*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Hoe kanker voornamelijk wordt veroorzaakt door de inname van zuur voedsel

Hoe kanker voornamelijk wordt veroorzaakt door de inname van zuur voedsel

De belangrijkste oorzaak van kanker is het voedsel dat we eten. Lang geleden consumeerden we een dieet van voornamelijk alkalisch voedsel, maar dat is veranderd en de snelheid van kanker is toegenomen. De meeste artsen informeren u niet over het juiste voedsel om te eten om kanker te voorkomen en wat u moet eten om het lichaam het op natuurlijke wijze te laten verwijderen.

Het voedsel dat we tegenwoordig eten, bevat zowel zure als alkaliserende vormende elementen. Een dieet van voornamelijk zuurvormend voedsel kan bijdragen aan kanker. Helaas is dat een veel voorkomend dieet hier in de westerse cultuur. Het westerse dieet van vandaag is meestal zuur. Als u kanker bestrijdt, moet u de pH-waarde van het lichaam in evenwicht brengen, omdat kanker zal gedijen in een zure omgeving, terwijl een alkalische omgeving kanker zal verwijderen.

We zien tegenwoordig meer mensen met kanker dan ooit tevoren, en dit komt omdat het typische westerse dieet veel te veel zuurproducerende voedingsmiddelen bevat, zoals dierlijke producten, waaronder zuivelproducten.

Het voedsel dat we vroeger als vers geteelde groenten en fruit aten, was veel beter voor ons, dus de beste oplossing is om enkele voedingswijzigingen aan te brengen. De alkalische zuurverhouding wordt gemeten op de pH-schaal die varieert van 0 tot 14, waarbij 7 neutraal is. Het onderste uiteinde van de schaal, van 0 tot 7, is zuur en alles tussen 7 en 14 is alkalisch.

De eenvoudigste manier om erachter te komen welke voedingsmiddelen alkalisch of zuur zijn, is om te onderzoeken welke voedingsmiddelen meer alkalisch of zuur zijn dan andere, test ook vaak uw alkalische waarde. Hoewel een diagnose van kanker andere factoren kan hebben, is het voedsel dat we nu eten de belangrijkste oorzaak.

Vele jaren geleden, voordat we supermarkten hadden, aten we een gezonder dieet, nu vanwege bewerkte voedingsmiddelen en de populariteit van fastfoodrestaurants zijn onze diëten veranderd. Een voedingspatroon met een zuur bereik veroorzaakt nu veel gezondheidsproblemen, en kanker is er slechts één van. Veel van onze voedingsmiddelen zijn bijvoorbeeld geraffineerd en het grootste deel van ons brood en andere gebakken voedingsmiddelen zijn gemaakt van geraffineerde witte bloem.

Enkele andere voorbeelden van zuurvormend voedsel zijn; pasta, kaas, ijs en boter, jam en gelei, alcohol en frisdranken. Alle zuurvormende voedingsmiddelen zijn niet noodzakelijk slecht; het is gewoon dat ons dieet uit balans is, en als u met een ernstig gezondheidsprobleem te maken heeft, is het essentieel om goed te kijken naar wat u eet.

Sommige alkalische voedingsmiddelen zijn vers fruit en bijna alle vers verbouwde groenten. Ook noten, zaden, granen en peulvruchten zijn alle alkalische voedingsmiddelen. Het is belangrijk om te onthouden dat de wijzigingen die u aanbrengt in een meer alkalisch dieet veel gezondheidsvoordelen hebben, waaronder het natuurlijk verwijderen van kanker.

Hoewel kanker nog andere factoren heeft, is de belangrijkste oorzaak wat we eten, omdat onze gezondheid rechtstreeks verband houdt met onze voedingskeuzes. Ons dieet is de afgelopen 40 tot 70 jaar veranderd en het meeste van wat we nu eten is verkrijgbaar in supermarkten en supermarkten hebben een overweldigende invloed op wat we nu kopen.

Veel van wat er in supermarkten beschikbaar is, wordt verwerkt, en daarom heeft dit voedsel weinig voedingswaarde, en dat is zonder twijfel de reden waarom er nu zoveel kanker is. Het is heel logisch als je te maken hebt met kanker dat de eerste en belangrijkste verandering die je aanbrengt, is met je dieet en dat je uit een meer alkalisch bereik kiest. Zorg er ook voor dat het vers is en indien mogelijk dat het biologisch is.

Bronnen:

www.ncbi.nlm.nih.gov

www.greenmedinfo.com

www.ncbi.nlm.nih.gov

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Knoflookdrank - Krachtige remedie die uw bloed kan zuiveren en bloedvaten kan reinigen
Next Mensen die graag alleen zijn, hebben deze speciale persoonlijkheidskenmerken

About author

You might also like