Nieuwe NASA-satellietgegevens bewijzen dat koolstofdioxide de aarde VERGROENT en de bossen herstelt
maart 8, 2021 2343 Views

Nieuwe NASA-satellietgegevens bewijzen dat koolstofdioxide de aarde VERGROENT en de bossen herstelt


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

De nieuwste Vegetation Index-gegevens van NASA laten zien dat de aarde in de loop van de tijd steeds “groener” en weelderiger wordt.

De planeet is vandaag 10 procent groener dan in 2000, zegt NASA, wat betere omstandigheden betekent voor het verbouwen van gewassen. Bossen breiden zich ook uit terwijl woestijnen vruchtbaarder en bruikbaarder worden voor landbouw.

Al met al is de wereldwijde Vegetation Index tussen 2000 en 2021 gestegen van 0,0936 naar 0,1029, een stijging van 9,94 procent.

“10 procent vergroening in 20 jaar! We hebben ongelooflijk veel geluk! ” kondigde Zoe Phin aan, een onderzoeker die de gegevens in een grafiek voor haar blog heeft gecompileerd.

‘Ik wou dat iedereen zich zo voelde. Maar je weet dat niet iedereen dat doet. Voor zover mensen wereldwijde vergroening versterken, is precies wat sociale parasieten willen belasten en reguleren. Geen goede daad gaat ongestraft.”

Een afzonderlijke Duitse studie wees uit dat de wereld al minstens drie decennia groener wordt. Satellietbeelden suggereren dat de vegetatie zich in een groeiend tempo heeft uitgebreid, waardoor het sombere en onheilspellende verhaal dat door de klimaatalarmisten wordt verspreid, wordt verkleind.

In 2018 bleek uit onderzoek dat de Sahara, de grootste ter wereld, de afgelopen drie decennia met meer dan 8 procent was gekrompen. Dit is echt diepgaand, aangezien de Sahara een uitgestrekt gebied van 9,2 miljoen vierkante kilometer beslaat.

“Acht procent betekent meer dan 700.000 vierkante kilometer meer groen geworden gebied – een gebied dat bijna net zo groot is als Duitsland en Frankrijk samen”, meldt P. Gosselin.

“Dus qua vegetatie heeft de planeet het waarschijnlijk in ongeveer 1000 jaar niet zo mooi gehad.”

“Opwarming van de aarde” is een goede zaak – het geneest de planeet!

Het grootste deel van deze vergroening wordt veroorzaakt door broeikasgassen – weet je, die “vreselijke” emissies waarvan de klimaatfanaten volhouden dat ze ons allemaal zullen doden. Eerlijk gezegd maken broeikasgassen de planeet leefbaarder voor mensen en andere levensvormen.

Een studie noemt dit fenomeen koolstofdioxide (CO2) bemesting, wat veel nauwkeuriger is dan het noemen van CO2 “vervuiling”, zoals velen in de reguliere media nog steeds doen.

Tegen het jaar 2100 zal al deze vergroening de antropogene CO2-uitstoot van 17 jaar compenseren, waardoor al deze ‘vervuiling’ lijkt alsof het nooit heeft plaatsgevonden. Met andere woorden, er zullen alleen voordelen en geen nadelen zijn van al deze “opwarming van de aarde” die plaatsvindt.

“Er zijn veel meer onderzoeken die het goede nieuws van de vergroening van de planeet ondersteunen – grotendeels dankzij de mensheid”, merkt Gosselin op. “Het is niet zo erg als de huilbaby-activisten en de media het uitbeelden. Niet eens in de buurt.”

Het probleem is dat er geen geld te verdienen valt door iedereen te vertellen dat het goed gaat met de planeet en om gewoon te blijven leven. Er zou geen “behoefte” zijn aan een “groene” verschuiving van fossiele brandstoffen, en geen “noodzaak” om te stoppen met het eten van vlees, naast andere dergelijke onzin.

De machthebbers moeten de list van “klimaatverandering” gaande houden om hun globalistische agenda vooruit te helpen. Zonder klimaatverandering zou er geen excuus zijn om de vrijheden en van mensen te stelen en tegelijkertijd de hel op aarde op te leggen als de “oplossing” voor al deze geproduceerde klimaatproblemen.

“Voedselzekerheid zal altijd een factor zijn, want zolang de wereldbevolking toeneemt, moet ook de mondiale landbouwproductie toenemen. Dat gezegd hebbende (de behoefte aan landbouwproductie om gelijke tred te houden met de bevolking) is verreweg de grootste bedreiging voor de mensheid GEEN klimaatverandering ”, schreef een commentator op WattsUpWithThat.com.

“De grootste bedreiging voor de mensheid en de daaruit voortvloeiende vernietiging van het milieu die een wereldwijde hongersnood zou brengen, is het klimaatveranderingsbeleid – het socialistisch-marxistische klimaatbeleid van de VN om de toegang tot betaalbare, overvloedige fossiele brandstoffen te vernietigen die nodig zijn om de wereldwijde landbouwproductie te ondersteunen.”

Bronnen:

WattsUpWithThat.com

PhZoe.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Het eten van rauwe zuurkool biedt meer gezondheidsvoordelen dan u denkt
Next Basisprincipes van tuinieren: oogsten en bewaren van zaden van tuinplanten

You might also like

Algemeen

Is Kokosolie is eigenlijk net zo ongezond als rundsvet en boter?

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Algemeen

Oorzaak van Fibromyalgie gevonden!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Algemeen

Deze gezonde 16-jarige sterft plotseling op het strand. De reden staat in elke supermarkt

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar