*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Mix honing en aspirine en laat het 10 minuten op je gezicht zitten: Na 3 uur zult je versteld staan!
april 3, 2017 6245 Views

Mix honing en aspirine en laat het 10 minuten op je gezicht zitten: Na 3 uur zult je versteld staan!

Het aspirine gezichtsmasker is niet iets nieuws, maar veel mensen zijn zich niet bewust wat voor goeds het masker kan doen met de huid! Aspirine is gemaakt van salicylzuur ook wel bekend als Beta Hydroxy Acid, BHA in het kort.

BHA staat bekend om het herstellen van de huid (verwijderen van de dode huidcellen), en vooral om het schoon te maken tot diep in de poriën, en het verminderen van rode vlekjes.

Een zelfgemaakt aspirine masker is makkelijk te maken, en vooral goedkoop! Wil je weten hoe je dit masker kunt maken, en wat je ervoor gebruikt, lees dan gauw verder..

Ingrediënten:
– 1-2 aspirine tabletten
– wat water
– theelepel honing

Bereidingswijzen.
Plet de aspirine en doe de poeder in een glazen kom. Voeg een paar druppels water toe en roer. Voeg een theelepel honing toe en roer alles goed door elkaar.
Breng het masker aan op je gereinigde gezicht en houd deze gedurende tien minuten op. Een beetje wrijven en dan afspoelen. In het begin van de behandeling moet je het 2-3 keer per week gebruiken, en later zal eenmaal per week genoeg zijn.
Na tien dagen, zul je fantastische resultaten zien: je huid zal worden hersteld. Ontstekingen zullen verdwijnen en de poriën worden gewist.

Previous Revolutionaire cannabispleister vermindert fibromyalgie en diabetische zenuwpijn
Next Wat artsen je nooit vertellen: 4 redenen waarom je altijd in de douche moet plassen!

You might also like

Natuurlijk genezen

Hier is een eenvoudige ademhalingsoefening die uw risico op hartaandoeningen aanzienlijk kan beïnvloeden

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We weten allemaal dat roken en een zittende levensstijl belangrijke risicofactoren zijn voor hartaandoeningen. Maar wist u dat

Natuurlijk genezen

Je hoeft slechts een paar kruiden door je tandpasta te doen voor DIT resultaat!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als ik iets aantrekkelijk vind is het wel een stralende lach. Lachen is gezond en een dag niet

Natuurlijk genezen

Hij gebruikte vaak bevroren citroenen voor dit ongelooflijke resultaat!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wist je dat citroenen ontzettend veel gezondheidsvoordelen hebben? Je kunt er goed mee variëren door de unieke smaak