Lijnzaad is effectiever in het voorkomen en behandelen van borstkanker dan reguliere medicijnen

Lijnzaad is effectiever in het voorkomen en behandelen van borstkanker dan reguliere medicijnen

Luister naar dit artikel

De reguliere oncologie bevindt zich op een afgrond. Gemiddeld zijn er elke dag 4.800 nieuwe diagnoses van kanker. De levenslange kans om gediagnosticeerd te worden met kanker is nu 37,7% voor vrouwen en 39,3% voor mannen. Hoewel het sterftecijfer door kanker licht daalt, kunnen deze cijfers worden scheefgetrokken door de miljoenen valse kankerdiagnoses die in het begin niet dodelijk waren en het volume goedaardige kankers dat vroeg wordt ontdekt, dat op zichzelf kan teruglopen. De angst voor kanker is er in overvloed, maar er zijn talloze manieren waarop moderne oncologie kan verbeteren om hysterie te onderdrukken en de resultaten van de patiënt te verbeteren.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Moderne oncologie vertrouwt voor het grootste deel van hun ‘preventieve maatregelen’ op mammogrammen. Deze vorm van straling belast de cellulaire omgeving van het lichaam, terwijl dit soms resulteert in valse diagnoses die leiden tot onnodige chemotherapie en bestralingsbehandelingen. Deze onnodige behandelingen veroorzaken immunodeficiëntie en een volledige vernietiging van mitochondriën in het lichaam van de patiënt.

Mammogrammen doen absoluut niets om ziekteprogressie te voorkomen of overlevingskansen te verbeteren. Antikanker voedingsmiddelen hebben echter wel een impact. Moderne oncologie zou kunnen verbeteren als anti-kanker voedsel werd voorgeschreven en patiënten werden gedwongen om een ​​apart voedingsprotocol te volgen om de immuunrespons van hun lichaam te versterken. Lijnzaad is bijvoorbeeld een goed gedocumenteerd voedingsmiddel tegen kanker.

Lijnzaad vermindert de sterfte aan borstkanker en verhoogt de effectiviteit van geneesmiddelen tegen kanker

Onderzoekers van de Universiteit van Toronto hebben klinische, observationele, in vitro en dierstudies beoordeeld voor lijnzaad, lijnzaadolie en lignanen – een specifiek type fyto-oestrogeen en antioxidant dat sterk geconcentreerd is in lijnzaad. Hun onderzoek is veelbelovend en beschrijft de effectiviteit van lijnzaad om het risico op borstkanker en tumorgroei te verminderen.

In klinische onderzoeken verhoogt lijnzaadolie met 4 procent de effectiviteit van de geneesmiddelen tegen kanker, trastuzumab en Herceptin. Op 10 procent van het dieet hielp lijnzaad de effectiviteit van tamoxifen, een ander veel voorkomend medicijn tegen kanker, te verhogen.

In dierstudies is een lijnzaadolie- en / of lignandieet effectief voor het verminderen van tumorgroei. De resultaten zijn veelbelovend wanneer lijnzaad 2,5 tot 10 procent van de dagelijkse voedingsconsumptie uitmaakt.

In observationele studies ervaren postmenopauzale vrouwen een afname van het risico op borstkanker met een toename van lijnzaad en lignan inname, aangegeven door urine-excretie en serumspiegels. De inname van Lignan vermindert de sterfte aan alle kankers met 40 tot 53 procent en is zelfs effectiever in het verminderen van borstkankersterfte, met verminderingen tot wel 70 procent.

Lignanen verhelpen oestrogeenonevenwicht en sluiten de bloedtoevoer naar tumoren af

Klinische onderzoeken hebben zelfs herhaaldelijk aangetoond dat 50 mg lignanen (of 25 gram lijnzaad) per dag de tumorgroei voor borstkankerpatiënten in slechts 32 dagen kan verminderen. Het geheim ligt in hoe de darmbacteriën de lignanen afbreken. De lignanen worden opgesplitst in een paar oestrogeenachtige verbindingen. Deze verbindingen circuleren door de lever en het bloed en bezitten eigenschappen die tumorcelproliferatie voorkomen. Volgens dierstudies hebben de lignanen het vermogen om de bloedvatgroeifactor voor tumoren selectief te blokkeren. Lijnzaad bevat slimme medicijnen die gericht zijn op de bloedtoevoer van tumoren en de zuurstoftoevoer van de tumor afsluiten.

De fyto-oestrogenen geproduceerd uit lignanen blokkeren het enzym aromatase en stoppen de overproductie van oestrogeen in het lichaam. Deze fyto-oestrogenen nemen hun intrek op de oestrogeenreceptoren in het lichaam en blokkeren toxische xeno-oestrogenen die een overproductie van oestrogeen veroorzaken. Hoge oestrogeenniveaus zijn gekoppeld aan de groei van borstkanker.

De lignanen produceren een specifiek type oestrogeenmetaboliet genaamd 2-OH estron, dat de groei van kanker niet stimuleert. Deze metaboliet blokkeert de overproductie van destructieve oestrogeenmetabolieten, waardoor de lever een gezond evenwicht van hormonen kan produceren. De fyto-oestrogenen van lijnzaad voorkomen hormonale onbalans en stoppen daarom een ​​van de oorzaken van borstkanker.

De beste manier om lijnzaad in uw dieet te krijgen, is om 2,5 T (25 gram) organisch gemalen lijnzaad aan uw ontbijtgranen, havermout, smoothies, yoghurt of salades toe te voegen. Naast het verbeteren van de sterftecijfers voor kanker, zijn lijnzaad ook geweldig voor de gezondheid van het hart en de spijsvertering.

Bronnen:

Greenmedinfo.com

Cancer.org

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Taro heeft een uniek vermogen om 'toxines te trekken', gebruikt door genezers voor het oplossen van cysten, fibromen en het behandelen van oorpijn
Next Arctische wortel vertoont potentieel voor het verlichten van burn-out symptomen

You might also like

Natuurlijk genezen

Bananen zijn niet alleen voor Apen – Ontdek 17 Krachtige Redenen Om Bananen te eten!

Luister naar dit artikel Je zult nooit meer op dezelfde manier kijken naar een banaan, na het ontdekken van de vele voordelen voor de gezondheid en de redenen om ze

Natuurlijk genezen

Ontdek de kracht van het plaatsen van zout en suiker onder je tong

Luister naar dit artikel Voor mensen die lijden aan slapeloosheid, is zout en suiker de perfecte combinatie om effectief te zijn en een goede nachtrust te verzekeren. Dit zal je

Natuurlijk genezen

Wordt u regelmatig op hetzelfde tijdstip waker ’s nachts? Dat kan het volgende zeggen over uw gezondheid!

Luister naar dit artikel Iedereen heeft er wel eens last van, wakker worden midden in de nacht. Je schrikt wakker en vraagt je af hoe laat het is maar vaak