*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hoe kanker voornamelijk wordt veroorzaakt door de inname van zuur voedsel

Hoe kanker voornamelijk wordt veroorzaakt door de inname van zuur voedsel

De belangrijkste oorzaak van kanker is het voedsel dat we eten. Lang geleden consumeerden we een dieet van voornamelijk alkalisch voedsel, maar dat is veranderd en de snelheid van kanker is toegenomen. De meeste artsen informeren u niet over het juiste voedsel om te eten om kanker te voorkomen en wat u moet eten om het lichaam het op natuurlijke wijze te laten verwijderen.

Het voedsel dat we tegenwoordig eten, bevat zowel zure als alkaliserende vormende elementen. Een dieet van voornamelijk zuurvormend voedsel kan bijdragen aan kanker. Helaas is dat een veel voorkomend dieet hier in de westerse cultuur. Het westerse dieet van vandaag is meestal zuur. Als u kanker bestrijdt, moet u de pH-waarde van het lichaam in evenwicht brengen, omdat kanker zal gedijen in een zure omgeving, terwijl een alkalische omgeving kanker zal verwijderen.

We zien tegenwoordig meer mensen met kanker dan ooit tevoren, en dit komt omdat het typische westerse dieet veel te veel zuurproducerende voedingsmiddelen bevat, zoals dierlijke producten, waaronder zuivelproducten.

Het voedsel dat we vroeger als vers geteelde groenten en fruit aten, was veel beter voor ons, dus de beste oplossing is om enkele voedingswijzigingen aan te brengen. De alkalische zuurverhouding wordt gemeten op de pH-schaal die varieert van 0 tot 14, waarbij 7 neutraal is. Het onderste uiteinde van de schaal, van 0 tot 7, is zuur en alles tussen 7 en 14 is alkalisch.

De eenvoudigste manier om erachter te komen welke voedingsmiddelen alkalisch of zuur zijn, is om te onderzoeken welke voedingsmiddelen meer alkalisch of zuur zijn dan andere, test ook vaak uw alkalische waarde. Hoewel een diagnose van kanker andere factoren kan hebben, is het voedsel dat we nu eten de belangrijkste oorzaak.

Vele jaren geleden, voordat we supermarkten hadden, aten we een gezonder dieet, nu vanwege bewerkte voedingsmiddelen en de populariteit van fastfoodrestaurants zijn onze diëten veranderd. Een voedingspatroon met een zuur bereik veroorzaakt nu veel gezondheidsproblemen, en kanker is er slechts één van. Veel van onze voedingsmiddelen zijn bijvoorbeeld geraffineerd en het grootste deel van ons brood en andere gebakken voedingsmiddelen zijn gemaakt van geraffineerde witte bloem.

Enkele andere voorbeelden van zuurvormend voedsel zijn; pasta, kaas, ijs en boter, jam en gelei, alcohol en frisdranken. Alle zuurvormende voedingsmiddelen zijn niet noodzakelijk slecht; het is gewoon dat ons dieet uit balans is, en als u met een ernstig gezondheidsprobleem te maken heeft, is het essentieel om goed te kijken naar wat u eet.

Sommige alkalische voedingsmiddelen zijn vers fruit en bijna alle vers verbouwde groenten. Ook noten, zaden, granen en peulvruchten zijn alle alkalische voedingsmiddelen. Het is belangrijk om te onthouden dat de wijzigingen die u aanbrengt in een meer alkalisch dieet veel gezondheidsvoordelen hebben, waaronder het natuurlijk verwijderen van kanker.

Hoewel kanker nog andere factoren heeft, is de belangrijkste oorzaak wat we eten, omdat onze gezondheid rechtstreeks verband houdt met onze voedingskeuzes. Ons dieet is de afgelopen 40 tot 70 jaar veranderd en het meeste van wat we nu eten is verkrijgbaar in supermarkten en supermarkten hebben een overweldigende invloed op wat we nu kopen.

Veel van wat er in supermarkten beschikbaar is, wordt verwerkt, en daarom heeft dit voedsel weinig voedingswaarde, en dat is zonder twijfel de reden waarom er nu zoveel kanker is. Het is heel logisch als je te maken hebt met kanker dat de eerste en belangrijkste verandering die je aanbrengt, is met je dieet en dat je uit een meer alkalisch bereik kiest. Zorg er ook voor dat het vers is en indien mogelijk dat het biologisch is.

Bronnen:

www.ncbi.nlm.nih.gov

www.greenmedinfo.com

www.ncbi.nlm.nih.gov

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Knoflookdrank - Krachtige remedie die uw bloed kan zuiveren en bloedvaten kan reinigen
Next Mensen die graag alleen zijn, hebben deze speciale persoonlijkheidskenmerken

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Verbazingwekkend Kruid Vernietigd 98% van de kankercellen in slechts 16 uur!

Recent onderzoek heeft aangetoond dat een Chinees kruid 98 procent van de kankercellen geneest in slechts 16 uur. Verbaasd? Lees verder voor meer details over deze spannende ontdekking. We zijn

Natuurlijk genezen

Genees je knieën en de wederopbouw van uw botten en gewrichten Met dit recept

Met de tijd kan ons lichaam onherstelbare schade ondervinden door de normale slijtage, en door dit alles lijden we vaak pijn en ongemak. Onze gewrichten worden minder flexibel, en voelen

Natuurlijk genezen

Onderzoek: handdesinfecterende middelen kunnen darmproblemen veroorzaken

Wist je dat de FDA (US Food and Drug Association) op 2 september 2016 19 veelgebruikte ingrediënten in antibacteriële zeep heeft verboden? Kortom, de FDA heeft antibacteriële zeep effectief verboden