Hoe u uw immuunsysteem kunt versterken en kanker kunt bestrijden met spirulina

Hoe u uw immuunsysteem kunt versterken en kanker kunt bestrijden met spirulina

Luister naar dit artikel

Spirulina is een klasse apart als het gaat om superfoods. Spirulina is een blauwgroene alg die een krachtige mix van vitamines, mineralen, antioxidanten, essentiële aminozuren en geconcentreerde eiwitten bevat.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het helpt de immuunfunctie te ondersteunen, helpt kanker en celbeschadiging te voorkomen en biedt talloze andere voordelen. Het is zelfs zo goed voor je dat een mens alleen spirulina (samen met schoon water) kan consumeren en niet alleen kan overleven, maar ook kan gedijen.

Hier is een geweldige manier om de immuunfunctie te versterken en infecties af te weren

Spirulina zit boordevol antioxidanten die schade door vrije radicalen verminderen. Minder schade door vrije radicalen betekent een verminderd risico op hartaandoeningen, Alzheimer, diabetes en kanker.

Vergeet niet: schade door vrije radicalen is een van de grootste voorlopers van kanker – dus regelmatig spirulina eten kan veel soorten kanker helpen voorkomen. De antimicrobiële eigenschappen ervan helpen ook een reeks virussen en schadelijke bacteriën af te weren, van influenza A, mazelen en bof tot herpes en HIV-1.

Verminder uw risico op stralingstoxiciteit

Wist je dat spirulina in 1994 in Rusland een patent kreeg als medisch voedingsmiddel om allergische reacties door stralingsziekte te verminderen? Het verdrijft letterlijk straling uit het lichaam terwijl het bijwerkingen van straling voorkomt, wat bijdraagt ​​​​aan het vermogen om kanker te helpen voorkomen.

Enkele van de andere belangrijke kenmerken en gezondheidsvoordelen van spirulina zijn:

Vitamines en mineralen. Spirulina zit boordevol calcium, magnesium en fosfor. Het is ook rijk aan vitamine K, jodium, selenium, kalium, mangaan en zink.

Spirulina staat ook bekend om zijn gehalte aan fytopigmenten, waaronder chlorofyl, fycocyanine en carotenoïden (een voorloper van vitamine A). Het is ook rijk aan vitamine E en een aantal B-vitamines (B1, B2 en B6), die de effecten van stress kunnen helpen compenseren. Andere belangrijke voedingsstoffen zijn ijzer, chroom en koper.

Biedt krachtige, licht verteerbare eiwitten. Het eiwitgehalte van spirulina is maar liefst 60 procent – een volledige 33 procent meer eiwit dan de meeste soorten vlees. Het is ook gemakkelijker te verteren door de afwezigheid van cellulosewanden.

Gezonde vetzuren. Het is een uitstekende bron van het vetzuur GLA (gamma-linoleenzuur, cruciaal voor de gezondheid van het hart), evenals een van de hoogste concentraties omega-6-vetzuur. Het bevat ook sulfolipiden, die de gezondheid van de T-cellen (immuunsysteem) ondersteunen.

Betere hersenchemie. Een overvloed aan essentiële aminozuren helpt spirulina de werking van neurotransmitters te optimaliseren en de hersenchemie in balans te brengen.

Verbeterde spijsvertering. Spirulina is een alkaliserend voedsel dat ongeveer 2000 enzymen bevat die helpen bij de spijsvertering. Als gevolg hiervan heeft het een onderdrukkend effect op schadelijke bacteriën zoals E. coli en candida, terwijl het een gunstige darmflora stimuleert.

Bijkomende gezondheidsvoordelen van spirulina zijn onder meer:

Ondersteuning van de leverfunctie
Cardiovasculaire gezondheid
Betere gezondheid van tanden en tandvlees
Reguleert de bloedsuikerspiegel
Houdt hunkeren en eetlust onder controle

De gezondheidsvoordelen van spirulina zijn gevarieerd en overvloedig, met zijn vermogen om de werking van het immuunsysteem te versterken en kanker te voorkomen een van de meest indrukwekkende. Wat consumptie betreft, is biologische spirulina het beste, omdat sommige merken additieven en zware metalen kunnen bevatten. Een tot twee eetlepels per dag is ideaal, maar grotere hoeveelheden kunnen worden geconsumeerd als je een ziekte bestrijdt.

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Ondersteun gezondheid, vruchtbaarheid en het hart met frambozenblad
Next Nieuwe studie koppelt veelvoorkomend pesticide aan chronische nierziekte

You might also like

Natuurlijk genezen

Voorkom een astma-aanval door deze triggers te vermijden

Luister naar dit artikel Als u astma heeft, bent u niet alleen. In de Verenigde Staten lijdt elke 1 op de 12 mensen aan astma. Wereldwijd zijn er naar schatting

Natuurlijk genezen

Ze wrijft twee keer per week baking soda op haar voeten. Het resultaat is verbluffend

Luister naar dit artikel Zuiveringszout is een ongelooflijk veelzijdig ingrediënt, dat als een reinigingsproduct, een culinair ingrediënt en een natuurlijk medicijn kan worden gebruikt. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks

Natuurlijk genezen

Hier is wat een halve theelepel zuiveringszout kan doen voor de gezondheid van uw nieren

Luister naar dit artikel Nierstenen zijn harde, vaak pijnlijke minerale afzettingen die zich in uw nieren ontwikkelen. Volgens Mayo Clinic hebben nierstenen geen enkele oorzaak, maar bepaalde factoren zoals erfelijkheid,