Hoe kanker voornamelijk wordt veroorzaakt door de inname van zuur voedsel

Hoe kanker voornamelijk wordt veroorzaakt door de inname van zuur voedsel

Luister naar dit artikel

De belangrijkste oorzaak van kanker is het voedsel dat we eten. Lang geleden consumeerden we een dieet van voornamelijk alkalisch voedsel, maar dat is veranderd en de snelheid van kanker is toegenomen. De meeste artsen informeren u niet over het juiste voedsel om te eten om kanker te voorkomen en wat u moet eten om het lichaam het op natuurlijke wijze te laten verwijderen.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het voedsel dat we tegenwoordig eten, bevat zowel zure als alkaliserende vormende elementen. Een dieet van voornamelijk zuurvormend voedsel kan bijdragen aan kanker. Helaas is dat een veel voorkomend dieet hier in de westerse cultuur. Het westerse dieet van vandaag is meestal zuur. Als u kanker bestrijdt, moet u de pH-waarde van het lichaam in evenwicht brengen, omdat kanker zal gedijen in een zure omgeving, terwijl een alkalische omgeving kanker zal verwijderen.

We zien tegenwoordig meer mensen met kanker dan ooit tevoren, en dit komt omdat het typische westerse dieet veel te veel zuurproducerende voedingsmiddelen bevat, zoals dierlijke producten, waaronder zuivelproducten.

Het voedsel dat we vroeger als vers geteelde groenten en fruit aten, was veel beter voor ons, dus de beste oplossing is om enkele voedingswijzigingen aan te brengen. De alkalische zuurverhouding wordt gemeten op de pH-schaal die varieert van 0 tot 14, waarbij 7 neutraal is. Het onderste uiteinde van de schaal, van 0 tot 7, is zuur en alles tussen 7 en 14 is alkalisch.

De eenvoudigste manier om erachter te komen welke voedingsmiddelen alkalisch of zuur zijn, is om te onderzoeken welke voedingsmiddelen meer alkalisch of zuur zijn dan andere, test ook vaak uw alkalische waarde. Hoewel een diagnose van kanker andere factoren kan hebben, is het voedsel dat we nu eten de belangrijkste oorzaak.

Vele jaren geleden, voordat we supermarkten hadden, aten we een gezonder dieet, nu vanwege bewerkte voedingsmiddelen en de populariteit van fastfoodrestaurants zijn onze diëten veranderd. Een voedingspatroon met een zuur bereik veroorzaakt nu veel gezondheidsproblemen, en kanker is er slechts één van. Veel van onze voedingsmiddelen zijn bijvoorbeeld geraffineerd en het grootste deel van ons brood en andere gebakken voedingsmiddelen zijn gemaakt van geraffineerde witte bloem.

Enkele andere voorbeelden van zuurvormend voedsel zijn; pasta, kaas, ijs en boter, jam en gelei, alcohol en frisdranken. Alle zuurvormende voedingsmiddelen zijn niet noodzakelijk slecht; het is gewoon dat ons dieet uit balans is, en als u met een ernstig gezondheidsprobleem te maken heeft, is het essentieel om goed te kijken naar wat u eet.

Sommige alkalische voedingsmiddelen zijn vers fruit en bijna alle vers verbouwde groenten. Ook noten, zaden, granen en peulvruchten zijn alle alkalische voedingsmiddelen. Het is belangrijk om te onthouden dat de wijzigingen die u aanbrengt in een meer alkalisch dieet veel gezondheidsvoordelen hebben, waaronder het natuurlijk verwijderen van kanker.

Hoewel kanker nog andere factoren heeft, is de belangrijkste oorzaak wat we eten, omdat onze gezondheid rechtstreeks verband houdt met onze voedingskeuzes. Ons dieet is de afgelopen 40 tot 70 jaar veranderd en het meeste van wat we nu eten is verkrijgbaar in supermarkten en supermarkten hebben een overweldigende invloed op wat we nu kopen.

Veel van wat er in supermarkten beschikbaar is, wordt verwerkt, en daarom heeft dit voedsel weinig voedingswaarde, en dat is zonder twijfel de reden waarom er nu zoveel kanker is. Het is heel logisch als je te maken hebt met kanker dat de eerste en belangrijkste verandering die je aanbrengt, is met je dieet en dat je uit een meer alkalisch bereik kiest. Zorg er ook voor dat het vers is en indien mogelijk dat het biologisch is.

Bronnen:

www.ncbi.nlm.nih.gov

www.greenmedinfo.com

www.ncbi.nlm.nih.gov

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Knoflookdrank - Krachtige remedie die uw bloed kan zuiveren en bloedvaten kan reinigen
Next Mensen die graag alleen zijn, hebben deze speciale persoonlijkheidskenmerken

You might also like

Natuurlijk genezen

2 kiwi’s eten voor je gaat slapen! Voor alle slechte slapers is dit misschien wel DE oplossing!

Luister naar dit artikel We hebben allemaal weleens last van slapeloosheid. Soms ben je wakker omdat je ergens over aan het piekeren bent en soms ben je gewoon wakker. God

Natuurlijk genezen

Meer fruit en groenten eten gekoppeld aan een verminderd risico op hart- en vaatziekten, en een langere levensduur

Luister naar dit artikel Een hogere consumptie van groenten en fruit hangt samen met een lager sterfterisico, blijkt uit een recente recensie in het British Medical Journal. Chinese onderzoekers ontdekten

Natuurlijk genezen

Als je 3 hele eieren per dag eet, zal je versteld staan wat het met je lichaam doet!

Luister naar dit artikel Eieren hebben de laatste jaren een slechte reputatie gekregen. Beweerd wordt dat eieren verantwoordelijk zijn voor een hoge cholesterol. De waarheid is echter genuanceerder. Sterker nog,