Ondersteun gezondheid, vruchtbaarheid en het hart met frambozenblad

Ondersteun gezondheid, vruchtbaarheid en het hart met frambozenblad


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

Frambozen zijn een heerlijke, gezonde traktatie die toevallig een superfood rijk aan voedingsstoffen is. Maar het zal je misschien verbazen te horen dat de bladeren van de plant net zo veel gezondheidsvoordelen kunnen bieden.

Hoewel frambozenbladeren al eeuwenlang worden gebruikt als een natuurlijke remedie voor veel gezondheidsproblemen, beginnen ze net hun weg te vinden op de radar van mensen die de hartfunctie en de gezondheid van vrouwen willen ondersteunen. Frambozenbladeren zijn zeer gunstig voor de gezondheid en het welzijn van vrouwen, vooral in combinatie met andere gezondheidsbevorderende kruiden.

Kleine groene bladeren boordevol voedingsstoffen

Als het om framboos gaat, hebben het blad en de bes heel verschillende smaakprofielen. De bes heeft een zoete, fruitige smaak die wat scherp of zuur kan zijn, terwijl het blad meer doet denken aan zwarte thee die licht samentrekkend is, dankzij de natuurlijke tannines van het blad. Het is echter cafeïnevrij.

De lijst met voedingsstoffen in het frambozenblad is lang. Er zitten veel essentiële mineralen en vitamines in die kleine groene bladeren, waaronder:

Vitamine C
Vitamine A
Vitamine E
Vitamine B1 & B2
Mangaan
Selenium
Calcium
Tannines
Magnesium
Fragine
Potassium
Flavonoïden
niacine
IJzer

Elke dag frambozenbladthee kan je een gezonde boost en een goed gevoel geven!

ONVERWACHTE voordelen: Bevorder de gezondheid van het hart en de hormoonbalans met frambozenbladeren

Traditioneel werden frambozenbladeren gebruikt om te helpen bij de zwangerschap. Dit komt omdat ze fragine bevatten, een heilzame alkaloïde die de gezondheid van de baarmoeder ondersteunt en de spieren van de baarmoederwanden verstevigt en versterkt. Experts geloven dat fragine de bevalling kan stimuleren en de bevalling gemakkelijker kan maken. Het kan ook de pijn bij de bevalling verlichten en de bevalling sneller en gemakkelijker maken. Maar niet alleen zwangere vrouwen kunnen genieten van de vele voordelen van frambozenbladeren. Het wordt ook vaak gebruikt om menstruatiepijn te verlichten.

Het kalium dat overvloedig aanwezig is in frambozenbladeren helpt de hartfunctie te verbeteren, komt het hele cardiovasculaire systeem ten goede en ondersteunt een gezonde bloeddruk.

Frambozenblaadjes geven ook je immuniteit een boost. Ze zijn rijk aan vitamine C, wat de aanmaak van witte bloedcellen bevordert en je immuunsysteem helpt om efficiënter en efficiënter te functioneren. Vitamine C heeft ook krachtige ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het ondersteunen van het kraakbeen en de gewrichtsfunctie.

Deze ontstekingsremmende eigenschappen kunnen ook helpen bij huidproblemen. In feite zijn antioxidanten en vitamines zoals C en E geweldig om je huid die gezonde, levendige gloed van een goede gezondheid te geven. Het vermindert echter ook ontstekingen in het spijsverteringskanaal, waardoor buikpijn, krampen, constipatie en een opgeblazen gevoel worden verlicht.

Fascinerend genoeg, dankzij het vermogen van frambozenbladeren om de natuurlijke hormoonbalans te ondersteunen, kunnen ze de vruchtbaarheid bij zowel vrouwen als mannen helpen stimuleren.

Hoe voeg je frambozenbladeren toe aan je dieet?

De beste en meest gebruikelijke manier om frambozenbladeren in uw dieet op te nemen, is door ze als hete thee te consumeren. Je kunt thee zetten met alleen frambozenblaadjes, maar misschien is het voordeliger (en smakelijker) om ze te combineren met andere geneeskrachtige kruiden zoals pepermunt, kamille of brandnetel. Je kunt het ook trekken met wat sinaasappelschil en kaneel, gekneusde bessen of stukjes appel of peer.

Het brouwen van frambozenbladthee is eenvoudig:

Verwarm je water tot het bijna kookt. Haal van het vuur.
Voeg je theezakje toe, dek af en laat 7 tot 9 minuten trekken
Voeg naar smaak rauwe, ongefilterde honing toe
Genieten maar!

Je kunt deze thee warm of koud drinken. Een tinctuur maken is een andere optie.

Frambozenbladeren hebben veel gezondheidsbevorderende en helende eigenschappen. Door ze aan je dagelijkse voeding toe te voegen, krijg je de gezonde boost waar je naar verlangt en die van binnenuit zal schitteren.

Bronnen:

 

Previous De beste remedies van de natuur voor een ouder wordende huid
Next Hoe u uw immuunsysteem kunt versterken en kanker kunt bestrijden met spirulina

You might also like

Natuurlijk genezen

Ze had bruine vlekken op haar handen tot ze het met DIT verwijderde. Ik had geen idee!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Last van zweetvoeten deze warme dagen? Met dit trucje voortaan niet meer!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Ontzettend jeuk van al die muggenbulten? Probeer DEZE tip met listerine!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar