Pandemische lockdowns schaden het immuunsysteem, vooral voor onze kinderen, suggereren studies

Pandemische lockdowns schaden het immuunsysteem, vooral voor onze kinderen, suggereren studies

Luister naar dit artikel

Met bijna 2 jaar achter ons – sinds het begin van de pandemie, zijn er onderzoeken verschenen die suggereren dat de lockdowns mogelijk een bedreiging voor het immuunsysteem van ons maar met name voor onze kinderen vormen. Het hele idee van een lockdown was om ons geïsoleerd te houden en zogenaamd “veilig” te houden tegen ziektekiemen die ons mogelijk zouden kunnen schaden.

Maar wat studies bewijzen, is dat blootstelling aan die ziektekiemen ons immuunsysteem opbouwt en ondersteunt, vooral bij kleine kinderen. Zonder een sterk immuunsysteem loopt een kind een groter risico om zelfs een lichte verkoudheid of griep niet te kunnen bestrijden.

Verzwakken we het immuunsysteem van onze kinderen door ze te netjes en schoon te houden?

De “hygiënehypothese” suggereert een direct verband tussen het gebrek aan blootstelling aan ziektekiemen als kind en de toename van gemelde allergische aandoeningen bij adolescenten en volwassenen. Dus ervoor zorgen dat onze kleine kinderen altijd schoon en netjes zijn, is misschien niet het beste.

Door hun blootstelling aan ziektekiemen en andere microben in de omgeving te verminderen, voorkomen we dat hun immuunsysteem de brandstof krijgt die ze nodig hebben om op alle cilinders te vuren.

Bestaat er zoiets als te schoon zijn?

We dwingen onze kinderen om in een steriele omgeving te leven tussen handontsmettingsmiddelen en constant handen wassen. We zijn zo bezig ze schoon te houden; we vergeten dat, als kinderen, ze geacht worden vies te worden. Ze moeten in de modder spelen, modderpoelen maken en gewoon kinderen zijn.

Ze moeten worden blootgesteld aan de rijkdom aan ziektekiemen en microben in hun wereld, zodat hun wereld zich uiteindelijk niet tegen hen keert.

Blootstelling aan ziektekiemen is essentieel voor het opbouwen van een gezond microbioom

Een deel van de reden dat wij, als volwassenen, tegen verkoudheid en griep kunnen vechten, is dat ons immuunsysteem is ontwikkeld door constant ‘in de modder te spelen’. evolueren naar wat nu ons immuunsysteem is.

Door onze kinderen in een steriele omgeving te houden, kunnen ze datzelfde voordeel niet hebben.

Slim idee: ontdek kruidenremedies om je immuunsysteem te versterken

Terwijl we onze kinderen hun wereld laten verkennen zonder voortdurend handen te wassen en maskers te dragen, kunnen we ze weer op het goede spoor krijgen als het gaat om het versterken van hun immuniteit. Het is ook een goed idee om kruidengeneesmiddelen te gebruiken om het immuunsysteem te ondersteunen en de effecten van de virussen waaraan ze worden blootgesteld te verminderen.

Onthoud dat als u ze in contact laat komen met deze ziektekiemen, ze de antilichamen kunnen opbouwen die ze nodig hebben om te gedijen en gezond te blijven.

Volgens het officiële verhaal zijn er draconische COVID-maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te vertragen. Toch tonen honderden onderzoeken aan dat ze jammerlijk geen enkel voordeel hebben opgeleverd.

Bovendien lijken ze het immuunsysteem van kinderen te hebben geschaad. Geef uw kind de kans om zijn natuurlijke antistoffen op te bouwen en overweeg om kruidengeneesmiddelen te gebruiken om virussen op natuurlijke wijze te bestrijden. En belangrijker nog, zet vraagtekens bij door de overheid opgelegde maatregelen die u dwingen tot een levensstijl van fysieke isolatie, het dragen van maskers en meer.

Soms moeten we gewoon zeggen dat het voor de hand liggende is dat overheidsfunctionarissen voor “gezondheid” niet echt om onze gezondheid geven. Ze geven om het ondersteunen van de belangen van de farmaceutische industrie. Wanneer heb je bijvoorbeeld Dr. Fauci of dichter bij huis Jaap van Dissel voor het laatst horen praten over de waarde van astragalus, zwarte vlierbes, echinacea, olijfblad of oregano?!

Kortom: totdat onze overheidsfunctionarissen pleiten voor betere eet- en levensstijlgewoonten, vertrouw ik hun ‘advies’ niet.

Bronnen: TheGuardian.com, MedicalNewsToday.com

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Immuunsysteem kan Omicron bestrijden, zegt nieuwe studie
Next Wetenschappers bouwen een 'zwarte doos' om de ineenstorting van de beschaving vast te leggen

You might also like

Algemeen

SHOCKING: 3 producten waarvan je niet kan geloven dat ze op dieren zijn getest!

Luister naar dit artikel Elk jaar lijden en sterven er meer dan 100 miljoen dieren op een wrede manier omdat ze zijn gebruikt voor proeven en experimenten. Dat zijn er

Algemeen

Kan uw luchtverfrisser uw gezondheid vernietigen?

Luister naar dit artikel De aantrekkingskracht van geur valt niet te ontkennen. Of het nu gaat om de verjongende geur van citroen of de kalmerende geur van jasmijn, bepaalde geuren

Algemeen

E-sigaret veroorzaakt longkanker bij muizen

Luister naar dit artikel Een alarmerende studie toont aan dat e-sigaretten die nicotine bevatten longkanker veroorzaken bij muizen. Volgens de onderzoekers van de New York University is de elektronische sigaret