*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hoe u op natuurlijke wijze van de sinus-infectie van uw kind af kunt komen
april 28, 2019 3246 Views

Hoe u op natuurlijke wijze van de sinus-infectie van uw kind af kunt komen

Een sinus-infectie, ook bekend als sinusitis, is een veel voorkomende aandoening, zowel bij volwassenen als bij kinderen. De laatste is echter gevoeliger voor infecties en zou meer zorg nodig hebben dan zijn volwassen tegenhangers.

Hoewel geen enkele ouder zijn of haar kind wil zien lijden, is het belangrijk om op te merken dat naar de dokter gaan voor antibiotica niet zal helpen. De Centers for Disease Control and Prevention merkt op dat de meeste infecties op zichzelf beter worden en dat het gebruik van antibiotica het risico op schade bij kinderen kan verhogen.

Gelukkig kunnen ouders in plaats daarvan kiezen voor natuurlijke behandelingen. Deze remedies bieden soortgelijke – soms nog betere – resultaten als die van vrij verkrijgbare medicijnen en hebben geen nadelige gevolgen, waardoor uw kind niets anders krijgt dan snelle en effectieve verlichting van infecties van de sinussen.

Het inademen van stoom kan congestie verlichten

Een effectieve manier om verlichting te krijgen van een sinus-infectie is stoom inhalatie. Dit veroorzaakt niet alleen slijmklonten om te passeren, het verwarmt ook de sinuspassages van een kind om hem beter te laten voelen. Er zijn veel manieren om stoombehandelingen toe te passen: u kunt hem weken in een warm bad om de dampen in te ademen; plaats hem in een warme douche of begeleid hem als hij jong is; of voeg een luchtbevochtiger toe in zijn slaapkamer.

Deze stappen voegen extra vocht toe aan de lucht en verlagen de sinusdruk en ontsteking.

Voeg wat etherische oliën en kruiden toe aan de stoom

Knoflook, bekend om zijn vermogen om bacteriën te bestrijden, kan worden gebruikt om de sinussen op natuurlijke wijze te verwijden. Snijd gewoon een verse kruidnagel, roer het in een kom met heet water en laat je kind de dampen inademen. Appelciderazijn is een ander krachtig therapeutisch middel voor sinusitis, maar veel kinderen houden er niet van vanwege de sterke smaak. Een goede manier om appelciderazijn te gebruiken is om een ​​lepel te mengen met warm water en het kind te laten drinken, maar je kunt ook twee lepels in een kom met stomende water doen en hem helpen zodat hij de dampen kan inademen.

Eucalyptusolie en andere etherische oliën staan ​​bekend om hun antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen. Je kunt een paar druppels in de douche of een hete kom water leggen en het kind de stoom inademen of een paar druppels in een kom met katoen doen en het een paar centimeter van zijn neus houden. Lavendelolie is ook een goed alternatief voor de behandeling van sinusitis.

Gebruik een neti pot of zoutoplossing spray flessen om verstopte sinussen te openen

Als een kind een verstopte sinus heeft, is het gebruik van een methode die nasale irrigatie wordt genoemd, een natuurlijke manier om de symptomen te verlichten. Dit dwingt kiemen en andere ziekteverwekkers uit de neusholte en verwijdert slijm.

Een apparaat dat gewoonlijk wordt gebruikt om een ​​gesteriliseerde zoutoplossing in de neusholte te introduceren, wordt een netipot genoemd.

De meeste kinderen houden echter niet van neti-potten, met name het gevoel wanneer ze in de neusholte worden ingebracht. In dit geval is het het beste om een ​​zoutoplossing of een pipet voor de irrigatie van de neusholte te gebruiken.

Om je eigen zoutoplossing te maken:

Meng 1 kopje koel, gesteriliseerd water met 3 theelepels niet-gejodeerd zout en 1 theelepel baking soda(zuiveringszout).
Vul de spuitfles of pipet met het vloeistofmengsel en spuit een beetje in de neus van het kind.

Op de lange termijn kan het introduceren van groenten in het eetpatroon van uw kind de kans aanzienlijk verkleinen dat hij sinusitis oploopt. Het drinken van gezonde vloeistoffen zal niet alleen zijn immuunsysteem stimuleren, maar de sinussen goed gesmeerd houden.

Previous Onderzoek bekijkt mechanismen die de diepgaande gezondheidsvoordelen van het mediterrane dieet verklaren
Next Heerlijke medicijnen: chocolade is goed voor je hart

You might also like

Natuurlijk genezen

Ze smeerde wat appelazijn op haar huid, en het resultaat had ze zelf nooit zien aankomen!

Vele van ons weten dat appelcider azijn handig kan zijn voor allerlei verschillende doeleinden. Maar wat veel mensen niet weten is dat het ook wonderen kan verrichten voor onze huid.

Natuurlijk genezen

De therapeutische voordelen van reflexologie voor Parkinson

Gediagnosticeerd worden met een neurodegeneratieve ziekte lijkt op het krijgen van een doodvonnis voor de meeste mensen. Behoudens het feit dat veel van deze ziekten ongeneeslijk zijn, veroorzaken ze ook

Natuurlijk genezen

(Zomer)griep? Niet met deze 8 huismiddeltjes!

De griep is een serieuze zaak. Volgens het Mayo Clinic News Network sterven jaarlijks tot 40.000 Amerikanen aan griep. Nog eens 250.000 mensen worden in het ziekenhuis opgenomen. Om uzelf