaan te ontgiften om nooit meer ziek of moe te worden

Luister naar dit artikel

Heb je gemerkt dat steeds meer mensen, zelfs de jongere, ziek worden van chronische aandoeningen, kanker of auto-immuunziekten? Bijgevolg kunnen de giftige stoffen in het milieu onze genen veranderen, wat leidt tot lichamelijke aandoeningen.

Genetische verstoring gebeurt door stress, spirituele oppervlakkigheid, hormoonontregelaars, parasieten, virussen, bacteriën, suiker, geraffineerde koolhydraten en voedselachtige producten, pesticiden en zware metalen.

Het immuunsysteem is briljant geconstrueerd, dus het kan toxines verdrijven met koorts, diarree en braken. Maar als een nogal stille toxine het systeem vaak aanvalt, zal het een auto-immuunziekte veroorzaken.

Auto-immuunziekten zijn aandoeningen waarbij de immuniteit is verdwenen, waardoor het lichaam zichzelf aanvalt. Het resterende ‘gif’ gaat door met het veranderen van het immuunsysteem.

Veel auto-immuunziekten worden veroorzaakt door het eten van voedsel, omdat suiker, tarwe, pesticiden, gluten, zware metalen en genetisch gemodificeerde organismen uitzetting en eventuele pH-veranderingen veroorzaken.

Zure blokkers zoals Pepcid, Nexium, Prilosec of dieet kunnen de pH hoger maken dan 3, waardoor de afgifte van pepsine stopt. Pepsine is cruciaal voor de afbraak van eiwitten.

Deze overtollige eiwitten lekken door de doorlaatbare darmwand waar het het immuunsysteem verandert en worden ontdekt als vreemde indringers. Op dit punt versnelt het lichaam de immuniteit en ontstaat ontsteking.

Ontstekingen zijn de afweerreacties van het lichaam en ze zijn van korte duur, maar ze kunnen leiden tot langdurige chronische aandoeningen.

Dit zijn enkele voorbeelden van auto-immuunziekten:

Bloed-leukemie, lupus, hemolytische aandoeningen
Zenuwen-diabetische en perifere neuropathie
Spieren-fibromyalgie, spierdystrofie
Schildklier-schildklier-Hashimoto, de ziekte van Graves
Brain-MS, autisme, Guillain-Barré-syndroom (veroorzaakt door griepprik of een virus)
Botten-reumatoïde artritis, spondylitis ankylopoetica, polymyalgia rheumatica
Lungs-Wegener’s granulomatosis, astma
Maagdarmkanaal / pancreas-coeliakie, IBS, Crohn, colitis ulcerosa, diabetes
Huid-eczeem, psoriasis, sclerodermie, vitiligo

Volgens de allopathische geneeskunde kan immunosuppressie of het onderdrukken van onze natuurlijke immuniteit in plaats van de reden te vinden het antwoord op deze ziekten zijn. Humira of Prednison is een voorbeeld. Toch is het net zo contra-intuïtief als het klinkt.

Er zijn echter natuurlijke manieren en methoden die u kunnen helpen het hele lichaam te ontgiften en het immuunsysteem te versterken om ziekten van welke aard dan ook te voorkomen.

Hier is hoe je alle lichaamsorganen kunt ontgiften en je immuunsysteem kunt stimuleren:

Je moet geen tarwe, gluten, soja, zuivel, bewerkte en gefrituurde voedingsmiddelen, alle soorten GGO consumeren en je moet je alleen op biologisch voedsel concentreren. Sommige van deze voedingsmiddelen zijn niet inflammatoir in hun onbewerkte, natuurlijke staat, vanwege raffinage, pasteurisatie en genetische modificatie, ze veroorzaken nu ziektes.

Dus, je moet suiker, aspartaam, MSG, transvetten, gehydrogeneerde oliën zoals koolzaad of plantaardige olie vermijden. Ook moet u niet genieten van overmatige cafeïne en alcohol.

Het zou nuttig zijn als u een dagboek over voedselafvoer bijhoudt

Bovendien moet je gezonde vetten consumeren zoals kokosnoot, avocado, omega-3, olijfolie of noten en zaden en probiotica. Koop een Berkey-filter of omgekeerde osmosefilter om anticonceptie, gifstoffen, metalen en fluoride uit uw leidingwater te verwijderen. Alkalische diëten die weinig natrium bevatten en veel kalium bevatten, kunnen van grote hulp zijn.

Lever reiniging

Gebruik kliswortel, paardenbloemwortel, melkdistel, bieten, Jeruzalem-artisjokken, knoflook, kurkuma of curcumine, gefermenteerd voedsel en ricinusolie om gifstoffen uit de lever te verwijderen. De leverreiniging moet altijd ornithine bevatten. De lever wordt ook ondersteund door sommige soorten thee, zoals tulsi en paardenbloem. Het jodium van Lugol ondersteunt eveneens het metabolisme en de detox van de lever.

Olijfolie reinigt de lever

Je moet wortelsap drinken en een week lang scherpe groene appels consumeren om je galstenen te verzachten en te voorkomen dat ze tijdens het detox-proces losraken. Neem vervolgens een scheutje olijfolie met citroensap en doe ‘s nachts een ricinusolie kompres.

Nieren reinigen

Kruiden met paardenstaart zijn ook nuttig, net als Flor-essence thee samen met Uva Ursi-capsules, Gember, Guldenroede tinctuur, Vitamine B-6, Zwarte bes concentraat en plantaardige glycerine. Deze helpen allemaal om de nieren te spoelen. Lauwwarm citroenwater, magnesium, organisch cranberrysap, appelazijn en Epsom-zoutbaden kunnen zeer gunstig zijn. Vergeet bovendien niet dat u uit de buurt van pesticiden moet blijven, omdat deze nierfalen veroorzaken.

Darmspoeling

Je zou 2-3 BM’s / dag moeten hebben. Indiase kruisbes of Triphala is een grote darmreiniging. Koffieklysma’s zijn uniek en fungeren als dubbele punt en leverreiniging. Je moet veel gedestilleerd of fluoride water drinken, plantaardig dieet, aloë vera water, kokos kefir, gember, knoflook, venkel, bentonietklei of actieve kool om toxines, magnesium en vitamine C te binden en te elimineren.

Zware metalen

Grote chelators zijn zeolietklei en actieve kool. Andere verbazingwekkende natuurlijke chelatoren zijn: koriander, chlorella, voedingsmiddelen met een hoog zwavelgehalte zoals kool, uien, knoflook en spruitjes. U kunt een professionele IV-chelatie krijgen. Vermijd onnodige vaccins die zware metalen bevatten.

Bovendien is kwik niet veilig, omdat het een neurotoxine is en auto-immuunziekten, stemmingsstoornissen en mentale achteruitgang kan veroorzaken. Je moet een biologische tandarts zien die gespecialiseerd is in het veilig verwijderen van kwikamalgamen.

Parasieten

Essentiële ingrediënten, in dit geval zijn: alsem, zwarte walnootschil, kruidnagel, evenals kaneel, knoflook, kokosolie, psylliumschillen, bentonietklei en koffieklysma’s, die ook van onschatbare waarde zijn. Vergeet niet om biologische koffie, gedestilleerd water, volledige steriliteit te krijgen en aan uw rechterkant te liggen, gedurende 10-20 minuten.

Lymfatisch systeem

Dit is het rioolsysteem van het lichaam, maar het heeft geen pomp zoals het hart. Daarom moet je fysiek actief zijn, wandelen, yoga beoefenen voor een goede lymfatische beweging. Andere uitstekende methoden voor dezelfde oorzaak zijn diepe ademhaling, rebounding en droog borstelen. Lymfemassage kan gifstoffen uit het lichaam verwijderen door zachte massage.

Huid

Slingerende lotions, make-up, deodorants of geuren bevatten parabenen, BHT of andere hormoonontregelaars kunnen leiden tot hormonale ontregeling, PCOS, endometriose en vleesbomen.

Aan de andere kant moet je infraroodsauna’s, zweten, hete yoga, Epsom-zoutbaden en een droge borstel gebruiken om je lymfesysteem te stimuleren om chemicaliën en gifstoffen te elimineren. Je moet ook veel sporten en zweten. Volgens onderzoek is bewezen dat vitamine D borst- en prostaatkanker voorkomt.

Je moet voor je eigen gezondheid en je lichaam zorgen. Je moet detoxen en organen helpen goed te werken om hun sterkte en functies te herstellen. Dus vergeet niet om voor jezelf te zorgen.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Als je een ei en een banaan naast elkaar in de tuin begraaft, krijg je een aantal verbluffende resultaten
Next Longontsteking genezen in 3 uur met behulp van natuurlijke geneeskunde

You might also like

Natuurlijk genezen

Last van ongewild gezichtshaar? Met dit recept ben jij er snel vanaf!

Luister naar dit artikel Ongewild gezichtshaar, dat zal niemand fijn vinden. Maar vooral voor vrouwen kan dit echt verschrikkelijk zijn. Het is een van de grootste frustraties op het gebied

Natuurlijk genezen

Dit zullen artsen je niet vertellen: een goedkope en simpele manier om van hoofdluis af te komen!

Luister naar dit artikel Velen onder ons hebben er vaak mee te maken gehad: hoofdluis. Hoofdluizen zijn kleine insecten die onder het menselijk haar leven en zichzelf voeden met het

Natuurlijk genezen

Apothekers willen niet dat je dit leest! Neem hiervan 4 eetlepels en zeg voorgoed vaarwel tegen hoge bloeddruk en verstopte aderen

Luister naar dit artikel Dit is een heel belangrijk mengsel dat je veel problemen kan besparen. Ik denk dat niemand zit te wachten op een te hoge bloeddruk. Het is