*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Om DEZE reden slaapt hij vaak met een ui in zijn sok…
juli 17, 2016 16214 Views

Om DEZE reden slaapt hij vaak met een ui in zijn sok…

Het klinkt misschien super raar om een ui in je sok te stoppen vlak voor het slapen. Waarschijnlijk was je hier ook niet snel zelf opgekomen. Waarom je dit zou doen? Het is een effectieve manier om van verschillende symptomen af te komen. Lees snel verder welke symptomen!

Volgens specialisten zitten er 7000 zenuwuiteinden aan de onderkant van je voet. Diezelfde uiteinden linken naar verschillende delen van je lichaam. Als je uien onder je voet stopt zal dit pijntjes op heel veel plekken van je lichaam verminderen, dit komt door het helende effect van uien.

Uien staan bekend als een soort luchtzuiveraars, dus wanneer ze tegen de huid aangebracht worden, zullen ze je bloed helpen met zuiveren. Ze doden bacteriën en kiemen en nemen zelfs afvalstoffen uit ons lichaam op. Je moet wel organische uien gebruiken, die niet zijn bespoten.

Deze methode is al eeuwenoud. Het wordt namelijk al gebruikt sinds de 16de eeuw, maar is helaas op de een of andere manier volledig vergeten.

Mensen die deze methode gebruiken zijn razend enthousiast. Ze kunnen worden vergeleken met antibiotica en is daarom belangrijk voor onze gezondheid.

Hoe ga je te werk?
Snijd een rode ui in dikke plakken en leg die vervolgens tegen de onderkant van je voet aan in de sok. Ga op deze manier met de sok slapen. In de nacht zullen de uien hun werk doen.

Previous Hou jij van kruidenboter? Dit zelfgemaakte recept is NOG lekkerder! Mmm..
Next Pepermunt verlicht hoofdpijn

You might also like

Natuurlijk genezen

Een medicijn voor meer dan 50 Ziekten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Gebruikt als medicijn voor meer dan 50 ziekten, helpt kurkuma ook bij de preventie en behandeling van kanker

Natuurlijk genezen

Hoofdpijn is absoluut geen pretje. Maar toen ik dit las wist ik eindelijk wat ik last van had.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Spanningshoofdpijn veroorzaakt door stress of spier-stam komt vaker voor dan migraine. Het kan leiden tot een constante pijn

Natuurlijk genezen

Trakteer uzelf: waarom kruidentheebaden het nieuwe gezonde badtijdritueel + recepten kunnen zijn

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen verdient een rustgevend en stressvrij leven; dat is echter niet de realiteit waarin ieder van ons leeft.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply