*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Het is officieel: koffiedrinkers leven langer

Het is officieel: koffiedrinkers leven langer

Als er één product is dat duidelijk maakt hoe weinig we nog maar weten van wat gezond is en wat niet, dan is het wel koffie. Opnieuw is er een grootschalig onderzoek verschenen waaruit blijkt dat de warme drank juist goed voor je is.

Decennialang was koffie iets waarmee je wilde minderen of wat je beter maar helemaal niet dronk. Nu kun je er beter maar zo snel mogelijk mee beginnen. Voor je gezondheid.

In een nieuwe studie zijn 20.000 mensen in de mediterrane landen bestudeerd die minstens vier koppen koffie per dag dronken. Ze kregen vragen over hun leefstijl, gezondheid en koffiedrinkgedrag. Daarna zijn ze tien jaar lang gevolgd. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers was 37.

De onderzoekers ontdekten dat de fanatieke koffiedrinkers 64 procent minder kans hadden op een voortijdig overlijden dan degenen die zelden of nooit koffie dronken. Twee kopjes koffie extra per dag werd in verband gebracht met een 22 procent lager sterfterisico.

De voordelen van koffie bleken het grootst bij mensen boven de 45 wat suggereert dat de drank mogelijk nog beter voor ons is als we ouder worden. Hoofdonderzoeker en cardioloog Adela Navarro concludeert: “Onze bevindingen wijzen erop dat het drinken van vier koppen koffie per dag onderdeel is van een gezond dieet bij gezonde mensen.”

De resultaten komen overeen met een eerder onderzoek waar eveneens uit naar voren kwam dat vier koppen koffie per dag de kans op overlijden verkleinen. Dat geldt ook voor de cafeïnevrije variant. Andere studies linken koffie aan een gezonde lever en een kleinere kans op diabetes.

Bron(nen):   The Independent

Previous Last van wallen? Niet meer met DEZE tips!
Next 100.000 handtekeningen voor de petitie Handen af van de Homeopathie!

You might also like

Natuurlijk genezen

9 planten en kruiden die longschade herstellen, infecties bestrijden en de gezondheid van de longen bevorderen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wanneer je hoest, verkoudheid of een verstopte neus hebt, grijp dan niet eerst naar commerciële medicijnen nog voordat

Natuurlijk genezen

Als je een penis hebt moet je dit lezen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een behoorlijk aantal mannen heeft een penis die kromtrekt als hij gezwollen is. Dat kan de aandoening van

Natuurlijk genezen

Veel Gestrest? Neem deze natuurlijke supplementen om de cortisolspiegel op natuurlijke wijze in balans te houden

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Stress is de natuurlijke reactie van het lichaam op elke vorm van druk of dreiging. In kleine hoeveelheden