*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hoe kanker voornamelijk wordt veroorzaakt door de inname van zuur voedsel

Hoe kanker voornamelijk wordt veroorzaakt door de inname van zuur voedsel

De belangrijkste oorzaak van kanker is het voedsel dat we eten. Lang geleden consumeerden we een dieet van voornamelijk alkalisch voedsel, maar dat is veranderd en de snelheid van kanker is toegenomen. De meeste artsen informeren u niet over het juiste voedsel om te eten om kanker te voorkomen en wat u moet eten om het lichaam het op natuurlijke wijze te laten verwijderen.

Het voedsel dat we tegenwoordig eten, bevat zowel zure als alkaliserende vormende elementen. Een dieet van voornamelijk zuurvormend voedsel kan bijdragen aan kanker. Helaas is dat een veel voorkomend dieet hier in de westerse cultuur. Het westerse dieet van vandaag is meestal zuur. Als u kanker bestrijdt, moet u de pH-waarde van het lichaam in evenwicht brengen, omdat kanker zal gedijen in een zure omgeving, terwijl een alkalische omgeving kanker zal verwijderen.

We zien tegenwoordig meer mensen met kanker dan ooit tevoren, en dit komt omdat het typische westerse dieet veel te veel zuurproducerende voedingsmiddelen bevat, zoals dierlijke producten, waaronder zuivelproducten.

Het voedsel dat we vroeger als vers geteelde groenten en fruit aten, was veel beter voor ons, dus de beste oplossing is om enkele voedingswijzigingen aan te brengen. De alkalische zuurverhouding wordt gemeten op de pH-schaal die varieert van 0 tot 14, waarbij 7 neutraal is. Het onderste uiteinde van de schaal, van 0 tot 7, is zuur en alles tussen 7 en 14 is alkalisch.

De eenvoudigste manier om erachter te komen welke voedingsmiddelen alkalisch of zuur zijn, is om te onderzoeken welke voedingsmiddelen meer alkalisch of zuur zijn dan andere, test ook vaak uw alkalische waarde. Hoewel een diagnose van kanker andere factoren kan hebben, is het voedsel dat we nu eten de belangrijkste oorzaak.

Vele jaren geleden, voordat we supermarkten hadden, aten we een gezonder dieet, nu vanwege bewerkte voedingsmiddelen en de populariteit van fastfoodrestaurants zijn onze diëten veranderd. Een voedingspatroon met een zuur bereik veroorzaakt nu veel gezondheidsproblemen, en kanker is er slechts één van. Veel van onze voedingsmiddelen zijn bijvoorbeeld geraffineerd en het grootste deel van ons brood en andere gebakken voedingsmiddelen zijn gemaakt van geraffineerde witte bloem.

Enkele andere voorbeelden van zuurvormend voedsel zijn; pasta, kaas, ijs en boter, jam en gelei, alcohol en frisdranken. Alle zuurvormende voedingsmiddelen zijn niet noodzakelijk slecht; het is gewoon dat ons dieet uit balans is, en als u met een ernstig gezondheidsprobleem te maken heeft, is het essentieel om goed te kijken naar wat u eet.

Sommige alkalische voedingsmiddelen zijn vers fruit en bijna alle vers verbouwde groenten. Ook noten, zaden, granen en peulvruchten zijn alle alkalische voedingsmiddelen. Het is belangrijk om te onthouden dat de wijzigingen die u aanbrengt in een meer alkalisch dieet veel gezondheidsvoordelen hebben, waaronder het natuurlijk verwijderen van kanker.

Hoewel kanker nog andere factoren heeft, is de belangrijkste oorzaak wat we eten, omdat onze gezondheid rechtstreeks verband houdt met onze voedingskeuzes. Ons dieet is de afgelopen 40 tot 70 jaar veranderd en het meeste van wat we nu eten is verkrijgbaar in supermarkten en supermarkten hebben een overweldigende invloed op wat we nu kopen.

Veel van wat er in supermarkten beschikbaar is, wordt verwerkt, en daarom heeft dit voedsel weinig voedingswaarde, en dat is zonder twijfel de reden waarom er nu zoveel kanker is. Het is heel logisch als je te maken hebt met kanker dat de eerste en belangrijkste verandering die je aanbrengt, is met je dieet en dat je uit een meer alkalisch bereik kiest. Zorg er ook voor dat het vers is en indien mogelijk dat het biologisch is.

Bronnen:

www.ncbi.nlm.nih.gov

www.greenmedinfo.com

www.ncbi.nlm.nih.gov

Previous Knoflookdrank - Krachtige remedie die uw bloed kan zuiveren en bloedvaten kan reinigen
Next Mensen die graag alleen zijn, hebben deze speciale persoonlijkheidskenmerken

You might also like

Natuurlijk genezen

Met deze 2 keukenmiddeltjes kom je gemakkelijk van wratten af!

Het is niet iets om je voor te schamen, maar toch is het niet heel fijn om met wratjes rond te lopen. Ze komen vaak opzetten als je een verzwakt

Natuurlijk genezen

Bestrijd tandbederf en genees gaatjes vanuit huis in 5 eenvoudige stappen

Aan het einde van de 19e eeuw was de tandheelkundige gezondheid in Groot-Brittannië op een abominabel dieptepunt. Het proces van verstedelijking dat plaatsvond tijdens de industriële revolutie, veranderde de eetgewoonten

Natuurlijk genezen

Spendeer geen cent meer in Pillen voor hoge bloeddruk of slechte cholesterol. Neem dit voor een week

Veel mensen dealen met een hoog cholesterolgehalte en een hoge bloeddruk als gevolg van hun slechte eetgewoontes. Maar, je moet iets doen, anders wordt uw risico op cardiovasculaire problemen te