*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Lijnzaad is effectiever in het voorkomen en behandelen van borstkanker dan reguliere medicijnen

Lijnzaad is effectiever in het voorkomen en behandelen van borstkanker dan reguliere medicijnen

De reguliere oncologie bevindt zich op een afgrond. Gemiddeld zijn er elke dag 4.800 nieuwe diagnoses van kanker. De levenslange kans om gediagnosticeerd te worden met kanker is nu 37,7% voor vrouwen en 39,3% voor mannen. Hoewel het sterftecijfer door kanker licht daalt, kunnen deze cijfers worden scheefgetrokken door de miljoenen valse kankerdiagnoses die in het begin niet dodelijk waren en het volume goedaardige kankers dat vroeg wordt ontdekt, dat op zichzelf kan teruglopen. De angst voor kanker is er in overvloed, maar er zijn talloze manieren waarop moderne oncologie kan verbeteren om hysterie te onderdrukken en de resultaten van de patiënt te verbeteren.

Moderne oncologie vertrouwt voor het grootste deel van hun ‘preventieve maatregelen’ op mammogrammen. Deze vorm van straling belast de cellulaire omgeving van het lichaam, terwijl dit soms resulteert in valse diagnoses die leiden tot onnodige chemotherapie en bestralingsbehandelingen. Deze onnodige behandelingen veroorzaken immunodeficiëntie en een volledige vernietiging van mitochondriën in het lichaam van de patiënt.

Mammogrammen doen absoluut niets om ziekteprogressie te voorkomen of overlevingskansen te verbeteren. Antikanker voedingsmiddelen hebben echter wel een impact. Moderne oncologie zou kunnen verbeteren als anti-kanker voedsel werd voorgeschreven en patiënten werden gedwongen om een ​​apart voedingsprotocol te volgen om de immuunrespons van hun lichaam te versterken. Lijnzaad is bijvoorbeeld een goed gedocumenteerd voedingsmiddel tegen kanker.

Lijnzaad vermindert de sterfte aan borstkanker en verhoogt de effectiviteit van geneesmiddelen tegen kanker

Onderzoekers van de Universiteit van Toronto hebben klinische, observationele, in vitro en dierstudies beoordeeld voor lijnzaad, lijnzaadolie en lignanen – een specifiek type fyto-oestrogeen en antioxidant dat sterk geconcentreerd is in lijnzaad. Hun onderzoek is veelbelovend en beschrijft de effectiviteit van lijnzaad om het risico op borstkanker en tumorgroei te verminderen.

In klinische onderzoeken verhoogt lijnzaadolie met 4 procent de effectiviteit van de geneesmiddelen tegen kanker, trastuzumab en Herceptin. Op 10 procent van het dieet hielp lijnzaad de effectiviteit van tamoxifen, een ander veel voorkomend medicijn tegen kanker, te verhogen.

In dierstudies is een lijnzaadolie- en / of lignandieet effectief voor het verminderen van tumorgroei. De resultaten zijn veelbelovend wanneer lijnzaad 2,5 tot 10 procent van de dagelijkse voedingsconsumptie uitmaakt.

In observationele studies ervaren postmenopauzale vrouwen een afname van het risico op borstkanker met een toename van lijnzaad en lignan inname, aangegeven door urine-excretie en serumspiegels. De inname van Lignan vermindert de sterfte aan alle kankers met 40 tot 53 procent en is zelfs effectiever in het verminderen van borstkankersterfte, met verminderingen tot wel 70 procent.

Lignanen verhelpen oestrogeenonevenwicht en sluiten de bloedtoevoer naar tumoren af

Klinische onderzoeken hebben zelfs herhaaldelijk aangetoond dat 50 mg lignanen (of 25 gram lijnzaad) per dag de tumorgroei voor borstkankerpatiënten in slechts 32 dagen kan verminderen. Het geheim ligt in hoe de darmbacteriën de lignanen afbreken. De lignanen worden opgesplitst in een paar oestrogeenachtige verbindingen. Deze verbindingen circuleren door de lever en het bloed en bezitten eigenschappen die tumorcelproliferatie voorkomen. Volgens dierstudies hebben de lignanen het vermogen om de bloedvatgroeifactor voor tumoren selectief te blokkeren. Lijnzaad bevat slimme medicijnen die gericht zijn op de bloedtoevoer van tumoren en de zuurstoftoevoer van de tumor afsluiten.

De fyto-oestrogenen geproduceerd uit lignanen blokkeren het enzym aromatase en stoppen de overproductie van oestrogeen in het lichaam. Deze fyto-oestrogenen nemen hun intrek op de oestrogeenreceptoren in het lichaam en blokkeren toxische xeno-oestrogenen die een overproductie van oestrogeen veroorzaken. Hoge oestrogeenniveaus zijn gekoppeld aan de groei van borstkanker.

De lignanen produceren een specifiek type oestrogeenmetaboliet genaamd 2-OH estron, dat de groei van kanker niet stimuleert. Deze metaboliet blokkeert de overproductie van destructieve oestrogeenmetabolieten, waardoor de lever een gezond evenwicht van hormonen kan produceren. De fyto-oestrogenen van lijnzaad voorkomen hormonale onbalans en stoppen daarom een ​​van de oorzaken van borstkanker.

De beste manier om lijnzaad in uw dieet te krijgen, is om 2,5 T (25 gram) organisch gemalen lijnzaad aan uw ontbijtgranen, havermout, smoothies, yoghurt of salades toe te voegen. Naast het verbeteren van de sterftecijfers voor kanker, zijn lijnzaad ook geweldig voor de gezondheid van het hart en de spijsvertering.

Bronnen:

Greenmedinfo.com

Cancer.org

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Taro heeft een uniek vermogen om 'toxines te trekken', gebruikt door genezers voor het oplossen van cysten, fibromen en het behandelen van oorpijn
Next Arctische wortel vertoont potentieel voor het verlichten van burn-out symptomen

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Dit geweldige effect heeft het drinken van paardenbloem thee op je lichaam!

Wij zijn enorme theeleuten en vinden het dan ook heerlijk om met een kopje thee en een goed boek op de bank te hangen. Toch komen we nooit echt verder

Natuurlijk genezen

Tekort aan magnesium verhoogt kans op chronische ziekten en vroegtijdig overlijden

Magnesium is belangrijk voor de gezondheid van bijna elke cel in je lichaam en voornamelijk voor hart, nieren en spieren. Symptomen van een tekort aan magnesium kunnen zijn: onverklaarbare vermoeidheid,

Natuurlijk genezen

Prebiotica kunnen helpen bij het bestrijden van melanoom door anti-tumor immuniteit te activeren

Wetenschappers van Sanford Burnham Prebys Medical Discovery Institute hebben aangetoond dat twee prebiotica, mucine en inuline, de groei van melanoom bij muizen vertraagden door het vermogen van het immuunsysteem om