*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Risico op overlijden door COVID-19 is 30% lager bij behandeling met hydroxychloroquine, vindt grote Italiaanse studie

Risico op overlijden door COVID-19 is 30% lager bij behandeling met hydroxychloroquine, vindt grote Italiaanse studie

Een observationele studie in meerdere centra, gecoördineerd door de I.R.C.C.S. Neuromed, met deelname van 33 Italiaanse ziekenhuizen, laat zien dat het risico op overlijden 30% lager is voor coronaviruspatiënten die met hydroxychloroquine worden behandeld

Een Italiaanse observationele studie draagt ​​bij aan de lopende discussie over het gebruik van hydroxychloroquine bij de huidige pandemie. Het onderzoek, uitgevoerd bij 3.451 patiënten die werden behandeld in 33 ziekenhuizen op het Italiaanse grondgebied (lijst van deelnemende centra bijgevoegd), toont aan dat het gebruik van dit medicijn het risico op overlijden met 30% vermindert bij in het ziekenhuis opgenomen patiënten die getroffen zijn door Covid-19.

De studie werd gepubliceerd in het European Journal of Internal Medicine en werd gecoördineerd door de afdeling Epidemiologie en Preventie van de I.R.C.C.S. Neuromed, Pozzilli, in samenwerking met Mediterranea Cardiocentro, Napels, en de Universiteit van Pisa, met deelname van 33 ziekenhuizen die de CORIST-samenwerking vormen (COvid-19 RISk and Treatments). Onderzoekers analyseerden gegevens over huidige en eerdere ziekten, therapieën gevolgd vóór de infectie en geneesmiddelen die in het ziekenhuis specifiek voor de behandeling van COVID-19 werden toegediend. Al deze informatie werd vergeleken met de evolutie en de uiteindelijke uitkomst van de infectie in het ziekenhuis.

“We hebben vastgesteld – legt Augusto Di Castelnuovo, epidemioloog bij de afdeling Neuromed Department of Epidemiology and Prevention, momenteel bij Mediterranea Cardiocentro in Napels uit – dat patiënten die met hydroxychloroquine werden behandeld een 30% lager sterftecijfer hadden in het ziekenhuis dan degenen die deze behandeling niet kregen. Onze gegevens werden onderworpen aan uiterst rigoureuze statistische analyse, waarbij rekening werd gehouden met alle variabelen en mogelijke verstorende factoren die een rol zouden kunnen spelen. De werkzaamheid van het geneesmiddel werd geëvalueerd in verschillende subgroepen van patiënten. De positieve resultaten van de behandeling met hydroxychloroquine bleven ongewijzigd, vooral bij die patiënten die een duidelijkere inflammatoire toestand vertoonden op het moment van opname in het ziekenhuis ”.

“In afwachting van een vaccin – zegt Licia Iacoviello, directeur van de afdeling Epidemiologie en Preventie bij Neuromed en hoogleraar Volksgezondheid aan de Universiteit van Insubria in Varese – is het identificeren van effectieve therapieën tegen COVID-19 een absolute prioriteit. We hopen dat ons onderzoek een belangrijke bijdrage zal leveren aan het internationale debat over de rol van hydroxychloroquine bij de behandeling van ziekenhuispatiënten voor coronavirus. Verdere observationele studies en lopende klinische onderzoeken zullen natuurlijk nodig zijn om de rol van dit medicijn en de meest geschikte toedieningsmethoden beter te beoordelen. Gegevens van de CORIST-samenwerking ondersteunen echter het gebruik van hydroxychloroquine. In tegenstelling tot sommige onderzoeken die in andere landen zijn uitgevoerd, waar de werkzaamheid van het medicijn niet werd waargenomen, is het interessant op te merken dat de doses hydroxychloroquine die in Italië worden aangenomen (200 mg, tweemaal daags) lager zijn dan die gebruikt in die onderzoeken. ”.

“In de afgelopen maanden – zegt Giovanni de Gaetano, president van Neuromed – heeft de Wereldgezondheidsorganisatie op basis van een internationale observationele studie aanbevolen om het gebruik van hydroxychloroquine stop te zetten, maar deze is vervolgens ingetrokken. Nu kunnen de nieuwe gegevens van de CORIST-studie, die het resultaat zijn van een ‘real life’ nationale samenwerking, gezondheidsautoriteiten helpen om de rol van dit medicijn bij de behandeling van COVID-19-patiënten beter te verduidelijken ”.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Cannabisgebruik leidt tot minder, minder pijnlijke migraine
Next Ontdek hoe het eten van pistachenoten het risico op longkanker kan verkleinen

About author

You might also like

Algemeen

Nu Zuid-Afrika op slot zit, doen de leeuwen het erg rustig aan

Ik moet toegeven dat het moeilijk was om mezelf bezig te houden en dingen te vinden die ik moest doen tijdens de lockdown. De laatste tijd ben ik dol op

Algemeen

Dit gebeurt er met je als je 10 dagen suikervrij eet

Marjolijn de Cocq at 10 dagen suikervrij om te zien wat dat met je doet. Tien dagen lang niets meer eten waaraan suiker is toegevoegd. Suiker is de satan. Ze

Algemeen

Je kunt gerust 8 eieren met fipronil per dag eten. Ondertussen mag dit dodelijke product nog wel worden verkocht

Tabak en sigarettenrook bevatten meer dan 4000 chemische ingrediënten die schadelijk zijn, maar toch worden sigaretten nog gewoon verkocht. Fipronil leidt bij lage doses niet tot gevaren, maar toch worden